Luni,
17.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Maraton de vaccinare cu Pfizer, la sala Thalia

Maraton de vaccinare cu Pfizer, la sala Thalia

500 doze de vaccin vor fi disponibile pentru cei care doresc să se vaccineze cu prima doza de Pfizer, fără programare, într-un maraton organizat în data de 9 mai, de Ziua Europei, la sala Thalia din Sibiu.

Evenimentul va avea loc între orele 9.00 şi 21.00, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. "Persoanele care doresc să se vaccineze cu Doza 1 de Pfizer o pot face fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu unde cele două spitale sibiene şi Crucea Roşie Sibiu au mobilizat un număr de șase medici, 16 asistenţi medicali şi cinci registratori medicali, la care se adaugă voluntarii de la Crucea Roşie - doi medici şi patru asistenţi", se precizează în comunicatul CJ.

În deschiderea evenimentului, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, şi directorul Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijorul Cristian Lupeş, va lua cuvântul medicul Simina Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş din Bucureşti, transmit autoritățile.

Maratonul de vaccinare va fi dublat de un maraton artistic inedit, care se va desfăşura în aer liber, pe esplanada Sălii Thalia, care se află în sediul Filarmonicii de Stat.

Autorităţile sunt pregătite cu 500 doze de vaccin pentru echipele mobile din cadrul evenimentului, care pot fi la nevoie suplimentate.

 

Vizualizari: 3455

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus