Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
26°C

11 familii, amenințate cu evacuarea din bloc. ”Nu i-am spus lui Dumnezeu ”fă-mă rrom”, ce vină am eu că sunt așa?”

11 familii, amenințate cu evacuarea din bloc. ”Nu i-am spus lui Dumnezeu ”fă-mă rrom”, ce vină am eu că sunt așa?”

Un bloc din Apoldul de Jos urmează să fie evacuat de către primărie, în urma unei hotărâri luate în consiliul local, în unanimitate. E vorba de un bloc aflat chiar în centrul comunei, locuit în ultimii 35 de ani de aceiași oameni. De aproximativ 15 ani administrația locală nu a mai cerut chirie locatarilor și nici nu le-a reînnoit contractele. Totul s-a schimbat acum, când în urma unui control al Curții de Conturi i s-a solicitat administrației locale intrarea în legalitate. Așa că toți consilierii au decis că oamenii trebuie evacuați.

”Chirie” de 300 de lei pe zi dacă refuză evacuarea

Locatarii au primit la sfârșitul lunii aprilie notificări prin care erau înștiințați că în termen de cinci zile vor fi evacuați. ”Vă solicităm respectuos pe această cale, ca în termenul legal de cinci zile de la comunicarea prezentei notificări de evacuare din imobil, însă nu mai târziu de data de 30 aprilie 2021 să eliberați imobilul și să procedați la predarea acestuia către reprezentanții Primăriei Apoldul de Jos. (...) În cazul în care nu veți da curs prezentei notificări și nu veți elibera imobilul proprietatea comunei Apoldu de Jos, ne vom adresa instanței de judecată, dumneavoastră urmând să suportați și alte costuri reprezentând cheltuieli de judecată și cheltuieli de executare silită. De asemenea, vă aducem la cunoștință că în cazul în care nu veți elibera de bunăvoie imobilul menționat, vom solicita daune interese în cuantum de 300 de lei pe zi, după data legal amintită”, se arată în notificarea transmisă de administrația din Apoldul de Jos locatarilor.

”Primarul se oprea cu mașina și ne zicea că dacă îl votăm ne promite că ne vinde blocul”

Actualii locatari spun că locuiesc în bloc de peste 30 de ani și că imobilul era dezafectat înainte să ajungă ei aici. ”Stăm într-un apartament în acest bloc social de 36 de ani. Când ne-am mutat aici, blocul ăsta era distrus, nu erau geamuri, noi ne-am tras apă. Foștii primari ne-au tot promis că ni-l vând. Am plătit chirie. Până acum 15 ani ni s-a oprit plata la chirie. Atunci au zis să le dăm contractele că ni le reînnoiește, dar nu am primit nimic. Fostul primar a zis să stăm liniștiți că la primăvară ni-l vinde. Actualul primar, înainte să candideze, se oprea cu mașina și ne zicea că dacă îl votăm ne promite că ni-l vinde.  A venit acum două luni și a încuiat ușa din față. Noi nu mai putem intra decât prin spate. I-am rugat să nu închidă ușa, pentru că mama mea are semi-pareză, are aparat de oxigen, doctorii vin mereu la ea și intră greu prin spate. Nici nu au vrut să audă”, se plânge unul din locatari.

”Noi suntem rromi, dar nu am făcut nimic, nu am dat în cap la nimeni”

Locuitorii din bloc se simt marginalizați de administrația locală pentru că sunt romi. ”Chiar în Vinerea mare ne-a trimis înștiințare că din 30 trebuie să evacuăm apartamentul. Suntem 11 familii care au și câte cinci copii. Sunt oameni paralizați, oameni bolnavi. Ne-am dus la primar să discutăm, i-am spus să ne pună chirie, să ne vândă blocul. Nu a vrut nimic. A venit poliția, a angajat un purtător de cuvânt și vicele și ne-au zis să le dăm cheile. I-am întrebat ce vor să facă și ne-a spus de față cu toată lumea că vor să-l renoveze și după aia să-l vândă. Am spus să ni-l vândă nou, au zis că nu. Blocul trebuie renovat și apoi vândut. Nu știu unde să apelăm. Fata nu s-a mai dus la școală că vine poliția și ne dă afară din casă. Nu s-a mai dus la școală. Nu știm ce să facem. Nu e vina noastră că nu ne-au mai făcut contract. Trimit mascații. Și noi ne speriem, dar copiii? De ce să trimită mascații? Ce am făcut? Am furat noi ceva? Am omorât pe cineva? Stăm aici și zici că suntem niște animale, să fim scoși afară. Noi suntem rromi, așa-i, dar nu am făcut nimic, nu am dat în cap la nimeni. Absolut nimic. Nu i-am spus lui Dumnezeu ”fă-mă rrom”, ce vină am eu că sunt așa?”, se plânge o locatară.

”Curtea de Conturi mi-a dat temă de casă să rezolv problema”

Primarul Ioan Florin Barbu este la primul mandat și spune că a moștenit problema blocului din centrul comunei de la fosta administrație. ”Din câte știu eu, de 20 de ani locuiesc acolo, dar nu am acte să spun exact. Blocul este intabulat pe domeniul privat al comunei, este chiar în centrul localității. Am avut control de la Curtea de Conturi și m-au găsit cu cei de acolo că locuiesc fără forme legale, fără chirie, fără nimic. Mi-au dat temă de casă să rezolv problema. Am discutat în consiliul local la următoarea ședință am avut pe ordine de zi și s-a votat în unanimitate evacuare. Este bunul comunei. Acum urmează procedurile. Vom apela la instanță. Probabil că în cazul în care instanța va da evacuare, vor fi evacuați”, spune primarul.

Florin Barbu (foto) spune că intenția administrației este de a igieniza clădirea. ”Imobilul va trebui curățat, va trebui dezinfectat, au dat drumul la toalete, cade blocul până la urmă. E plin în subsol. Noi i-am rugat tot timpul să facă curățenie, să-și lege câinii. Șase luni am tot dus munci de lămurire să se alinieze în comunitate, dar asta va fi soarta. Nu e simplu nici pentru mine ca persoană și nici pentru ei”, explică edilul. El spune că nu există o dezmembrare în Cartea Funciar a imobilului, astfel că nu poate fi vândut pe apartamente. ”Nu e desfăcut pe apartamente, era un cost foarte mare și asta a fost soluția și ideea consiliului local. Cu toții am primit tot felul de reclamații, gunoaie aruncate peste tot, am avut plângeri”, își motivează primarul decizia.

Administrația din Apoldul de Jos nu are nicio soluție însă pentru cele 11 familii care locuiesc în acest imobil. Odată evacuați, fiecare urmează să se descurce cum poate.

Va fi proces

Codul de procedură civilă prevede la evacuare că ”dacă locatarul sau ocupantul notificat în condițiile prezentului titlu refuză să evacueze imobilul, ori dacă locatarul a renunțat la dreptul său de a fi notificat și a pierdut, din orice motive, dreptul de a folosi imobilul, locatorul sau proprietarul va solicita instanței să dispună, prin hotărâre executorie, evacuarea imediată a locatarului sau ocupantului din imobil, pentru lipsă de titlu”. Cererea de evacuare se judecă cu citarea părților, ”în afară de cazul în care evacuarea imobilului pentru neplata chiriei sau a arendei se solicită în baza unui contract care constituie, pentru plata acestora, titlu executoriu, potrivit legii”. De asemenea, cererea de evacuare se judecă de urgență, în camera de consiliu, cu dezbateri sumare, dacă s-a dat cu citarea părților. ”Dacă s-a solicitat și plata chiriei ori a arendei exigibile, instanța, cu citarea părților, va putea dispune odată cu evacuarea și obligarea pârâtului la plata acestora, inclusiv a sumelor devenite exigibile în cursul judecății”, se mai arată în codul de procedură civilă.  

Vizualizari: 7166

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

99 comentarii

Mihaela

Acum 1 lună

Rușine primarului ,la câte probleme sunt în Apoldu de jos sa găsit sa-i dea pe oamenii ăia necăjiți afara ? Sunt atâtea probleme în apold cum ar fi faptul ca nu exista : apa, canalizări,locuri de munca, oamenii necăjiți, gaze etc. Cine sunt cei care au votat ca locatari blocului sa fie dat afara ? Rudele primarului cu 4 clase ce sunt consilieri în apoldu ?a-și vrea și eu sa știu cum a ajuns acest Domn pădurar primar? În nici un caz pe drept a mituit oamenii săraci cu câte 50€ .nici un consilier nu au studii superioare ,din câte știm primăria și statul Român ar trebui sa ajute oamenii necăjiți și neajutorați nu sa le facă rău.Primarul ăsta e atât de rău, încât a dat și fosta Doctorița din dispensarul comunei afara pentru ca ia consultat soția vicelui.
Raspunde

Mihaela

Acum 1 lună

Oare decembrie nu apar comentarile?
Raspunde

Elisabeta

Acum 1 lună

Domnul primar dacă dvs. sunteți corect recunoașteți ca nu suntem o familie mizerabila cum spuneți dvs. pentru ca am lucrat în curtea dvs. și nu ați fost niciodată la mine în casa, dar eu da. Si nu știu ce utilități plătiți pentru ca nu ne plătiți absolut nimic căci noi ni le plătim. Soțul meu a fost ucis de oamenii din sat și am rămas vaduva cu 5 copii dar nu ati venit niciodată nimeni sa ma ajutați cum ati făcut cu alții. Eu mi-am crescut singura copiii și nu am fost ajutata de dvs. sau alții cu nimic. Înainte sa fiți primar operați masina în fata blocului și stăteai de vorba cu noi și noi am crezut ca ne vei fi un om de ajutor dar v-ati pus purtator de cuvânt. Eu am nădejde în Dumnezeu căci el va face dreptate. Nu suntem mizerabili sa aruncam gunoaie cum ati zis. S-a spart o țeavă? Se intampla în orice bloc și orice casă. Dar am reparat. În Vinerea mare ne-ați dat ordin de evacuare, e un păcat foarte mare făcut de dvs. Sper sa citești acest comentariu.
Raspunde

Ioan N

Acum 1 lună

"Pentru limba română apasă tasta 1". Și minciuna-i vorbă dacă sunteți curioși vă invităm la o plimbare în jurul blocului cu pricina, după care vă așteptăm aici cu comentarii. În cazul în care nu reușiți sau vi se face rău, o să revenim cu niște poze.
Raspunde

Mari

Acum 1 lună

Auzi mai mai lasă pentru limba Romană mai bine ar face ce trebuie in comuna domnul primar și va invitam sa faceți o plimbare la muzeu la bloc dar nu cu minciuni și în primul rând e un bloc de oameni necăjiți sa va fie cei care comentează aiurea și nu aveți altceva de făcut sa ajungeți ca iei sa va plângă de mila voastră
Raspunde

Iulian

Acum 1 lună

Domnule Ioan N ce nu ați înțeles din ce a scris doamna Elisabeta? Chiar vă rugăm să faceți o plimbare în jurul blocului.Nu o să vi se facă rău
Raspunde

Cetățean

Acum 1 lună

Da oare de ce se face atîta scandal, vindeți, sunt sigur ca cineva vede, vindetil, de ce nu îl vindeți și pe urma comform legilor poți sa aplici domnule primar, poți după acea sa aplici legea pentru mizerie sau ce mai ști, nu cred ca e o soluție sa dai cred ca sunt vreo 25 de persoane afara, nu este o soluție bună, faceți și ajutați oameni aia ca stau fără forme legale din cauza voastră,acuma este obligația voastră, ai vrut primar? Acuma ajuta oameni, iară dacă nu ești de acord dați demisia cum ai mai spus, eu sunt un cetățean din comuna aia, și vreau sa spun ca cum ai fost cu documente sa semnez pentru ai da afara, eu cred ca ar trebui sa fi și cu documente pentru canalizare, gaz, apa, de ce în jurul nostru comune mai mici au gaz au canalizare... De ce noi nu avem, de ce nu faceți ceva ca suntem de tot rîsul, asta nea trebuit circ?? Acuma ne facem de rușine în tara ca comuna nostra nu este de nimic? Din cauza la oameni aceia ca vrei săi dai afara, î-mi pare rău de iei, fă-ți datoria ca asa trebuie sai ajuți, cum ști sa umbli pe la oameni cu foi sa îți semneze fa fi pentru noi ceva deja ai atîta timp în primărie și nici o mișcare, în na fără de platant, domule primar gata vi sa dus datoria de pădurar, faceți datoria ca primar în comuna dumneavoatra aveți cu plantatul la păduri, și sipotele, avem și de canalizare nevoie, rușine sa va fie ca ne-ați făcut de rușine, î-mi pare foarte rău că vam votat, acuma asta ne mai trebuie sa ne faceți de rușine, nu sunt locatari de vina voi, trebuia de prima data făcut ceva nu acuma, cuma rezolvați problema cu oameni aia, rușine.

Raspunde

Avocat

Acum 1 lună

Auzi domnule Ioan este minciuna ca a fost omorît omult la Elisabeta? Asta vrei sa spui? Da a fost omorît și au băgato în bloc acela, și după 30 de ani sa o scoată afara, femeia a avut 5 copii nu a fost ajutată de Nimeni din comuna, și a muncit pe la toți, a muncit începând de la primar la secretar și asa mai departe, nu a fost o femeie mizerabila cum spuneți, primarul actual a chemat-o la curățenie la iel de atitea ori dacă era mizerabila nu o baga în casa ma gindesc nu? Da a fot omorît bărbatul iei, și copii iei în ziua de astăzi nu poate pune o lumânare la iel din cauza la uni din comuna acea, și acuma au prin la putere sa o scoată afara le e teamă de ce, poate Dumnezeu face asa sa se descopere,Dumnezeu nu doarme. A chinuito pe biata femeie și acuma după ce a muncit la toți prin comuna, acuma are femeia aparat de oxigen nu mai este buna de nimic pentru nimnei, fie care au chemato și au tras de ia la. Munca, după ce iau omorât bărbatul au chemato toți la munca prin comuna, acuma femeia are aparat de oxigen din păcate nu mai poate ajuta pe nimeni, nu mai este buna de nimic așai? Și ce vați gândit sa o dați afară sa scăpați de ia așai, nu e chear asa o sa dați socoteala, Dumnezeu vede tot doar vedeți ca care au făcut ceau făcut doar de probleme dau și eu tot cred ca din cauza asta se întîmpla ce se întîmpla se se afle adevărul, și cu sta am cam spus în mare tot, sunt multe dar o sa se afle.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dana

Acum 1 lună

Doamna Elisabeta nu stiu ce vă victimizați atâta ca va omorat cineva soțul și ca ati rămas cu 5 copii,sunt femei care au avut situații mult mai grave decat a dumneavoastră si nu s-au plâns atata. Nu mai începeți să vă spuneti povestea pe aici,spuneti toate aceste lucruri doar ca să emoționați oamenii și să te victimizezi. Esti bolnavă dar sa iesi sa zbieri dupa oamenii si sa faci circ nu mai esti bolnavă? Rusine sa va fie! Va victimizați prea mult si nu e cazul. Asa va place vouă,una doua mergeți la poliție,una doua faceți circ cu toată lumea! Rusine sa va fie!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Georgiana

Acum 1 lună

Nu vă dați victime si femei calumea care muncesc pentru ca stim bine ce munciți! Femei numărul 1 pe județ! Rusine sa va fie,va legați si vorbiți de toata lumea dar de fapt voi...! Rusine! Mare rusine! Practicați aceași meserie toate. Va dați victime si va victimizați ca sunteți ciori. Pana spuneti toate aceste lucruri cautati va de munca si nu m-ai stati sa va faceți poze goale si să vă trimiteți la bărbați! Rusine! La munca cu voi!Felicitări domnului primar! Chiar era nevoie de această schimbare la noi in sat.
Raspunde

Alexia

Acum 1 lună

Giorgiana, îți dai seama ce ai spus?? Îți asumi ce ai spus? Ți fetito cine sunt ciori, și cine face poze sau ce spui nu ți-e rușine,
Raspunde

Secrete

Acum 1 lună

Da spune cristina, care ia e numărul unu prin godrîlau cine vorbește.
Raspunde

Adrian

Acum 1 lună

Auzi chear asa este, în blokul acela sunt copii cu studii bune și învață și sunt cuminți în rest de voi care comentati aicea, sunteți mici asa cum vreți sa îi numiți au școală și învață iar voi bateți drumurile satului cu alți știți voi ce,. Sunt sigur ca un om normal nu scoate din gura ce scoateți voi acuma sa vadă Toată țara din România as ați făcut cu oameni aia din blok în toată ziua, nu sa luat nimeni de nimeni din comuna, voi treceți și înjurați și îi faceți în toate felurile, după asta poți vedea ce faceți voi, voi aveți dreptul sa treceți prin fata blokului sa înjurați și sa dați cu pietre, voi nu spuneți ce faceți ca faceți numai rău unu ca alți omeni normali nu fac, treceți prin fata dați seara cu pietre,vara sera tirziu se trece prin fata la bloc și da cu pietre, oameni bolnavi în bloc, trec și îi înjura și se iau de iei, oameni din comuna, asta sunteți voi, va este ciuda pe iei, ca sunt oameni curați pai oameni aia din bloc sunt curați și Oameni harnici, este o minciuna ce scoateți pe gura, oameni aia chear sunt cuminți, eu as dori sa fac o filmare, și dacă este de acord de la turnul sfatului sa ma lase sa o postez, în care sa merg sa filmez sa vedeți ce spune lumea de Elisabeta ce femeie este este o femeie corecta și o femeie harnica.
Raspunde

Feraru Iulian

Acum 1 lună

Doamna Dana dați-ne dv un exemplu mai greu ca a doamnei. Puteți?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dana

Acum 4 săptămâni

Domnul Iulian dacă vă uitați la știri și prin alte sate veti vedea cazuri mult mai grave deci n are rost să vă victimizați
Raspunde

Andrei

Acum 4 săptămâni

Felicitări domnului Ioan N! Rusine sa le fie.
Raspunde

Patru

Acum 1 lună

Da nu mai e inca un bloc in tot Apoldu ala, cat e el de Jos, ca sa-i mute, sa nu-i arunce chiar in strada? de preferat ceva unde nu platesti chirie 9000 de lei pe luna, ca la Burj Al-Arab.
Raspunde

Sibiu

Acum 1 lună

Imi plac oamenii care se victimizeaza spunand ca sunt de etnie roma. Toata lumea este impotriva lor. V-a placut sa locuiti intr-un imobil timp de 15 ani fara sa platiti chirie. Si uite cand s-a luat decizia la nivel local sa fiti evacuati, hopa satiti in sus. Aceasta atitudine de implicare trebuia sa o fi avut si in ultimii 15 ani. Sa fi batut zilnic la usa primarului ca sa intrati in legalitate. Daca stiti vre-un apartament liber in care pot locui fara sa platesc chirie timp de 15 ani sa-mi spuneti. Chiar am nevoie.
Raspunde

Mina

Acum 1 lună

Stai liniștit ca sa bătut la ușile lor dar au fost duși cu mincinuna mereu
Raspunde

Laura

Acum 1 lună

Te înțeleg perfect ce vrei sa spui, dar eu cred ca e altceva la mijloc, eu după câte am înțeles este vorba despre altceva, acuma eu nu știu cine poți fi ca sunt pro și contra,oameni spun ca au plătit în urma cu mulți ani chirie, și ca nu li sa mai reînnoit contractele, oare nu este ceva la mijloc? Eu stau sa ma gândesc ca aicea este vorba de un șantaj pentru a pune mîna careva din comuna aceea să îl cumpere, eu nu vad altfel lucrurile, eu mă pun și în locul lor, și nu aș vrea, cred ca primarul o sa aibă mari mari probleme dacă cum au spus, primarul a dat șpagă 50 de euro este ceva dubios în comuna acea, eu spun ca autoritățile ar trebui de urgenta dar de urgență sa vadă despre ce este vorba, eu nu doresc ca să plătesc. La stat bani din munca mea, pentru ca uni primari indiferent de unde este, ca să dea șpagă, și nu numai și cei care au primit șpagă sa răspundă, eu as dori sa le spun locatarilor, dacă își susține ceea ce au spus și să dovedească ce au spus, și să spună în instanța, pentru ca acel primar nu mai trebuie să stea în instituția statului, și mai ales doamne ce am auzit fără studii, doamne nu are rost sa mai explic, dați-vă demisia.
Raspunde

Feraru iulian

Acum 1 lună

Noi am tot insistat pe lângă primar să facă ceva cu blocul să-l vândă sau să plătim chirie, dar ne-au tot dus cu zăhărelul de la un an la altu. Credemă că și noi locatarii am fi vrut să putem să ne facem buletinele unde locuim și nu pe unde putem
Raspunde

Andrei

Acum 1 lună

Afara, dați-vă demisia dacă nu sunteți în stare sa conduceți o comuna mică, pai dacă ați pus pe altul sa va conducă comuna întreb și eu asa pentru ce mai stați în primăria acea
Raspunde

Mina

Acum 1 lună

Pai văd aici ca uni comentează fără sa știe argumente am bătut da de fie care data dar am avut răspunsul ca se va vinde dar ai sa fim serioși chear era nevoie într-o comuna așa mică de purtătoare de cuvânt atunci noi de ce l-am votat pe domnul primar ca ce sa ne rezolve probleme domnul cazac ovidiu purtătorul de cuvânt sunt doar aberații nimic adevărat va rog informativa și după vorbiți toți cei care nu cunosc cazul și nu locuiesc. Oameni acol de 15 ani ci de 36 și poate și mai mult da dar oameni au zis ca primari sunt oameni de cuvânt dar se pare ca nu este așa din păcate ce Rușine !!
Raspunde

Un cetatean

Acum 1 lună

Felicitări la domnu primar ca a luat problema in mana. Nu putem sa avem numai drepturi, mai avem si obligatii
Raspunde

Ionuț

Acum 1 lună

Sa o țină în mâna sa nu o scape✝️✝️✝️✝️✝️Nebunilor ce idioți

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Primar

Acum 1 lună

Dar de ce nu ati spus asta la oameni ca să își cumpere locuinta de ce vați ris de iei, și ia-ți dus în eroare, acuma dupa 15 ani vi și spui ca nu exista dezmembrare? Eu nu știu dar intri în mare bulbuc,nu puteți duce statul în eroare asta sa va fie clar, cum eu nu înțeleg după 15 ani vi și spui asta?? De ce, de ce mai întreb încă o dată de ce acuma? Sunt sigur dați vina pe alt primar, nu asta contează, contează ca toți vați râs de iei, și acuma plătiți nu știu cum dar trebe sa plătiți domnule primar, trebuie sa plătiți oamenii, am înțeles îi dați afară dați ok, dar plătiți, dacă îți asumi ce faci plătește pe investițiile oamenilor, și iei o sa își cumpere alta locuinta, și tribunalul instanta o sa îți dea sa plătești investițiile la oameni în primărie trebuie existenta la fie care cea fost acolo asa ca plătiți, și nu știu cum faceți instanta o sa dea sa plătești investițiile.
Raspunde

Feraru Iulian

Acum 1 lună

Noi am tot insistat pe lângă primar să facă ceva orice să fim și noi în legalitate dar ne tot mințea de la an la altul. Nu e vina noastră.
Raspunde

Raluca

Acum 1 lună

dragii mei consilieri ce faci cu blocul pe care ai votat sa evacuați 11 famili din bloc oameni necăjiți și bolnavi pai dragi mei din câte știu in acel consiliu sunteți oameni cu foare multe probleme din trecut cum ați putut vota când pe voi va caută m...... nu va fost un pic rușine dar ce vreți cu casa voi v-ați uitat cum ați fost uni dintre voi și sunteți oameni bolnavi cei care ați votat nu ce păcat de Dumnezeu aveți copii ganditiva la. Un Dumnezeu vai de capul vostru și ce vrei sa faceți cu blocul vreți sa îl Vindeți sa loati bani nu se poate mai sus sunt alți mai mari ca voi și cu școala nu nu voi cei care sunteți niște amărâți de consilieri care lucrări prin fabrici și șoferi și abația aveți și voi acolo o țara de școala dacă ați fi oameni cu școala și cu scaun la cap nu ați fi făcut așa ceva dar știți ce ma deranjează ca vorbiți numai minciun voi nu aveți in casele coaste cum au acei oameni eu țin sa cred ca se va face dreptate și domnul Barbu Florin Nustiu de ce nu va dați demisia ca nu va e locul acolo ca cad ca aveți in purtător care vorbește in locul dumnivoaste ce rusine aveți bani sa îl plătiți sau îl plătiți din salariu dv
Raspunde

Maria N.

Acum 1 lună

Domnilor cand adresati jigniri groaznice de pe balcon de se aude în tot statul, atunci sunteți tari nimeni nu e ca voi. Nu poate trece lumea prin fața blocului daca nu se iau caninii dupa tine, zbierat voi dupa oameni. Asta este lipsa de respect și de cei 7 ani de acasă. V-ati legat de toata lumea si acum vă dați victime. V-ati bătut joc de tot ce ati primit! Rușineeeee!!!! Flicitari domnului primar!
Raspunde

Andreea

Acum 1 lună

Felicitări doamna Maria! Aveți dreptate,exact asa fac,jignesc,amenință si fac doar rau iar acuma se dau victime. Dacă au o problema cu cineva nu știu să vorbească civilizat,amenință si urlă de pe balcon de se aud in tot satul,se leagă pana si de fete mult mai mici de varsta lor. Rusine sa le fie! Zbiara si amenință copile pentru ca atata pot,se leagă de copii pentru ca cu părinții lor n au tupeu. Cunosc chiar eu fete care au avut probleme cu aceste nesimțite. Le au pus comentarii urate la poze,le au jignit si le au lovit. Jignesc in ultimul hal de parca ar fi ultimii oamenii,striga fel si fel de lucruri dar de fapt se descriu pe ele.Sunt needucati și nu stiu sa vorbeasca civilizat. Aici se victimizează si nu si arata adevarata lor față,nu i cunoașteți cu adevărat și se stiu ei care fac chestiile astea,nu i bag pe toti in aceeasi oala dar se stiu ele. Nu va dați cine nu sunteți si arătați va adevărată față! Felicitări domnului primar pentru această decizie!
Raspunde

Mariana

Acum 1 lună

Felicitări! Mare dreptate aveti! Rusine sa le fie! Felicitări domnului primar!
Raspunde

Maria

Acum 1 lună

Domnul Iulian acuma nu mai sunteti tare în gură? Nu va mai legați de toata lumea? Parca tu erai foarte tare si mare? Sau doar cu cine îți permiți? Imi place ca aici esti victima dar pe stradă te legi de toata lumea,bineînțeles de cine îți permite! Rusine sa ti fie! Arata te cu adevărat cine esti!
Raspunde

Feraru Iulian

Acum 1 lună

Bună ziua.In primul rând nu aveți demnitate,scrieți de pe un cont fals.2 nu m-am victimizat.3aduceți pe cineva de care m-am legat eu.
Raspunde

Mr

Acum 1 lună

Vreau sa spun și eu ceva, nu este de ajuns ce au făcut unii din apold, și dacă stau și ma gândesc sunt și în primărie, după ce au făcut rău și au nenorocit o famile acuma vor sa o scoată și afara, măi Oameni buni treziți-vă, după ce iau omorît bărbatul în apod de jos și a rămas fără soț sia crescut copii singura, acuma vreți sa o scoateti și afara, Dumnezeu nu va iartă sa ști, domn primar"Dumnezeu nu te iartă crede-mă nu te iartă cât de târziu o sa vezi și ai sa îți dai cu seama ceai făcut, vezi bine ca cei care iau făcut rău femei dau de rău și Dumnezeu nu va iartă.
Raspunde

Maria N.

Acum 1 lună

Domnilor cand adresati jigniri groaznice de pe balcon de se aude în tot statul, atunci sunteți tari nimeni nu e ca voi. Nu poate trece lumea prin fața blocului daca nu se iau caninii dupa tine, zbierat voi dupa oameni. Asta este lipsa de respect și de cei 7 ani de acasă. V-ati legat de toata lumea si acum vă dați victime. Rușineeeee!!!! Flicitari domnului primar!
Raspunde

Adina A

Acum 1 lună

Felicitări doamna Maria! Aveti mare dreptate,jignesc și se leagă de toată lumea, iar acum se victimizează pe internet.Sunt niște oameni fără creștere care jignesc fără rușine. Sunt femei în toata firea si se leaga până si de copile mici. Sunt foarte tari și mari cu toată lumea,nu le ajungi la nas iar acum se dau victime.Rușine să vă fie! Felicitări domnului primar! Tot respectul!
Raspunde

Florin

Acum 1 lună

Maria N ți-ai făcut curat în casa vezi ca infectezi oameni pe aici du-te vezi ce face nelu sti tu care amant.???si după vorbi tu vorbești cine a strigat după tine
Raspunde

Locuitor

Acum 1 lună

Doamna Maria sunt unul din locatari, as dori sa va întreb și eu ceva? Care a strigat după cine a strigat ca eu nu va înțeleg, dar uni din comuna de ce trece prin fata la bloc beți și striga țiganilor, de ce urla și înjura, și dacă spuneți de câini câini de care spuneți sunt al satului, sunt mulți care îi aduce și săraci câini acolo se adăpostesc, nu suntem criminali sa omorâm animalele, și. Nu am urlat la nimeni, sunt multe de spus dar nu cred ca își are rostul, pentru ca noi nu am urlat la nimeni, suntem oameni cinstiți nu am furat și nu am omorît pe nimeni, eu va înțeleg opinia, dar puneți-vă și în locul nostru, vouă vă este ușor sa treceți prin fata la bloc și sa faceți țigani și etc, noi nu am furat am muncit și cred ca am fost cinstiți cu toți din comuna apold, nu putem fi toți la fel, toți, noi va mulțumim ori cum pentru opinie, dar cred ca nu este chear cum spuneți dumneavoastră, suntem oameni buni nu suntem oameni rai, și am muncit până am putut pune la punct apartamentele. Mulțumesc.
Raspunde

Secret

Acum 1 lună

As dori sa spun ceva scurt și cu asta cred ca am dat de înțeles la uni din comuna, până să se pună de femia respectivă, cu soțul iei, nu sa alarmat nimeni din comuna, hopa dintr-o data cum a spus de soțul iei hopa a și sărit în sus, sunteți unul dintre iei?
Raspunde

Maria

Acum 1 lună

Rușine să vă fie,mai bine de jumătate din acel bloc sunt niște oameni fără creștere. Amenință si fac rau la toata lumea. Cei care le luați apărarea pe aici,nu vorbiți fără să-i cunoașteți și fără sa știți ce le poate pielea. Aceste doamne care tot comentează pe aici si se dau victime,se leagă de toata lumea,jignesc si zbiara de pe balcon de se aud în tot satul,nu au creștere. Rușine să le fie! Nu vă dați cine nu sunteți pe aici si arătați-va adevărată voastră față . Rau a ți facut rau o sa primiti! Rușine!
Raspunde

Alex locuitor

Acum 1 lună

Daoamna Maria de ce vorbiți asa? Cine va făcut cine va ceva? Ați trecut prin fața și sa luat cineva de dumneavoastra? De ce mințiți, nu a urlat nimeni sunteți pusă ca să spuneți minciuni? Dacă dumneavoastră erați în locul lor ce făceați? Vă întreb și eu ce făceați? Ce rău a făcut oameni aceia? Vă rog să îmi răspundeți la întrebare ce rău va făcut? A omorît pe cineva? A bătut pe cineva? Nu este nici frumos ce vorbiți, cred ca vă știu cine sunteți poate ma înșel sunteți chear în fața primăriei, eu vă înțeleg, dar nici chear asa lăsați oameni în pace ca nu va cerut nimic, vă rog să îmi răspundeți va cerut de mincare? Va cerut ceva? De ce vorbiți așa? Asa ați fost pusa sa spuneți? Mai bine de jumate din bloc de ce vorbiți asa jumate din bloc de care spuneți sunt apolzeni draga mea, și stau în comuna de 60 de ani mai înțeles, hai sa nu vorbit ce nu trebuie, au muncit și nu au cerut la Nimeni nimic nu au cerșit la primărie apsolut nimic, vrei să îți mai spun ceva? Oameni aia nu sau dus sa își ia drepturile lor de la primărie, și alți din comuna care are situație întărită primesc ajutoare sociale draga mea ma înțelegi ce spun? Vă place sa mergeți sa luați alimente și altele, oameni aceia nu sau duc sa ceară nimic au fost cinstiți, în schimb ști bine ce spun ca etc sa duc oameni care are familie cu bani"au primit ajutoare sociale și alimente de la primărie, asta de ce nu o spuneți? Spuneți ca să certat cu voi rușine ce spuneți, noi va mulțumim mentru tot ce spuneți dați dovada de oameni buni asa arătați oamenilor ca sunteți oameni buni, pîna sa se spună de soțul la femeie nu a-ți comentat va macină, ca se află, știți bine ce spun ca stați chear acolo de acea comentați, nu cred ca își are rostul sa spun mai multe, dați-vă cu seama ce vorbiți, ca astfel spun și cine sunteți și etc, asa ca mulțumesc și va așteptăm și cu alte comentarii. MULȚUMESC.
Raspunde

Alex păcurar

Acum 1 lună

Nu au dat în cap la nimeni , doar cu bâta în mașini,sa nu mai vorbim de țipetele și înjuri după oamenii prin sat , cei care le țin partea fara să-i cunoască mai bine s-ar duce pe la poliție sa întrebe de ei"" care nu au deranjat niciodată pe nimeni ""
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Feraru Iulian

Acum 1 lună

Credemă că nici tu nu ne Cunoști . Vorbești prosti
Raspunde

Andreea

Acum 4 săptămâni

Da nu ți-e rusine domnu Iulian? Chiar n ai pic de rusine sa minti in halul asta? Rusine sa ti fie dupa ce faceti,ce faceti nici nu recunoașteți! Rusine!
Raspunde

Alex Păcurar

Acum 4 săptămâni

Toată lumea știe , aici degeaba va dați sfinți. In locul tău ștergeam comentariul și puneam capu jos. Zi buna
Raspunde

Banciu Ionuț

Acum 4 săptămâni

Nu vrei și tu una
Raspunde

Andrei

Acum 4 săptămâni

Îți dau mare dreptate acel om este om de scandaluri iară și urla după oameni, rușine, rușine ce faci dute omule de unde ai venit și lasă tu poveștile tu nu trebuie sa te bagi, ca noi știm multe și dacă tiam spune ce faci tu acolo sar ride și cu curu de tine, porumbeilor, fete cuminți acolo va victimizati porumbeilor, acolo nu e casa de balamuc, lăsați omeni aceia săraci sa stea ceilalți merita voi nu porumbeilor credeti ca noi nu stim ba știm porumbeilor vam și văzut.
Raspunde

Ioan

Acum 4 săptămâni

Asa este. Este un om doar de scandal și fără pic de rușine. Acel bloc îl merita oamenii săraci și bine crescuți nu așa ceva.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alin

Acum 1 lună

Bună as dori sa spun și eu ceva și poate o sa se vadă multumesc. Pentru doamna Maria as dori sai spun ceva, de ce spuneți ca nu avem creștere? Și educație? De unde știți dumneavoastră ca noi nu avem creștere? Și educație? Eu cred ca dacă am trecut pe lîngă dumneavoastră vam respectat și vam dat bună ziua, nu am strigat după dumneavoastră, de ce vreți sa ne demoralizati în halul acesta, noi nu am făcut rău la nimeni, am respectat pe toată lumea de ce spuneți ca nu avem creștere și educație, vedeți asta știți sa faceți uni oameni din comuna, sa faceți țigani și etc, dar în fața la Dumnezeu suntem toți egali indiferent de nație, mai precizez ceva, ați spus jumătate din blok, ok jumătate din bloc sunt țigani să înțeleg sau cum, de ce ne faceți țigani, de ce nu spuneți și cum vorbiți dumneavoastră? Ne faceți țigani și în toate felurile, noi nu am furat nimic nu am fost prin politie și nu am făcut nimic, pentru noi indiferent ca e rrom sau țigan cum spuneți dumneavoastră, pentru noi toată lumea e egală, noi am trăit între romani și între țigani cum spuneți dumneavoastră, noi am știut sa respectam indiferent ce nație sunt, vreau sa va întreb ceva, dacă era în bloc oameni de al dumneavoastră romani asa cum spuneți dumneavoastră sunt sigur sa nu mai spuneți nimic, sunt oameni în comuna care a făcut mult mai mult rău și toată lumea nu spune nimic ca nu sunt tigani, noi nu suntem supărați pe dumneavoastră și vă înțelegem, noi nu vrem sa ne certam cu nimeni nou vrem sa ne avem bine cu toată lumea, dacă am făcut aceste sesizari leam făcut ca nu avem încotro, și de acea, dar poate domnul primar mai are suflet și poate se întoarce, vreau sa transmit domului primar ceva. Domnul primar, aveți puțin suflet noi oameni din bloc suntem oameni buni, și nu am făcut rău la nimeni, înțelegeti ca noi nu vream sa ne certam cu nimeni, va rugam sa va întoarceți și sa luați o decizie calumea, gândiți-vă ca sunt copii care merg la școală acei copii nu va greșit cu nimic, acei copii vor sa meargă la școală sa fie în rînd cu toți oameni, credeți ne ca noi nu suntem devina cu nimic, noi am cerut sa se facă ceva legal nu suntem de vina, a trebuit sa facem ceva, va dați seama dacă erați în locul nostru cum procedați, și credeți-mă ca nu sa luat nimeni de nimeni, noi va cerem pe cale amiabila sa ne înțelegeți și pe noi, lăsați răutatea de-o parte, și veniți sa discutați cu noi ca asa este frumos, și noi va putem intelege ori ce, și dumenavoastra pe noi. Mulțumesc
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Maria

Acum 1 lună

De ce va dati victime si va plângeti atata? Doar voi sunteți mari și tari,nu va ajunge nimeni la nas. Blocul acela trebuia dat la oamenii săraci,la oamenii care n au unde sa stea si care n au ce mânca,nu acest oamneii care si au batut joc de toata munca si de tot blocul,nu acestor oamenii care zbiara din bloc dupa toata lumea de se aud in tot blocul. Felicitări! Băgați în acest bloc oamenii săraci și fără locuinta nu acest gen de oamenii. Se victimizează aceasta doamna ca este bolnavă dar chiar si asa bolnavă cand iese pe balcon zbiara si jignește nu mai este bolnavă? Ati avut case și v-ati vândut casele ca sa stați pe gratis pentru ca munca este grea. Rusine sa va fie! Băgați oamenii care sa merite să stea acolo!
Raspunde

Corina

Acum 1 lună

Bai sincer da nu poți sa le ajungi pentru ca sunt copii cu scoli acolo și fete de elita adică in sensul ca sunt îmbrăcate aranjate și cu capul pe umeri in deosebire de voi frustraților de ce ivi este ciuda pe iei ați văzut ce curățenie au și ce geamuri impecabile au in deosebire de voi care scrieți pe aici aberații copii lor sunt curați și premiații dar Nustiu de ce va e ciuda pe iei și tu Mariana ești o bețivan care acum la oară asta stai moarata de beata in casa da sti ce ar fi mai bine tu sa faci și îți faci curat in casa și sa nu mai umbli beata pe strada ca azi ieri sa dau cu mașina peste tine faci ca toți draci pe strada vai de capul vostru ce Rușine
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ariana

Acum 4 săptămâni

Într-adevăr Corina sunt niște fete impecabile, nimeni nu mai e ca ele
Raspunde

Ioan

Acum 1 lună

Munciți? Ce munciți doamnelor? Va stie tot județul ce munciți si ce sunteți,începând de la cea mai mică pana la cea mai mare. Arătați la oamenii cine sunteți si nu va m-ai dati victime! Nu pot oamenii vorbi cu voi,Nu va ajunge nimeni la nas,sunteti foarte tari și mari voi si aici prin comentarii va dati oameni calumea. Rusine!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionuț Ionuț

Acum 1 lună

Felicitări domnule primar !
Raspunde

Mariana

Acum 1 lună

Trebuia sa stați acolo la casa voastră nu sa vindeți si dupa sa vă plângeti ca a ti rămas pe drum. Rusine sa va fie! Puneti mana la munca nu mai stati sa urlați de pe balcon. Voi care sunteti cum sunteti,strigati dupa oamenii care sunt de 100 de ori peste nivelul vostru. Atata va duce capul,rusine sa va fie! Nu pot trece oamneii cu masina liniștiti pe stradă ca veniti voi si le arăți voi semne obșcene. Rusine sa va fie! Înjurati si blestemati pe toată lumea dar aici va dati sfinții! Rusine! Rusineeee! Felicitări!
Raspunde

Adrian

Acum 1 lună

Ce pot sa spun decât ca sunteți niște copii de 15 ani care comentati ce va trece prin mine, mai bine ați tăcea din gura ca știți bine cine sunteți voi și nu batjocoriți pe nimeni,. Ca că voi nu este nimeni,.
Raspunde

Andrei

Acum 1 lună

Doamna marina care casa spuneți, ce vorbiți vorbiți fără sa știți, ce casa casa despre cine vorbiți nimeni din bloc nu are o casa, ce vorbiți de casa, ș.
Raspunde

Mariana

Acum 4 săptămâni

Citeste din nou si baga la cap. Am spus clar ca si au vândut casile si au venit la bloc pentru ca este mult mai comod sa stai pe gratis.
Raspunde

Andrei

Acum 4 săptămâni

Da și eu te mai întreb încă o data care casi nu a avut case nimeni, a avut poate vrei sa spui ca a avut un loc fără construcție, nu vorbi dacă nu ști, a venit la blok nu a venit ia, primăria a băgato mati înțeles primăria a băgato după ce ia omorît bărbatul, femeia nu a stiut ce sa mai facă ce vorbim noi aice și ce spuneți voi nu va este puțin rușine nua veți putin bun simț, eu va spun clar femeia Elisabeta ca să nu o mai dam pe ascuns și îmi susțin peste tot acest lucru, vorbesc de cazul la Elisabeta și cun a ajuns acolo, după ce iau omorît bărbatul primăria apod a bagato în bloc nu sa dus ia sa se roage de iei, primăria a băgato repede acolo, în timpul acesta a început ancheta cu bărbatul iei, și nu a durat mult și sa astupat tot nu a mai venit nimeni sa spună nimic de iel, femeia a trebuit sa Ramîna în blocul acela, din anul 89 voi sunteți nebuni ăștia care scrieți aberați nu mai scrieți aberați, ca asa va ajuta Dumnezeu sa ajungeți și voi asa,dacă a avut 5 copii nu a putut merge sa facă case pentru ca a stat cu copii sa și crească a muncit la primarita, la toata lumea din comuna la toată lumea sa va fie o mare mare rușine ca acuma veniți sa spuneți ca să o dea afara, dar când ia omorit bărbatul voi ăștia din apold care o sa dați o mare mare socoteala și pentru asta cât de curând, de ce nu ati mers sa spuneți domne eu știu ce sa întîmplat de ce ați ținut în voi, acuma știți sa va alarmați toți sa o scoată afara, femeia nu a avut unde merge nu se victimizează și crede-mă ca nu îi face la nimeni plăcerea sa fi rămas în bloc, dar nu a avut ce face, acolo nu sunt omeni de care spuneți nesimțiților, sa merga sa intre în chirie prin Sibiu sau nustiu unde nu va este rușine, ca știu tineret din apold prin chirie Sibiu și nu a a ai stat sau dus la părinți acasă ca nu a putut sa se descurce cu un salar de 2 mi de lei,și sa plătești chirie 250 de euro,rușine muncești dar nu îți permiți chirie prin Sibiu, și plus asta și la apod sa cerut chirie de ce nu sa băgat chirie știți sa băgați vorbe în gura sa ve fie rușine,uni apolzeni rusine sa va fie, sunt sigur și știu și va promit ieu va promit din inima ca nu va iert pentru nikuc toți cei care comentati ori sunteți neam cu infractorul ori alceva, voi știți bine cine sunteți va alarmați când va spun ca a-ți omorît bărbatul la femeie de ce nu ati făcut alarma și atuncea mai nesimțiților, ca femeia a fost singura nu a avut nici un ajutor, eu suht curios acuma ce o sa spuna statul și autoritățile când aude ca a fost omorât un bărbat în lokalitatea apold și încă nu se face nimic, eu as dori sa întreb autoritățile primăriei și politiei apodl, se aude tot mai des cazul de ce nu va sesizați sa vedeți sa descoperiți ce sa intimplat oare de ce spun acești oameni asa ceva, nu nu se spune nikuc pentru ca voi ăștia care comentati sunteți neamuri cu iei și prieteni, fiți atenți la ce va spun și nu uitați va dau cuvântul meu ca o sa descopar tot ce sa intimplat și unu câte unu în pușcărie, chear dacă a trecut atîția ani nu contează cât de curînd veți vedea și toți care ați comentat o sa va demonstrez ca o sa va descoper pe toți, știți toți taota comuna știe dar nu spune Nimeni nimic, nu spune nimeni adevărul ca le este teama, voi ăștia care comentati ori sunteți fete alea cuminți din apod ori sunteți neamurile lor, țineți-vă ca ce a fot cu blocul a fost, dar ce-o sa vina peste voi o sa fie cu mult mai grav, și asta mulțumită primăriei, puteți sa mulțumiți domului primar ca asa se poate descoperi,dacă vreți a mai aveți cuvint în fata la dumnezeu spuneți adevărul spuneți cum a intrat femeia aia,mam aptinut dar a trebuit sa va spun, țineți minte doar sa ma omoriti și pe mine ca să nu se descopere, o sa vina peste voi alceva mult mai urit nu blocul, și ca să va spun în mare și cu asta am terminat nesimțiților care vorbiți neamurile lor sau prieteni, asa cum a fot el nu contează și eu vreau sa pun o luminare la mormîntul lui, nu se poate odihni pana ce nu se face drepatate, doare vedeți ca care a făcut cea făcut da numai de rau, și mie nu mi-e frica de Nimeni ca am pe Dumnezeu cu mine, doar sa ma omoriti și pe mine ca să nu se mai descopere ancheta a început dormiți bine acuma pe perina? Mergeți la domul primar și mulțumiți pentru cea făcut, nu se mai putea asa după care ați făcut acuma sa o dați afară, nu se victimizează nimeni, știți adevărul și nu îl spuneți faceți sa dea impresie ca se victimizează, aveți grija ca sunt martori și știți și voi tot apoldul ști dar oameni nu spun, spune neamurile lor, și prieteni, am văzut ca cineva spune către Elisabeta ca minte și ca se victimizează, nu tias fi dorit sa trăiești drama lor, și cred ca primarul ar trebui chear ar trebui sa își dea cu seama ce face, mergeți ăștia neamurile la infractori și criminali și mulțumiți primarului ca acuma o sa ieșe tot la iveala, și cu asta am cam spus în mare tot ar fi un roman sa spun cele întîmplate, rog ca turnul sfatului să îmi pună și mie acest comentariu, mulțumesc.
Raspunde

Niculae

Acum 1 lună

Doamne ce oameni rai în comuna aia, vai săraci oameni, auzi cum îi face ciori, rușine sa va fie, dacă și aicea ați început sa faceți cu bieți oameni în halul acela apai îmi dau seama ce faceți cu iei acolo, de ce faci ciori și ce spui doamne ce oameni, domnule primar vedeți ce oameni aveți în comuna, până în momentul respectiv nu am văzut aceste ciori cum spune uni de la voi din comuna, eu nu am văzut sa jignească dar asa ceva rusine la uni pentru comportamentul asta rușine sa va fie.
Raspunde

Maria

Acum 1 lună

Asa este rușine, nu știu cine ești giorgiana, urit ce vorbești, dar vreau sa îți transmit în felul următor, am fost acolo am văzut familia de care spui de Elisabeta, da este o femeie bolnava dacă vrei sa ști, și este o femeie care a muncit pe la toți ca să își crească copii, nu știu cine ești nu ma interesează dar vorbe foarte urite vorbești dacă eu nu mergeam acolo mai credeam, asta îți spun eu cu mîna pe inimă, am fost acolo nu am văzut mizerie, sunt oameni necăjiți acolo, domnule primar va dați seama la consecințe? Va dați seama că acești oameni cu copii dacă o sa fie dați afară, dumneavoatra trebuie sa le aveți de grijă? Nu ma interesează comentariu la nimeni din comuna aceia, ma interesează ca sunt copii care merg la școală, și oameni bolnavi, statul are obligația sa ajute copii și oameni bolnavi,.
Raspunde

Alin

Acum 1 lună

Auzi giorgiana, zis Gabi,etc,de ce vorbești asa îmi pare rău de familia ta ca ma am bine cu taicăto și de iel tin respect, ca să ști pentru iel ma aptin și nu spun ce nu trebuie tu și cu prietena ta ar trebui sa va potoliti în a vorbi ce nu trebuie aicea nu e o joaca de copii, voi nu mai faceți ciori și ca sunt femeile cum spus în primul rînd dacă vorbești ce nu trebuie o sa dai răspuns pentru ce vb, iar dacă vrei sa îți spun eu ce faci tu atuncea eu îți pot spune și îți pot demonstra ca cu care ai fost sunt prieteni cu mine și am văzut tot, eu cred ca ar trebui sa nu te mai bagi în alte discuți, ca tu ști bine ce faci și cine ești am respect de taicăto.
Raspunde

Alin

Acum 1 lună

Doamna Elisabeta este o femeie corecta și cea mai de treba din tot blocul acela, este o femeie corecta și cinstită, a muncit la comuna apold pe la toți, rusine ce faceți cu ia acuma, domnul primar ar trebui sa își de aseama ce face, și toți din primăria acea ca la toți a muncit și acuma sa se rîda de ia.
Raspunde

Adelina

Acum 4 săptămâni

Scrieți mesaje cu alte nume sa vă luați de cei care spun adevărul despre cum sunteți si ceea ce sunteți. Dacă erați asa cum spuneți voi nu mai ajungeați aici. Pe rețelele de socializare îndrăzniți toți să comentați dar dacă dați ochi în ochi cu cineva pe strada vă piere glasul, adevărate victime sunteți voi!
Raspunde

Elena

Acum 4 săptămâni

După ce că ați ajuns sa vă dea afara din bloc stați si va certați cu cei care comentează inloc să vă mutați sau sa mergeți sa lucrați ceva.
Raspunde

Alex apold

Acum 4 săptămâni

Este de speriat ce se întîmpla în comuna apold, ce aveți cu iei nu mai aveți loc de ei? Țin sa cred ca cineva peste primăria apold va vedea și se va sesiza, ce aveți cu oameni aceia, ce rău va făcut?domni consilieri lăsați răutatea și ajutați acei oameni, puteți săi ajutați, dacă au greșit poate învața din greșeală puteți face un bine, puteți merge pe cale amiabila ca asa este frumos, este păcat sa dați 25 de famili afară, sunt copii care aceia au nevoie de o creștere frumosa și nu pe străzi, ce vină au ca asa li sau promis ca le face acte, eu vă înțeleg ca sunteți în primul mandat, dar gândiți-vă ca au fost duși în eroare, au greșit eu nu spun ca uni din iei nu au greșit, dar poate din greșeli în vata dați-le o șansă ca puteți face acest lucru, nu va gândiți ca dacă îi dați afară o sa fiți mare felicitați și o sa fie bine, gândiți-vă logic, locuitorii asa sunt, dar după acea o sa vedeți lumea este schimbătoare, nu o sa fie nimeni mulțumiți indiferent de ce veți face, dar gândiți-vă ca va vede Dumnezeu, și puteți face un bine, puteți sa le dați o șansă pe care alți nu leau dato, eu nu cred ca dacă mergeti la iei și stați de vorba cu iei nu cred ca nu va vorbește frumos, încercați și faceți un bine, lăsați poveștile de-o parte ca lumea din apold nu o sa fie mulțumită indiferent de ce faceți, și puteți face un bine, băgați în chirie este cel mai corect, primăria cu bani respectiv poate face ceva cu acei bani, eu zic ca puteți face ceva și săi ajutați, este păcat săi dați afară, dacă acei copii iasă afara ce face cu iei, să înțeleg că îi ia statul? Oare nu este păcat, sunt copii mai mărișori care iei trebuie ajutați, am opservat ca a-ți postat copii care va ajuta la curățenie prin comunitate, chear dumneavoatra ați spus că copii trebuie ajutați, dați-le o șansă, sunt sigur ca vedeți acest mesaj. Eu sper și cred ca totuși aveți inima bună și credeți în Dumnezeu.
Raspunde

Adrian Miercurea

Acum 4 săptămâni

Bună am intrat și mam uitat și eu ce se întîmpla, nu am vrut sa comentez, este de ne crezul ce se întîmpla cu săraci oameni, este ilegal ca să mergi sa strângi semnături pentru ai da afara, astăzi un prieten din comuna apod de jos mia spus ca uni din partea primăriei au mers cu semnături pentru ai da afară pe oamenii, și mai este ceva, și îmi susțin ce spun, tot asa am auzit ceva de speriat și poate nu o sa va vină sa credeți, nu știu cum mai iasă din încurcătura acesta, defapt va spun care e realitatea, de ce vor sai scoată afara pe oameni din bloc, chear domnul primar sa duc la cineva în curte și a povestit, în blocul respectiv a locuit un băiat, lăsat de fostul primar acest băiat a stat într-o camera chear jos de tot, în mijlocul ierni domnul primar împreună cu politia și cu încă un om din acel apartament pe care primăria spune ca la închiriat lui, a venit toți 3 la acel băiat și lai scos afara, ia dat termen 24 de ore, acel băiat Lea spus ca a fost lăsat de fostul primar, și ca iel nu a intrat cu forta acolo, primarul a spus ca nu îl interesează și ca e mandatul lui și ca 24 de ore sa ieșe afara, acest băiat a spus ca va face sesizare mai departe pentru ca nu este corect ce se întîmpla și ca de ce în mijlocul ierni sa fie dat afara, domnul primara spus sa mearga unde vrea, acest băiat a făcut sesizare cu cele întîmplate la prezidențiale, pentru cele întîmplate, după care a venit sesizare cu verificare și cu ceau făcut, după spusele la domnul primar în curte la un prieten, a spus ca Lea dat amenda sau ceva de genul, după care domnul primar spune la acel băiat pe care am stat de vorba cu iel, ca din cauza lui pentru ce a făcut o sai dea afara, practic acela a fot o amenințare acel băiat mia arata conversație pe care eu nu o pot posta ca nu am voie, as dori sa îl întreb și eu pe domnul primar de ce spune ca din cauza la mizerie, și nu spune adevărul pe care dumnealui merge la anumiți prieteni în curte și spune, de ce nu spune și la instituțile și peste tot din ce cauza face ce face, acel băiat ma rugat sa transmit eu pentru ce iel nu mai vrea sa aibă de aface cu primăria apold, ma rugat sa transmit, ca îi pare rău pentru cele întîmplate, și ca el nu a avut ce face pentru ca a fost dat afara în mijlocul ierni și a fost obligat sa facă o sesizare, acest băiat a mai spus și ca îi pare rău și pentru domnul primar în care a a auzit ca a fost amendat pentru cele întîmplate îi pare rău pentru cele întîmplate dar a ținut sa spună adevărul din ce cauza domnul primar vor sai dea afara, și mai este de precizat ceva acest băiat are familia în bloc și după înțelese are doar cu iei doar ca nu poate sa aibă cu iei pentru ca va dați seama și asa sa descarcat pe toți, domnule primar acest băiat sia cerut scuze pentru cele întîmplate, acest băiat spune ca a 3 zi a dat cheile de la apartament si a plecat a predat apartamentul domnului vice primar,după care sa strimis înștiințare sa plece dar el deja a plecat a 3.zi a predat cheile și a plecat, de ce spuneți ca el încă mai sta acolo când el de 5 luni nu mai este acolo, acest băiat mai arata încă 5 documente în care îl înștiințează sa plece de acolo, de ce nu știu a predat cheile a făcut curat și Lea predat, mai specific și ca acest băiat are fotografiile cum era apartamentul înainte sa locuiască iel și cum la făcut, deci ca să se înțeleagă tot nu este din cauza la mizerie este din cauza ca să supărat pe acest băiat și acuma vor sai scoată afara cu pretextul mizerie, țin sa va spun ca acest băiat ma rugat sa spun toate cele spuse pentru a nu se înțeleg alceva, nu este din cauza la mizerie este din cauza ca acest băiat a făcut sesizare pentru cele întîmplate, acest băiat a părăsit blocul, doar ca merge a-și vizita mama și a ajutat-o la nevoie, nu a vrut sa stea chear în bloc doar ca a stat pentru mama lui pentru a ajuta o, va mulțumesc și tot ce am transmis am transmis prin băiatul acela, mai menționez ca acest băiat are fotografi și înregistrare cu cele întîmplate, și mia spus ca își cere scuze dacă a greșit la cine va inclusiv domului primar.

Raspunde

Ioan

Acum 4 săptămâni

Acest baiat nu există. Acest baiat este inventat de voi. Voi scrieți si tot voi va răspundeți. Cand spui ceva,trebuie sa și demonstrezi. Rusine sa va fie!
Raspunde

Adrian

Acum 4 săptămâni

Ioan țin sa te anunț ca este un mare mare adevăr, dacă dorești îți pot demonstra, este adevărat întreabă și tu oameni din comuna ca îți spune, este adevărat și dacă vrei lasă-mi ceva contact și îți pot demonstra este adevărat și jur cu mina pe biblie ca nu mint nimic este adevărat ce sa întîmplat cu acel băiat ala e adevărul nu este altul îți jur.
Raspunde

Adevarul

Acum 4 săptămâni

Trebuie sa fi ipocrit sa spui ca acești oamenii nu se victimizează. Sa se victimizeze in continuare . Părerea mea : -“Ei spun ca muncesc “Cei care muncesc ce lucru i împiedica sa își închirieze un apartament sau o garsoniera in alta parte , se găsesc cu sutele. Foarte mulți oamenii lucrează și plătesc chirie , “” ce mai așteptați ? Ce va oprește sa nu va căutați “” vorbesc strict de cei care sunt tineri abți de munca și cei care susțin ca muncesc deja “” - multe famili au membri bolnavi printre ei ,alții reușesc sa aibă grija de părinții , bunici etc chiar dacă plătesc chirie Dacă s-au făcut controale și au fost gasite probleme , strigați sus și tare ca vreți sa plătiți chirie de ce nu cautati sa va închiriați ? Iar in legătura cu doamna care e bolnava , dânsa spune ca are 5 copii din toți acei 5 copii nu o ajuta nimeni in situația asta ? Cine are grija de ea acum eu zic ca poate avea grija și in alt loc (cum ar fi un apartament închiriat ) Nu cred ca din toți copii nu o ea nimeni in custodie. E foarte mult “circ “ fără rost , Domnul primar este un om bun la suflet și demn ( cine îl cunoaște știe despre ce vorbesc ) nu avea nimic de câștigat din asta , a acționat conform legii. Nimeni nu e mai presus de lege. Toată lumea are probleme asta nu insemana sa primească fiecare câte o locuința gratis ca e bolnav sau nu are loc de munca.(locuri de munca se găsesc dacă chiar vrei sa muncești ) Legea e lege trebuie sa te supui , pana acum de ce nu so auzit se locuiește gratis in acel bloc ? Poate ca a fost convenabil sa locuiești gratis. Doar cand sa acționat conform legii , a început sa se facă scandal . Mulțumesc . O seara plăcută
Raspunde

Adrian

Acum 4 săptămâni

Domule adevăr, ți-ai pus și un nume adevăr mi-ar fi fost rușine sa ma pun cu. Numele adevăr, adevărul este altul, da oameni muncesc uni, dar nu muncesc toți acolo,sunt oameni bătrâni, de 80 de ani unde sa muncească,. Vorbiți fără sa știți.
Raspunde

Iulian Feraru

Acum 4 săptămâni

Domnule sau doamna adevărul, oameni chiar muncesc au locuit acolo foarte mult timp au investit acolo sunt oameni de bună credință.Ei vor să între în legalitate dar nu se vrea se pot găsi alte soluții nu evacuarea. Cine are interesul să i evacueze și dc? Mulțumesc mult!
Raspunde

Alex

Acum 4 săptămâni

Domnule adevăr, neam al primăriei, tu îți permiți sa îți închiriezi un bloc, cum spui? Pai de ce vorbești din ce nu ști eu plătesc chirie 250 de euro și dacă nu era sa plec prin țări străine nu îmi permiteam sa plătesc chirie tu ști ce vorbești sau vorbești doar ca să arăți ca ai dat comentarii, nu ai cum în România sa poți sa îți plătești o chirie nu găsești chirie sub 250 de euro, apai nu mai spunem oameni bătrîni ești bolnav mai omule ți-ai mai pus și numele adevărul, voi vorbiți sunteți uni care vorbiți, dar vorbiți aiurea, explicami tu dacă plătești chirie 250 de EURo plus mâncare la cât ajungi în Sibiu și cu salariul care îl iei în România cred ca te poți descurca dacă ești vreun șef ceva ce vobesti mai băiatule.
Raspunde

Adevărul

Acum 4 săptămâni

domnule Alex Îți spun eu , apartamente in judetul Sibiu găsești cu sutele la suma de 200 de euro ( 800 -900) cu doua camere chiar. (Caută pe olx și nu mai incerca sa mă contrazici că eu nu vorbesc în necunoștință de cauza ) Garsonierele se găsesc la 100 -150 de euro Se vede că nu muncitii ,un salariu in Romania in fabrici e aproximativ 2000 de lei net. (Din banii ăștia îți permiți să plătești chirie si.sa trăiești ) Foarte multi oamenii fac asta deja și se descurca . Înainte de a comenta da un search pe google. Și dacă prin absurd ar închiria blocul ""așa cum își doresc locatarii "" la pretul pietei binenteles , ar avea bani sa plătească chirie în Apold de jos ?? Și în Sibiu nu ar putea platii ? Ce se urmărește până la urmă.?? DACA OAMENII VOR SA PLATEASCA CHIRIE ,CE-I OPRESTE SA NU PLATEASCA IN ALTA PARTE ??? Adrian - sunt persoane invarsta bun e de înțeles , foarte multi avem grija de părinți și bunicii noștrii invasta. Iar dacă varsnicii nu au pe nimeni și au putina pensie sunt destule locuri la cate un azil de stat care îl poate primii cu o pensie chiar dacă e o pensie mica. Nu putem spune că nu au nici un pic de pensie că nu ar avea nici pe ce sa își.cumpere mâncare,SA NU FIM ABSURZI. DOMNULE IULAN FIERARU -Daca au fost controale și s-au găsit neregulile astea ,nu puteți spune că au vreun interes ,doar aplica legea in totala legalitate. Nu facem noi legi ,chiar daca era alte persoane tot așa trebuia procedat . Dar domnule daca ei vor să intre în legalitate ce i-au oprit până acum ? Acum 15 ani acum 10 ani acum 5 ani acum 3 ani de ce nu sa vrut să intre în legalitate. Sau cumva spuneți că nici un primar nu o vrut să-i bage in seamă ??(puțin probabil ) Nu fiți absurd normal că orcine ar fi vrut să nu plătească .SA FIM SERIOSI DOMNULE NU MAI LASATI COMENTARII ABSURDE FARA ROST CA INTERESUL OAMENIILOR NU A FOST SA TREACĂ ÎN LEGALITATE ,A FOST SA NU PLATEASCA. POATE CHIAR.UNII DINTRE VOI COMENTATI AIUREA , NU ISI AU ROSTUL ACESTE COMENTARII .
Raspunde

Alex

Acum 4 săptămâni

Adevărul tu chear ești nesimțit, 1 arată-mi și mie garsoniera 100 de euro, te rog sa îmi arăți și mie sunt mare curios, la 250 mai spun ca poate găsești, da sa pună în apold la bloc chirie ca acolo ai trăit adevărul, oameni sunt din localitate, ce vorbești, arată-mi și mie 150 de euro chirie și eu îți dau dreptate arată-mi și demonstrează și eu îți dau dreptate atuncea, iar în legătură cu pensia, nu are oameni, sa îți spun un caz de exemplu Elisabeta nu a putut sa meargă prin fabrici ca nu a avut cine săi țină 5 copilași, femeia a lucrat la fabrica flamura, duce ce soțul iei a fost nenorociți nu a mai putut merge în fabrica, sa îți fie rușine ca vb ceva ce nu ști, sau asa vrei tu sai demoralizezi, și daca nu a mai plecat în fabrica a lucrat cum a putut pentru a creste copii a lucrat pe la toți în apold, și primăria ia dat apartamentul nu la luat ia, a plătit omule la stat prima data chirie dar a luat sa le renoiasca pe definitiv și asa a rămas, de ce vorbești dacă nu ști, te întreb eu maraminte tu ești adevărul, te întreb și eu tu ști adevărul ai trăit cu iei de vorbești aiurea, toți vorbiți dar nu știți, pai când vorbești ceva vorbește adevărul dacă chear ți-ai pus numele adevăr, și ca ia mai sunt oameni bătrîni, și cine îți spune ție sa îi ducă la azil, da ce tu crezi ca oameni aia asa prosti sunt sai ducă la azil,desteputule, nici la azil nu te primește fără a avea pensie și Plus asta oameni de ce sa merga la azil,ce vorbe știți sa scoateți din gura vai vai, poate pățiți și voi ceva și atuncea mergeți sa găsiți chirie la 150 de euro, eu nu am văzut chirie sub 250, mai și spui ca cu 2 camere ești aiurea vorbești prosti, tu spui din propria ta experienta ca ai găsit la 100 150 de eruro și eu îți spun tot din propria experienta, iei pe luna 1900 de iei dacă plătești mai adevarule 1500 de iei sa zicem ca 900 de lei plus taxe, cu ce mai trăiești mai omule tu ești boland, unu singur de bea se întreține, dar sa fie cu părinți tu vb prosti, vedeți-vă de teaba vostra.
Raspunde

Adevărul

Acum 3 săptămâni

Buna "" oamenii nu are pensie "" ești unu dintre ei de te ambalezi așa ?? Du-te informeazate in majoritatea fabricilor câștigi peste 2000 de lei , daca nu ști nu vorbii ,eu personal ai căutat la anumite firme chirii și am primit oferte la apartament doua camere și la 190 și la 200- 220 de euro. Daca lucuiesti in acel bloc nu ai avut macar nu simt sa cauți pe olx ?? Doi la mana femeia nu are pensie nu a lucrat la viața ei , din toți aia 5 copii nu o poate ajuta nimeni ? Chiar atât costa sa ajuți un om bătrân ?? Oamenii bătrâni din blocul acela care nu au pensie deloc spune-mi te rog de unde au banii să își cumpere mâncare, medicamente etc( sau muncesc la 80 de ani ??) Ce spui acolo e ieșit din context fara nici o logica .( Victimizare pura ) Zi faina .
Raspunde

Iulian Feraru

Acum 3 săptămâni

Adevărul nu ai înțeles nimic.
Raspunde

Adina D

Acum 4 săptămâni

Felicitări domnului primar! Aceasta decizie ne va aduce decât bine! Va multumim ca rezolvați în sfârșit acestea problema cu acești oameni care nu au pic de bun simț. Cine va cunoaște știe că sunteți un om bun și cumsecade și înseamnă că acești oamenii v au întrecut limita pana peste cap de ați luat această decizie! Mulțumim! Tot respectul!
Raspunde

Cetățean

Acum 4 săptămâni

Ma tot uit prin comentarii și observ că spuneți că munciți ,dar ce munciți cand voi nu stiti nici limba română? Nu legați doua cuvinte corecte unul de altul. Ce munciți daca nu aveți nici limba română la baza?
Raspunde

Apold

Acum 4 săptămâni

Văd că sunteți femei în toată firea dar nu va ajuta capul. Toata lumea își poate da seama ca aici cine scrie nu pune numele lui și pune un alt nume dar nu va ajuta capul. Văd că va certați cu oamenii fără a ști cine este in spatele ecranului și vorbiți tot prostii! Rusine sa vă fie! Învățați limba română!
Raspunde

Feraru Iulian

Acum 4 săptămâni

Andrea și Alex Păcuraru ce are de a face cu blocul ceea ce insinuați voi?eu nu sunt din Apold de jos . Și dacă scrieți scrieți ce trebuie nu povești. Mulțumesc
Raspunde

Andreea

Acum 4 săptămâni

Dacă nu ești din Apold de Jos de ce te bagi în discuții cu toată lumea? Dacă nu ești din Apold de Jos înseamnă că nu i treaba ta ce se vorbește aici.
Raspunde

Mirela

Acum 4 săptămâni

Foarte bine că se strâng semnături,felicitări doamnei care le strânge asa va vedea toata lumea cat rau au facut acești oamenii de la bloc și ca trebuie scoși afara. Le a convenit sa stea 15 ani pe gratis acuma a venit momentul sa plece. Felicitări domnului primar! Semnati cat mai multi!
Raspunde

Andrian

Acum 4 săptămâni

Rușine ca nu spuneți adevărul ce sa intimpla cum a ajuns familia de care spun uni în bloc are mare dreptate ce spune acel băiat, poate vor sa pună o luminare, la iel, spuneti adevărul ca asa va poate ierta Dumnezeu, mergeți la acesta familie stați de vorba cu ia, am înțeles ca dați nas în nas Toata ziua cu iei, mergeți stați de vorba cu iei spuneți ce sa intimplat ca asa va mai poate ierta păcatele Dumnezeu, sa își poată pună o luminare și acei copi la părintele lor, cum a intrat am realizat ca efectiv sia bătut joc de ia toți, primarul er trebuie sa o sprijine nu sa își bata jos de ia, domnule primar ia este de 60 de ani în apod de jos, duneavostra de 20 sunteți din Miercurea Sibiului, interesați-vă ce a pățit acesta familie cum a intrat în bloc cine a băgato? Ce faceți o scoateti afara facetile forme legale eu nu spun ca nu sunteți un om bun arătati ca sunteți un om bun, eu nu cred ca ar fi bine ca aceste povesti sa ajungă pe unde nu trebuie, ceam văzut aicea ma îngrozit, bărbat omorît în comuna apod, și autoritățile după 30 de ani o scoate și afară, nu cred ca este bine pentru comuna, eu tind sa cred alceva, ca poate Dumnezeu face asa sa se descopere, am opservat ceva, pana sa spună Elisabeta de bărbatul iei cea pățit nu sa alarmat nimeni, tind sa cred ca tot aceia vinovați dau comentari eu știu ca lumea din apod de jos nu este asa rea, sunt oamenii buni dar eu cred ca aceia care se simte vinovați și de frica dau comentari, FAC APEL LA AUTORITĂȚILE PRIMARIEI ȘI NU NUMAI SESIZATIVA CÂT MAI REPEDE VEDEȚI CE SA INTIMPLAT, este de speriat în România încă se practica asa ceva.
Raspunde

Cristi vintan

Acum 4 săptămâni

Nu am nimic cu familia din bloc eu vreau sa spun alceva, respect oameni din blocul apold sunt Oameni buni cu excepția la unul,domule iulian fieraru, ai spus ca vrei sa îți aduc persoana care teai luat de ia, tiai bătut cumnatul ai uitat ca lai bătut și pe fratele la femeia cu care stai, tu ești singurul care nu ar trebuie sa stai în blocul acela tu nu ești din comuna apold de jos, tu ești de pe alte sate nici nu ar trebuie sa comentezi, tiai bătut fratele la femeia cu care stai, și ai bătut și pe altul ai dat cu bâta în mașină pentru ca a-ți avut probleme din cauza la fata la prietena ta,nu vad rostul de ce te bagi tu în toate scandalurile, acuma nu mai ești tare sa ieși pe balcon sa zbieri, cum urlai după alți, tu ești singurul care nu a atribui sa stai acolo, eu în locul tău miar fi rușine sa ma bag unde nu îmi fierbe oala, tu peste tot te bagi bați pe toți și te iei de toți asa ceva nu se mai poate la noi în comuna nu vrem asa ceva, ai bătut pe băiatul ala din caza ca nustiu ce a făcut dar tu nu ești taicaso la fata acea eu nu știu ce te tot bagi tu este ceva în neregula sa nu crezi ca lumea nu vede și nu știe, ba știe tot ce faci și știe numai ca nu se baga, tu ești un om de scandal și dacă nu a avut nimeni curaj sa spună își spun ieu, nu am nimic cu oameni din bloc merita aprecieri muncesc și sunt oameni cuminti, domn primar luați în calcul cele spuse nu sunt acei oameni de vina acest om urla de pe balcon și face numai rău acolo.
Raspunde

Adrian al

Acum 4 săptămâni

Cred ca în primul rînd tu nu ar trebui sa vb în numele familiilor cred ca e cel mai ok
Raspunde

Farcași Nelu

Acum 4 săptămâni

Sti cuvântul asta asta marș idiotule tu ești in imbecil bai analfabetule ba din cauzată ta e totul mai idiotule ce ești dați contul rău nu scrie prosti pe aicea ca nu își au rostul mai tâmpitul pai nu mai scrie aberații ca tu ești tare în limbă mereu scri da domnul Florin aberații și după îi scri sa te ierte mie sincer ne-ar fi jenă să scriu ai mai lasă datorită lor mai sunteți acolo acel om respect muncește și vede de sora ta și nepoata ta mai acolo Nustiu sincer cum fata aia e cu mintea limpede nu am nimic cu familia ta singurul care ești ești tu pentru ca tu nu îți dai seama ce scoți pe tâmpită aia de gura eu de eram în locul la cumnatul tău îți reparam Ciocul de mult tu ai făcut toată prostia datorită ți-e sunt omeni acestea în probleme mai tu ești singurul rahitic ce nu ai ce caută acolo da pot spune ca datorită ți-e se întâmpla ce se întâmpla sincer me mila de tine Nustiu cum frăția tai sunt mai pe treaba lor și tu ești cel mai prost om de acolo scri prosti pe rețele aici crezi ca omeni are ceva cu băiatul aia și sora ta nu are pentru ca sunt respectați de oamenii inclusiv mama ta e o femeie de milioane dar tu ești de rasa slaba am citit aici și sincer nu ma bag dar nu am putut nu rămâne indiferent de bun ce ai fost ai loat bătaie de peste tot mai bine ți-ai rezolva problemele la cap și asta ar fi cel mai bine și dacă tot precizezi ca domnul iulian a făcut ce a făcut a făcut datorită nepoatei tale mai copile nu mai scrieți aberații ca va rade lumea băiatul acela are servici și muncește plecând tu umbli din laca în puț și încă ceva acum un an jumate am trecut pe acolo și am văzut cum râdeai de sorta și am auzit-o când spunea nu ma cobor la nivelul rău bravo iei fata cu capul pe umeri bravo iei fata harnică și cu capul pe umeri apreciată de toată lumea inclusiv în primărie se discuta de ea bravo iei și domnului iulian o familie de nota 10 va rog cei care scrieți aberații căutați-vă alta preocupare nu aberații va doresc o zi făina și ți-e domnul Marius minte ca aia îți lipsește !!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ioan

Acum 4 săptămâni

Mare dreptate aveți domnul Cristi. În locul lui mi ar fi rusine și să deschid gura. A făcut doar scandal și doar rău și minte cu nerusinare că nu s a luat de nimeni. Rusine sa i fie.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicolae

Acum 4 săptămâni

Mare dreptate aveți! Este un om care caută doar scandal dar aici nu recunoaște și se dă o victimă.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gheorghe

Acum 4 săptămâni

Felicitări! S a luat de mult prea multă lume. Este un om care caută doar scandal și bătaie! Rusine sa i fie! A ti menționat dumneavoastră câteva cazuri dar sunt mult mai multe! Rusine! Un asemenea om nu are ce căuta la noi în comună.
Raspunde

Dragoi

Acum 4 săptămâni

Auzi domule zis fieraru iulian, tu ești cu acest profil, țin sa te anunț în felul următor, ție ciuda ca tia spus ca ești un om rău nu spune numai iel spune mai multa lume care e diferența ca tot nu înțeleg, ce vorbești ca ai ajutat familia? Eu am înțeles cu totul alceva, teai luat și de maicasa la femeia cu care stai, și de cealaltă sora, tu de toți teai luat, dacă am trecut prin fata la bloc ai început sa mă iei la mișto,eu nu cred ca îți comvine sa îți spun eu ceai făcut tu pentru familia acea, ce faci tu nu vezi ca gesticularile tale, și vorbele tale aicea te arată cât ești de rău, de ce din cauza la acela va scoate afara nu din cauza lui, planul asta era făcut de prima data, sa saturat oameni de voi nu mai rezista, eu nu am nimic cu acei oameni, dar tu nici nu ar trebui sa intri în discuți, te dai mare ca lai bătut pe băiatul ala eu cred ca băiatul ala a fost mai deștept, dar de eram în locul lui eu nu te iertam, eu îl știu bine pe acel băiat e băiat liniștit, și nu o spun eu o spune multă lume din comunitate, el e singurul care se are bine cu oameni din comunitate, ai făcut numai rău în blocul ala de când ești acolo, parca ai cerut sa îți aducă pe cineva de care teai luat de cine nu teai luat tu? Eu am trecut pea colo ai am văzut ceai făcut, teai luat de fete de prin apold, și de multa lumea, tu nu ai dreptul acolo mai înțeles nu ai dreptul acolo, nu mai vorbi în numele la nimeni,.
Raspunde

Florina

Acum 3 săptămâni

Sa îți spun ceva și poate îți întra în cap, în primul rând are minte, în al 2 rînd nu-l fă analfabet că se vede cum scrii, de ce ți-e ciudă, că a spus pe cine ai vrut să bateți, da și iel putea să reacționeze ca și tine, ca ști bine ce spun nu ia fost teamă de tine asta ți-o spun ieu și nici nu îi va fi vreo dată, a fost mai deștept ca tine Tea lăsat sa dai în iel, și pentru asa tu o sa regreți, ști eu sunt o prietenă de a-l lui, eu știu ce băiat este, și e diferență între iel și tine foarte mare și aspect, fizic,și etc, eu nu știu de ce spui că din cauza lui ca parca va ajutat pe toți acest băiat,fratele la sora lui, nu ți-a fost rușine să sari la fratele la soția ta? Rușine, și veniți cu amenințări, rușine că îl povestiți de rău să vă fie rușine ca va ajutat pe toți, din cauza lui aveți ce aveți în ziua de astăzi, din cauza lui puteți în ziua de astăzi sa faceți un duș și sa va spălați o haină la mașina automată, nu va fost rușine sa dați în iel? Iar ție la sora lui Marius îți transmit în felul următor, rușine să îți fie ca stai cu un bărbat și lai lăsat sa se ia de iel, vați luat de iel în toate felurile, iel va dat o mîna și voi ați luat-o pe toată, eu îl cunosc bine pe Marius și nu îmi permit sa vb în numele lui fără să-l cunosc, ați sărit la prietena lui ați bătut-o ce nesimțiți, fata acea a venit sa ofere ceva la mama lui și voi ați sărit pe ia rușine ca aveți curajul sa îl povestiți, iar la sora lui sai fie rușine ca face ce face, Marius a ajutat-o știți voi mai multe, iar la bărbatul tău sai fie rușine ca știe iel bine din ce cauza a dat în iel, nu ia ajuns spațiu, sa se poata desfășura, și mai spun ceva și gata nu ai ajutat pe nimeni mai rău ai făcut, numai rău și scandal, îți spun eu ca Marius chear are minte, numai tu ști sa bagi intrigi pe la toți sai creadă despre iel alceva, și în ultimul rand vedeți ca voi aveți probleme acolo. Și cred ca mai bine ai tăcea ca e mai ok.
Raspunde

Alina

Acum 3 săptămâni

Mi-ar fi rușine, tei luat de mama lui de toate surorile lui, ceai vrut sa spui ca ai dat în iel pentru nepoata lui? Ce sa înțeleg prin asta, ai spus ca a făcut cea făcut din cauza la nepoata lui, ce sa intege ca a dat în iel Petru nepoata lui, dar el cine este ca nu înțeleg, este taicaso sau e alceva ce spuneti, va rog frumos lăsați-l în pace și vedeți ca voi aveți probleme mai mari asa ca închideți subiectul Marius.
Raspunde

Ioan

Acum 3 săptămâni

Mare dreptate aveti cu tot ce spuneți de Iulian! Rusine sa i fie el a avut probleme cu toată lumea! Face el figuri cu toată lumea până gaseste pe cineva sa i rupa gura. Rusine sa i fie
Raspunde

Vasile

Acum 4 săptămâni

6320de vizualizări, oare ce credeți ca este ok, țin sa va spun ca nu mi se pare ok, eu nu sunt din apold sunt din județul Sibiu, știu acest bloc cred ca de copil mergeam la bunici și știu acest bloc, cum de îi scoate afara, avem vârstă de10 anișori și ne jucam împreună cu acei băieți de la bloc este un mare macat ce se intimpla, cum dei scoate afara mam uitat la fotografi este schimbat total blocul, era foarte urît când eram micuț nu erau geamuri în blocul acela săraci oameni aceau geamuri din lemn și nu stăteau bine nici alea, vad ca să făcut la bloc este schimbat cu foarte mult, o sa caut imagini am foto cu acest bloc când eram mic am făcut poze acolo și se vede cum era blocul era alta culoare și nu erau geamuri, oameni nu aveau apa acolo am auzit ca și-au tras apa acolo foarte bine eu ma bucur pentru locatari, îi susțin și vin în sprijinul lor cu ori ce de oare ce am copilărit acolo cu mulți, mergeam iarna și ne jucam cu zăpadă, era frumos, dar vad o mare schimbare la bloc acuma doresc sa spun și eu ceva la primărie, nu miam dezvăluit identitatea de oare ce după acea sunt sigur ca bunici o sa aibă probleme acolo, domnul florin Barbu, de ce vreți sai scoateți afara, din propria lor locuinta ca daca stam sa gândim logic e locuinta lor,nu e al comunei, de ce spune ca al oamenilor blocul nu este asa blocul acela este făcut de Ceaușescu asa trebuia sa muncească toata lumea, a lucrat și bunicul meu la acel bloc asta ar însemna că este și blocul nostru? Și acei oameni din bloc sunt sigur ca părinți lor a muncit acolo, de ce faceți discriminare, rromi mie mis dragi oameni dea colo sunt oameni super ok,dacă a lucrat Oameni la acel bloc asa trebuia sa lucrezi ca asa era de la stat, și acuma uni oameni care ați lucrat la acel bloc oameni bătrîni luați pensie ca să știți luați pensie ca a-ți făcut vechime acolo la stat, statul va plătit, ce vreți sa faceți cu acei oameni statul va plătit ca a-ți muncit acolo nu va da dreptul Nimeni sai scoateți afara, și ce faceți mergeți cu semnături e împotriva legi ce faceți domule Barbu, vreau sa va transmit ceva și vam spus ca nu miam dezvălui identitate va înșelați apoldul este cu iei mulți din apold sunt cu iei și au mila de iei, nu mai faceți distriminare discriminare faceți nu sunteți om bun degeaba spuneți și vreți sa va arătați ca sunteți bun asa credeți dar nu este asa. Rușine rusine rușine, și vreau sa mai spun ceva 4 ani și dupa nu mai sunteți primar, credeți ca dacă îi dați afară oameni din apod va votează pe principiul asta mergeți de aia vreți sai dați afară? Va înșelați foarte mult și gândiți-vă bine la ce va spun și o sa spuneți ca am avut dreptate, în apold nu a fost asfalt nu am avut nimic degeaba spuneți ca să făcut multe în apold și la un momendat nu a mai ieșit nici domnul Nicoara primar, ce au făcut ceilalți,? A încercat sa bage domnul Lazăr gazul nikuc, ce a făcut domnul mitica moca nimic, și tot a ieșit care a făcut pîna la ora actuala este nicoara Ioan, și tot nu a fost bun, acuma sunt curios ce faceți dumneavoastră aveți deja atitea luni aproape un an deja și nici o mișcare asta a fost mișcarea sa dați oameni afara? Mișcare prosta rușine rusine.
Raspunde

Domnar

Acum 4 săptămâni

Domnule primar ce faceți ca nu avem gaz nu avem canalizarea ce faceți? Șanțurile pline cu apa, ce faceți nu aveți nici oameni care sa lucreze la primărie ce sa întâmplat? Unde sunt lucrători de la primărie, oameni care iau ajutoare sociale de ce nu scoateți la munca, iau ajutoare sociale și nui scoateți afara de ce? Sa facă curat și sa întrețină localitatea, ca deja se duce pe rîpa tot, domnule primar ați pus pietriș la pod spre ieșire din localitate, miam stricat mașina de 2 ori acolo ca a-ți pus niște piatra mare acolo și asa a rămas acuma sa făcut gropi de ce nu chemați pe cine va sa repare ca nu este numai 3 metri pătrați gropi, tot în locul ala la pod am văzut ca a-ți băgat escavator sa împingă gunoiul de acolo, dar găurile din drum de ce nu le faceți ca deja aveți atîta timp ce se întîmpla de nu se face nimic am sperat ca deja faceți canalizarea, Miercurea are toate comunele are numai noi, noi de aia vam votat sa faceți în comunitate canalizarea gazul și altele nu sai ne arătati ca scoateți afara oameni aia și dacă îi scoateți ce faceți se face gazul și altele?,domnule primar nu avem nevoie de circ in apod lăsați oameni aia în pace și faceți ce trebuie.
Raspunde

Alex

Acum 4 săptămâni

Domnule primar ce faceți acolo? Da ce faceți domnule acolo va bateți joc de noi?? Ați dat-o afara pe doctorița o doctorița foarte bună ați dato afara ca nu ia consultat nevasta la vicele, la cine la vicele?? Cine e acest om vice fără studii superioare? Da ce ne interesează pe noi de nevasta la vicele, pe noi ne interesează de noi, ați dat-o afara din comunitatea noastră, acuma începeți cu oameni ăștia din bloc, aveți ceva cu iei? Ce faceți domnule acolo,oameni buni vorbiți nu va fie teama de iel ca nu va poate face nimi, 6300 de vizualizări vorbiți oameni buni, noi nu avem nevoie de scandal în apod avem nevoie de altele suntem pe ultimul loc din împrejurimi care nu avem condiții de trai în comunitate, gândiți-vă bine ca o sa fim de tot rîsul o sa ajungem cei mai răi din toate comunele, nu se aliază nimeni cu noi suntem vai samar de noi, nu se aliază nimeni cu noi suntem dați de o parte, eu nu vreau sa mai dau încă o data bani pentru gaz am dat o data pai ce faceți acuma sa dam iară bani ca primarul nu e aliat cu nimeni domnul primar trebuia sa se gândească ca avem nevoie de altele nu de scandal vai de capul nostru ceam ajuns, oameni nu au curaj ss spună, dar va spun eu domn primar faceți ce trebuie în comunitate, lăsați în pace pe oameni aia lăsați ca sunt bătrîni lăsați în pace ca fac parte de comunitate asa cum sunt fac parte din comunitate, ajutați, eu unul mie nu îmi palace ce se intimpla și daca se tot continua eu o sa vin strict la primărie sa cer socoteala ca am dreptul sa cer, noi vam votat sa faceți în comuna, pai dumneata ce faci circ acolo lasatima domnule în pace ca deja mam saturat, cine e asta cazacu noi, ce cazacu domule primar trimite omul asta cazacu ca vin la primărie și cer socoteala cine e asta cazacu pai noi pe tine team voatat nu pe cazacu, ce înseamnă asta, ieși domule afara și lasă pe alți sa își facă meseria nu ești în stare de nimic stai pentru bani acolo rușine rusine, dați demisia și gata nu ești înstare de aia tiai luat pe cazacu, bai domnule cazacu dute omule la tine de unde ai venit ca sare oameni în cap la voi, auzi reprezentat al primăriei, nu mai poți merge la primărie ca dai de cazacu, ata e culmea, vrea sa vadă apoldul cum a vândut lemnele.
Raspunde

Irimie Alina

Acum 4 săptămâni

Bai acum văd și eu pe aci ce tâmpenie se scrie dar sincer după părerea mea este unul și acela care scrie aberații sunt numai prosti eu am impresia ca nu aveți alte preocupați decât să scrieți prosti ar fi mai bine sa mergeți sa va rugați la Dumnezeu sa va dea minte ca nu aveți cap deloc și minte eu nu știu cum va permiteți sa vorbiti prosti sincer îmi este Rușine ce oameni avem in sat domnul primar de toată rușinea se ia de acei oameni fără nimic nu zic ca sunt toți sfinți pe acolo dar asta nu înseamnă ca va da dreptul sa vorbiti prosti nu mise pare sa băgați aberații și prosti doar sa aveți la număr mesaje aici și în primul rând dativa numele nu numele fals îmi Rușine sa sun ca sunt din apold !!
Raspunde

Popa

Acum 3 săptămâni

Ce tziganeala!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus