Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Lacurile de la Ocna Sibiului s-ar putea deschide după 15 mai. „Așteptăm să vedem condițiile”

Lacurile de la Ocna Sibiului s-ar putea deschide după 15 mai. „Așteptăm să vedem condițiile”

Sibienii ar putea avea în curând posibilitatea să meargă să se bălăcească în aer liber, anunță reprezentanții Lacurilor de la Ocna Sibiului. 

Zona s-ar putea redeschide cel mai devreme după data de 15 mai, în funcție de timpul petrecut pentru încheierea lucrărilor de amenajare a complexului și de informațiilor pe care le vor mai culege privind măsurile anti-covid care trebuie impuse. „Noi în acest moment suntem în lucrări, vom încheia și apoi vrem să deschidem. Cel mai devreme vom putea primi clienți după data de 15 mai, însă așteptăm să vedem și care sunt condițiile în care putem permite accesul”, spune Ionuț Costea, administratorul complexului.

Anul trecut, lacurile au fost deschise publicului de-abia în luna iunie, după ce plajele de nisip amenajate în jurul celor 12 lacuri au fost refăcute, iar șezlongurile și baldachinele au fost utilizate gratuit. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Lorena Zămăcău

Acum 4 luni

Noi sibienii peste media tarii mergem an de an in Paralia Ecaterini la plaja si gratar cu familia. Este siderant cum se incearca segregarea celor care sunt supusii marilor corporatii de noi, cei care nu ne vaccinam pentru ca traim si simtim romaneste!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus