Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
26°C

6.000 de lei a „costat-o” pe o femeie din Copșa Mică să ignore carantina de două ori

6.000 de lei a „costat-o” pe o femeie din Copșa Mică să ignore carantina de două ori

O femeie a fost amendată de două ori după ce a ignorat carantina - prima dată vineri, iar ieri a fost prinsă din nou.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, din Copșa Mică, a primit ieri o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, după ce în urmă cu câteva zile, pe 7 mai, a mai fost depistată odată încălcând această măsură. Aceasta s-a întors din străinătate și i s-a impus carantinarea la domiciliu.

În cursul zilei de ieri, au fost verificate 689 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 70 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 218 de mijloace de transport, din care 9 mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 34.750 de lei. Dintre acestea, patru sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei au fost pentru organizarea și participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții, iar 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.750 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție. De asemenea, opt sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării tuturor activităților de verificare au fost aplicate două avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 1 lună

de ce doamne iarta-ma puneti in ghilimele ca a costat-o? asa se spune, ca a costat-o. ghilimelele se pun cel mult daca spuneti ceva in mod ironic, nu daca folositi expresia standard.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus