Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
24°C

FOTO-Accident neobișnuit lângă Cluj-Napoca: O autobasculată de 30 de tone s-a răsturnat într-un balcon

FOTO-Accident neobișnuit lângă Cluj-Napoca: O autobasculată de 30 de tone s-a răsturnat într-un balcon

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc joi dimineață în comuna Florești, de lângă Cluj-Napoca, o autobasculantă încărcată cu 30 de tone de nisip răsturnându-se într-un balcon.

Imaginile arată că strada trece la doar câțiva metri de bloc, șoferul autobasculantei pierzând controlul și oprindu-se într-un balcon de la parter.

„Prin centrul Operațional al unității s-a solicitat dislocarea la fața locului a echipelor furnizorilor de utilități, gaz și electricitate, precum și a inspectorilor de stat în construcții pentru evaluarea siguranței construcției, având în vedere că pe balconul afectat se vedeau mai multe crăpături proeminente.

Pompierii sosiți la fața locului au constatat faptul că doar o parte din cele cca 30 de tone de nisip din bena camionului s-au răsturnat peste balconul de la parter, fără a surprinde sau vătăma nici o persoană, iar persoanele care se aflau acasă, din apartamentul peste a cărui balcon se răsturnase autobasculanta, și din cel superior, s-au auto-evacuat și nu necesitau consult medical.

Preventiv, au fost oprite furnizarea de energie electrică și gaz pentru prevenirea incendiilor în cazul unor posibile avarii la instalațiile imobilului respectiv.

Inspectorii de stat în construcții au evaluat situația la fața locului și au concluzionat faptul că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată, fisurile vizibile fiind înregistrate la lucrări de zidărie amenajate ulterior finalizării construcției blocului de locuințe, de către proprietarul apartamentului de la parter”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Vizualizari: 1981

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sdfgdaf

Acum 1 lună

asa este cand ajung soferi pe mastodonti oameni care nu au nici o treaba cu soferia si responsabilitatea tonelor pe care le transporta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus