Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO – Mașină răsturnată pe Calea Șurii Mici. Șoferul a încercat o depășire

VIDEO – Mașină răsturnată pe Calea Șurii Mici. Șoferul a încercat o depășire

Un șofer în vârstă de 27 de ani a încercat în cursul nopții să facă o depășire pe Calea Șurii Mici, însă a încheiat manevra cu roțile în sus, reușind să răstoarne mașina.

”Un sibian în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism condus spre Șura Mică, efectuează manevra de depășire, iar la revenirea pe bandă derapează, pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara carosabilului”, au explicat polițiștii rutieri.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis un echipaj SMURD la fața locului. Din fericire, șoferul a scăpat fără răni grave.

”S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de circa 27 de ani, conștient și cooperant. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, au explicat reprezentanții ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2157

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Anonim

Acum 2 ani

Motivul accidentului a fost neasigurarea soferului depasit, aceasta a tras de volan stanga si a incercat sa depaseasca camionul, chiar daca cel implicat in accident era deja de 100m in depasirea lui si a camionului, asta ca sa incetati dracu cu criticile, mai marilor soferi de Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus