Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Reacția Apă Canal la groapa care a enervat șoferii: Am vrut de ieri să asfaltăm, însă ascunde un posibil defect mai grav

Reacția Apă Canal la groapa care a enervat șoferii: Am vrut de ieri să asfaltăm, însă ascunde un posibil defect mai grav

O lucrare banală a companiei Apă Canal a enervat în cursul zilei de luni numeroși șoferi sibieni, aceștia trimițând inclusiv pe adresa redacției imagini și reacții de nemulțumire.

Lucrarea a avut loc pe strada Bâlea, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu bulevardul Corneliu Coposu. Nemulțumirea șoferilor pleacă de la faptul că după o zi de lucrări, timp în care traficul a fost afectat – zona fiind una intens circulată, la finalul orelor de muncă angajații companiei au pus un strat de asfalt care s-a lăsat puternic, dând naștere unei gropi considerabile.

Ințial, gropa era nesemnalizată, motiv de indignare pentru numeroși participanți la trafic.

”După ce au tras de timp toată ziua, blocând o bandă și creând ambuteiaj la oră de vârf, au lăsat în urmă un crater în care ne rupem mașinile”, spune un șofer supărat.

”În această zi o firma a blocat o banda jumătate de zi pentru o simpla asfaltare de groapă, iar la ora 16:15 dânșii au terminat. După doar 45 de minute de când așa zișii muncitori au făcut lucru mai ceva ca în Germania uitați cum arată”, ne-a scris un cititor. Redăm mai jos imaginile trimise pe adresa redacției:

Reporterul Turnul Sfatului a stat de vorbă astăzi cu directorul Apă Canal, care a lămurit situația. Groapa respectivă a apărut pentru că ascunde un posibil defect mult mai grav, motiv pentru care specialiștii companiei vor să facă investigații suplimentare. Folosind o cameră de filmat aceștia vor să vadă dacă nu cumva există o grotă ascunsă, ceea ce ar putea trăda inclusiv o avarie la rețeaua de apă.

”Am vrut încă de ieri să asfaltăm complet, dar faptul că pământul s-a lăsat acolo atât de mult poate însemna că acolo există o grotă, ori un posibil defect la rețeaua de apă. O să facem investigații detaliate și când descoperim exact ce se întâmplă acolo remediem și asfaltăm. Noi ne dorim să acoperim complet și să punem stratul final de asfalt cât mai repede, poate chiar mâine”, a explicat ing. Vasile Maier.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Turnul Sfatului (@turnulsfatului)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1896

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Kristoph

Acum 2 ani

Pai daca ei au reparat teava, apoi au asfaltat, iar treaba a iesit prost, nu sunt de vina? Cum adica e poaibil sa fie alta problema mai mare? Problema sinteti voi ca habar nu aveti ce faceti! In Trinkbach ati bagat rahat ca si cum ar fi normal iar acum va faceti ca ploua. Rusine! Primaria, Consiliul Local, voi chiar nu faceti nimic? Sunteti pe mana cu Apa Canal?
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 2 ani

Articolul este scris lafel de atent ca si lucrarea efectuata de Apa Canal." Nicolae" Coposu? Pe bune...?
Raspunde

Ombl

Acum 2 ani

bulevardul Nicolae Coposu...?! Sa nu fim magari, totusi!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus