Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Patru tineri sibieni au creat o tabără de vară neobișnuită - Survivor Summer Art Camp. „Vom supraviețui prin artă”

Patru tineri sibieni au creat o tabără de vară neobișnuită - Survivor Summer Art Camp. „Vom supraviețui prin artă”

O tabără special gândită pentru a-i implica pe copii atât în activități sportive, cât și în activități artistice și creative se pregătește să îi cucerească pe micuții sibieni. Proiectul se numește Eppic Education și a fost creat de un grup de tineri uniți de o activitate comună - toți patru sunt instructori de schi.

Diana, Sabrina, Mădălina și Miky sunt patru tineri din Sibiu, fiecare cu ocupații diferite. Diana este actriță și dansatoare, Mădă este decorator floral, Sabrina se ocupă cu artele plastice și dansul, iar Michael este freelancer. Ceea ce îi unește este faptul că sunt instructori de schi, iubitori de aventură și adoră să lucreze cu copiii. Așa s-a născut și conceptul de Survivor Summer Art Camp, care îmbină distracția cu învățarea. Cei patru au găsit o modalitate inedită prin care să îi atragă pe copii spre o tabără educativă și, în același timp, deloc plictisitoare.

„Prin conceptul pe care îl abordăm, aducem în fața copiilor tabere de vară altfel, în care îmbinăm utilul cu plăcutul și distracția cu învățatul. La noi nici o zi nu e la fel. Surprizele se țin lanț iar copiii au parte de o experiență fascinantă despre care să vorbească toată viața. Având competențe pluridisciplinare, realizăm cele mai ambițioase și inovative proiecte pentru cei mici. Împreună dezvoltăm concentrarea, atenția la detalii, îndemânarea, gândirea strategică, curajul și încrederea în sine. Învățăm ce înseamnă fair play, perseverența, lucrul în echipă, prietenia, responsabilitatea și respectul. Și, nu în ultimul rând, ne distrăm de minune deoarece toate acestea le vom face prin intermediul jocului”, explică Sabrina.

Scopul principal al acestei tabere este de a produce schimbări benefice tinerilor și copiilor, precum dezvoltarea interesului pentru artă, practicarea activităților artistice, educative, creative și sportive.  

„Survivor Summer Art Camp le va deschide noi orizonturi copiilor, ajutându-i să-și descopere pasiunile, devenind și mai conștienți de propria valoare”, spune Diana.

„De ce Survivor Summer Art Camp? Pentru că această tabără este special gândită pentru a-i pune pe copii față-n față atât cu activitățile sportive, cât și cu activitățile artistice și creative. Vom supraviețui prin artă, iar sportul ne va fi aliatul perfect pentru a face jocul competitiv. Jocul Survivor este o activitate de transformare profundă, în care ţelul principal este implicarea.”

10.000 de lei investiți în organizarea primei ediții

Pentru prima tabără, echipa Eppic Education a investit aproximativ 10.000 de lei, însă costurile ar putea crește, în funcție de modul în care proiectul evoluează. 

„Fiind o afacere la început de drum putem spune că au apărut tot felul de cheltuieli neprevăzute care ne-au făcut să planificăm și mai bine totul și să fim mult mai atenți în ce anume ne investim banii. Ce ne-a ajutat pe noi a fost faptul că nu am vrut să renunțăm la calitate serviciilor prestate, la experiența completă oferită participanților sau mai bine spus la bucuria lor. Acesta este și motivul pentru ales lucrăm în această formulă, investindu-ne timpul, banii și orice mai este nevoie pentru a putea crea aceste momente epice, cum ne place nouă să spunem”, povestește Mădălina.

Tinerii spun că cea mai importantă investiție pentru ei va fi numărul de copii dornici să participe la evenimentele organizate de ei. 

„Suntem o mână de oameni cu o viziune comună și un suflet mare, mare”

Principala atracție va fi competiția SURVIVOR unde copiii vor parcurge trasee tehnico-aplicative acumulând puncte și unde spiritul de echipă se va lua la întrecere cu jocul competitiv. „Mizăm pe spiritul de echipă care va deveni punctul forte al taberei”, spune Michael.

De asemenea, micuții se vor bucura de ateliere care profită din plin de talentul fiecăruia din cei patru sibieni - dans, teatru, creație - ocazie cu care participanții vor deveni actori în roluri principale, pe ritmuri muzicale.

Prima tabără va fi organizată în Cârțișoara, la hanul Patrisiei. Costul de participare este 1.900 de lei și se pot înscrie copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. În prețul taberei sunt incluse un kit special creat pentru fiecare participant, transport dus-întors, cazare, mâncare, drumeții, plimbări cu telecabina, premii și multe alte surprize.

Înscrierile se pot face la numerele de telefon 0724 019 656 și 0743 876 420. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 2 ani

Foarte buna ideea, dar pretul mi se pare prohibitiv. Sunt sigur ca sunt multe servicii incluse, dar totusi 400 de euro pt 5 zile...
Raspunde

Tot Sibian

Acum 2 ani

Pret prohibitiv? Ai macar idee cat costa o noapte de cazare cu meniu complet la pensiunile din jurul Sibiului?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus