Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

”Invitați” la o petrecere cu 100 de persoane pe terasă, polițiștii sibieni n-au mers cu mâna goală

”Invitați” la o petrecere cu 100 de persoane pe terasă, polițiștii sibieni n-au mers cu mâna goală

Polițiștii sibieni au fost sesizați în noaptea de sâmbătă că pe o terasă din Sibiu se dă o mare petrecere.

Sesizarea a fost făcută cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții, iar polițiștii sibieni au tratat-o ”în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19”. ”La data de 22 mai, în urma unei sesizări primite prin apel 112, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au intervenit în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Victoriei, unde, pe terasa unui local, se desfășura o petrecere cu participarea a aproximativ 100 de persoane. Petrecerea a fost întreruptă”, arată reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Organizatorul petrecerii a fost amendat cu 8.000 de lei, contravenția constatată fiind cea de ”organizarea de activități în spații pentru care s-au instituit restricții /interdicții în perioada stării de alertă”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7687

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus