Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Teatru la cinema. Filmul "Cea mai frumoasă zi", regizat de Ofelia Popii, la CineGOLD

Teatru la cinema. Filmul

Pentru prima dată, spectatorii din Sibiu au ocazia să vadă producţii ale Teatrului Naţional ''Radu Stanca'' la cinematograful din centrul comercial din municipiu, începând din 8 iunie, când va rula filmul ''Cea mai frumoasă zi'', regizat de Ofelia Popii, care este şi o cunoscută actriţă locală, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"După succesul Scenei Digitale, care a atras abonaţi din întreaga lume şi vizualizări record, filmul 'Cea mai frumoasă zi', regizat de Ofelia Popii, va inaugura marţi, 8 iunie, cel mai nou proiect al Naţionalului sibian, realizat în colaborare cu Asociaţia EXPLOSGC şi cu Multiplexul CineGOLD. Începând cu luna iunie, iubitorii teatrului şi filmului se pot bucura de producţiile Scenei Digitale în confortul sălilor CineGOLD din Promenada Mall Sibiu. La proiecţia de deschidere, spectatorii vor avea parte de o sesiune de autografe cu îndrăgita actriţă Ofelia Popii, dar şi cu actorii din distribuţia filmului, Ciprian Scurtea şi Adrian Matioc. Costul unui bilet este în valoare de 28 de lei şi poate fi achiziţionat prin casieriile de la intrarea în sălile de cinema şi online folosind aplicaţia CineGOLD.ro. Acesta este doar un prim pas către a ajunge la un public cât mai divers prin intermediul marilor ecrane", se precizează în comunicatul Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu.

Filmul "Cea mai frumoasă zi", regizat de Ofelia Popii va rula marţi, de la ora 19,00.

"Trăim în izolare şi murim în singurătate. Destinul este propriul psihic care ne conduce cu o voinţă ce nu ne aparţine. Avem nevoie de celălalt pentru a găsi un scop, un sens într-o competiţie care duce la exterminare. Ce înseamnă să pierzi? Ce înseamnă să câştigi? Ce e nevoia asta aproape animalică de a fi câştigător? În câteva clipe, în timpul unei vieţi care ţine cât o zi, salvarea este râsul. Trăim în clişee, ne construim reguli pe care le spargem ca să construim alte reguli, luptăm pentru libertăţi care nu fac altceva decât să ne constrângă. Râsul, el singur, eliberează. Să râdem atunci de viaţă şi moarte, de dragoste şi ură, de ideea de om!", a declarat Ofelia Popii.

În luna iunie, spectatorii pot vedea şi alte spectacole de teatru filmate în perioada pandemiei şi difuzate până acum doar online, pe platforma Scena Digitală.

(Agerpres)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1426

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

Bla-bla-bla...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus