Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

22 de licee din județ își vor prezenta online ofertele educaționale la „Târgul Liceelor”. Înscrierile se fac până duminică

22 de licee din județ își vor prezenta online ofertele educaționale la „Târgul Liceelor”. Înscrierile se fac până duminică

În perioada 31 mai - 9 iunie se desfășoară online, pe platforma Google Meet, evenimentul „Târgul Liceelor”. Scopul acestui târg este acela de a prezenta elevilor de clasa a VIII-a ofertele educaționale a celor 22 de licee participante. Înscrierile se pot face până duminică, 30 mai, la ora 14.

Pentru ca elevii să  cunoască  mai bine informații despre liceele în care urmează să studieze, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, a gândit evenimentul „Târgul Liceelor”, în cadrul căruia cele 22 de licee participante vor prezenta oferta educațională, infrastructură, facilitățile și activitățile extrașcolare sub forma unor webinarii ce vor dura 45 de minute fiecare.

„Știm cât de stresantă poate fii această perioadă pentru voi, elevii de clasa a 8-a. În următoarele săptămâni urmează să dați primul examen din viața voastră care vă poate influența parcursul. La finalul acestei perioade trebuie să faceți o alegere, ce liceu doriți să urmați pentru următorii 4 ani. Trebuie să alegeți profilul la care să mergeți, tipul de învățământ, poate chiar orașul. Pentru ca această decizie să fie una mai ușoară, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, organizează evenimentul „Târgul liceelor”. Acest eveniment adună sub propria egidă 22 de licee din județul Sibiu și are ca scop prezentarea ofertei educaționale, a infrastructurii, facilităților și activităților extrașcolare a acestora” , spune Teodora Neaga, președintele Consiliului Județean al Elevilor Sibiu.

Programul evenimentului, precum și liceele participante pot fi consultate accesând link-ul:  http://bit.ly/ProgramTârgulLiceelor. Înscrierile la acest eveniment se pot face până duminică, 30 mai 2021, ora 14, accesând următorul link: http://bit.ly/TârgulLiceelor. După închiderea înscrierilor, elevii vor primi pe adresa de e-mail introdusă link-urile de acces pentru toate prezentările, precum și alte detalii pentru buna desfășurare a evenimentului. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus