Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Apă Canal: ”Locul molozului, al resturilor de la șantierele de construcții sau de la lucrările de prin curte, nu este în canalizare”

Apă Canal: ”Locul molozului, al resturilor de la șantierele de construcții sau de la lucrările de prin curte, nu este în canalizare”

Compania Apă Canal a transmis prin intermediul rețelelor sociale un mesaj prin care îi îndeamnă pe sibieni să nu mai arunce moloz din renovări și deșeuri din construcții în canalizare.

”Locul molozului, al resturilor de la șantierele de construcții sau de la lucrările de prin curte, nu este în canalizare. Când arunci așa ceva în canalizare nu scapi de problemă, ci creezi o problemă mai mare. Crede-ne, canalizările înfundate, care refulează, nu sunt o imagine frumoasă. Și da, te afectează în mod direct. Pentru sistemele de canalizare regula e una: mai bine prevenim, decât să tratăm.
Cum participi la prevenție? Data viitoare când lucrezi prin curte sau închizi un șantier, strânge molozul și balastul la un loc. Odată cu implementarea proiectului de colectare în județul Sibiu, deșeurilor provenite din gospodării și generate de activități de reamenajare și reabilitare se predau operatorului SOMA Salubrizare - Zona Sibiu
La vremuri noi, obiceiuri noi, pentru un oraș curat, așa cum merită să fie Sibiul nostru!”, au transmis reprezentanții Apă Canal Sibiu.
 
Mesajul vine după ce în luna mai, Apă Canal Sibiu a desfășurat o acțiune de amploare, ce a vizat colectorul care deservește zonele Ștrand - Calea Poplăcii - Valea Aurie - B-dul Victoriei. Prin această acțiune a fost eliminat balastul, pământul și alte resturi ce proveneau de la multiplele șantiere din cartierul Ștrand, deschise în ultimii ani. 

”Lucrările de acest tip, menite să deblocheze colectoarele de canalizare, sunt complexe și necesită echipamente masive, de mare capacitate. Tocmai din acest motiv reprezentanții companiei doresc să arate importanța prevenției, printr-o campanie de postări prietenoase, în social media și în restul canalelor sale oficiale de comunicare”, mai transmit reprezentanții Apă Canal.

Vizualizari: 1867

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Sibian Neimbecil

Acum 2 luni

Ar trebui ca toti sibienii să bată obrazul acestui mastodont de societate, inutilă și coruptă până în sânge, pentru că niciun capac de canalizare nu e la nivel cu asfaltul, pentru multiplele defecte din cauza rețelei vechi de 100 de ani și pentru ruperea tuturor străzilor noi pentru ca imbecilii ăștia să vină să frezeze în jurul căminelor de canalizare! Gunoi de firmă!

Raspunde

Il i e

Acum 2 luni

Daca a-ti face lucrari de calitate , nu a-ti avea problemele acestea , tot molozul si pamantul din canalizare il aveti acolo de la lucarile de calitate facute de instalatorii din Sibiu si nu o spun pentru prima data , toate jonctiunile din intersectiile sibiene sunt facute prost si ca urmare toata umplutura pe care o puneti intra in canalizare, ca dovada urmariti toate intersectiile de strazi facute reconditinate in ultimii ani si o sa vedeti numai denivelari si gauri in asfalt ; acestea ne pun viata in pericol ... si inca ceva a-ti legat toate pluvialele in canalizari sau invers, de nu mai poti iesi aproape pe nici o strada fara sa-ti mute nasul de la loc mirosul de fecale umane...
Raspunde

Din Sibiu

Acum 2 luni

V-ati gandit ca lucrarile de canalizare stradale, pluviala lipsesc total sau sunt facute gresit? Cum puteti spune nu mai aruncati moloz, dar cat tupeu!... El se face singur pentru ca in canale intra apa si mizerii produse chiar de cei ce le lucreaza, molozul se face din lipsa canalizarilor pe strazi. Apa canal sa isi verifice exprimarea. Gresala e la ei si constructorii de strazi impreuna cu cei ce semneaza ca primarita orasului fara verificari cu lucrari de 2 bani, pentru ca restul banilor probabil sunt furati in buzunarele unora.
Raspunde

Apa canal, politie, primarie si protectia consumatorului, contructori de strazi

Acum 2 luni

Mi-am stricat masina din cauza canalului, 2000lei reparatie. Am scris primariei, apa canal si constructorilor de strazi impreuna cu politia Sibiu. S-au facut inexistenti, invizibili si nu au citit, nu au auzit, nu au raspuns in nici un fel. Sunt o mare rusine, dar au tupeul sa ia bani cetatenilor si sa ne faca in fel si chip. Sibiul nu intelege termenul de calitate indiferet de facultatiile ce le au.
Raspunde

Ioana Tudor

Acum 1 lună

Nu inteleg cum Apa Canal ne poate acuza ca noi, sibienii, aruncam moloz sau pietris in canalizare. Cum? Prin chiuvete, prin toalete, golim roaba in ele? Parerea mea este ca sunt incompetenti si incearca sa se spele pe maini aruncand pisica moarta in curtea celor care platim inclusiv apa de ploaie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus