Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Foto/Video: Bucurie pentru 130 de copii din centre de plasament și familii nevoiașe de ziua lor. Campania „Dar din dar” și-a atins scopul

Foto/Video: Bucurie pentru 130 de copii din centre de plasament și familii nevoiașe de ziua lor. Campania „Dar din dar” și-a atins scopul

130 de copii din două centre de plasament și din familii defavorizate au avut parte de o zi de 1 iunie pe care nu o vor uita prea curând. Ghiță și Maria Boldijar au dus și în acest an la final campania „Dar din dar”. Tinerii țin să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în campanie, care au avut încredere în ei și care i-au sprijinit.

A fost bucurie mare de 1 iunie pentru 130 de copii care provin din centrele de plasament de la Orlat și Turnu Roșu și din familii defavorizate. Aceștia au primit șansa de a se simți speciali așa cum ar trebui să se simtă orice copil. Au dansat, s-au jucat, au primit cadouri și au mâncat un tort dulce, făcut special pentru ei. Totul a fost posibil datorită familiei Gheorghe, Ghiță așa cum îi spun prietenii și Maria Boldijar care de opt ani au grijă ca acești copii să se bucure de fiecare sărbătoare, fie 1 iunie, fie Crăciun, fie Paște, cu ajutorul campaniei „Dar din Dar”.

Și anul acesta cei doi tineri au reușit să le facă ziua de 1 iunie să fie de neuitat.

„Ziua de 1 iunie a fost o zi incredibilă pentru noi toți. Copiii aceștia, chiar dacă sunt cu probleme au fost cuminți și ordonați, dar mai presus de toate au fost fericiți. Le-am dus cadouri, cei de la centrul de plasament Turnul Roșu au primit o trambulină de care au fost fermecați. Au mâncat tort și pizza, au avut sucuri și ajutat de prietenul meu Ovidiu, care este instructor de dans, i-am dus la sala lui care este pe strada Râului și au avut parte de o mulțime de activități cu premii. Au învățat să danseze Jerusalema, iar la final au primit cadouri din partea instructorilor. Am ajuns și la Orlat, iar acolo erau 45 de copilași. Ne-am mirat pentru că de Paști, când am fost să le ducem cadouri erau doar 17. Totul a fost minunat. Nu am cuvinte să descriu ce zile magice au fost”, spune Ghiță Boldijar.

Tânărul mai spune că nu ar fi reușit fără ajutorul celor implicați în campanie.

„Vrem să le mulțumim din tot sufletul nostru tuturor celor care s-au implicat în campania noastră, au crezut în noi și ne-au sprijinit. Totul li se datorează. Fără ei nu am fi reușit. Vrem să le mulțumim și celor care ni se alătură an de an, prietenilor noștri care știu să ne fie alături și nu spun nu, niciodată. Copiii aceștia merită mult. Suntem datori să le oferim o șansă. Știi ce îmi spuneau mie în orfelinat? O sa ajungi boschetar și în pușcărie cu voi ca nu sunteți de lucru. Vreau ca toți oamenii să știe că sunt copii buni, dar care au nevoie de o mână de ajutor”, mai spune Ghiță.

Cei doi tineri știu exact ce se află în sufletele copiilor pe care îi ajută. Ei înșiși provin din centre de plasament, acolo unde s-au cunoscut. Doar sufletele lor puternice și faptul că s-au avut unul pe celălalt i-a ajutat să meargă mai departe, cu fruntea sus. Acum au la rândul lor doi copii alături de care formează o familie unită, plină de dragoste și sprijin reciproc. Cu toate acestea nu au uitat nicio secundă de unde au plecat și inima lor zboară mereu la copiii din centre sau din familii sărace. Pentru ei au creat campania „Dar din Dar” și tot pentru ei se gândesc cum să facă mai multe.

Nu ne gândim decât că trebuie să mergem mai departe și să facem mai mult pentru ei. Copiii de la Turnu Roșu se spun mami și tati.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Turnul Sfatului (@turnulsfatulu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus