Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
13°C

O persoană a fost amendată cu 1.000 de lei pentru nerespectarea carantinei

O persoană a fost amendată cu 1.000 de lei pentru nerespectarea carantinei

12 sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19, transmit autoritățile sibiene. Una dintre acestea a fost o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar restul au fost avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție.  

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 100 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 490 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 63 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 169 de mijloace de transport, din care 12 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, dintre care:

-                           1 sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicată de Poliția Orașului Copșa Mică;

-                           11 sancțiuni contravenționale cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, fiind verificate 7 persoane și 1 auto. Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale.

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus