Miercuri,
07.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

Suporterii FC Hermannstadt reacționează după retrogradare și cer schimbări majore: Echipă facută pe cumetrii și aroganță nejustificată

Suporterii FC Hermannstadt reacționează după retrogradare și cer schimbări majore: Echipă facută pe cumetrii și aroganță nejustificată

Suporterii FC Hermannstadt reacținează printr-un comunicat după retrogradarea echipei. Aceștia acuză faptul că pe parcursul întregului sezon s-au luat decizii eronate și cer schimbări radicale atât în conducerea echipei, cât și în organizarea ei.

Suporterii FC Hermannstadt reacționează public după retrogradarea echipei și postează un comunicat prin care își arată nemulțumirea și cer schibări radicale în conducerea conducerea clubului, cerând demisia managerului sportiv Radu Neguț și a antrenorului Eugen Beza. De asemenea, acuză jucătorii că, în marea lor majoritate, pe întreg parcursul sezonului au arătat o lipsă de respect fata de oras, de suporteri si de meseria pe care o practica.

Vă reamintim că FC Hermannstadt a retrogradat în Liga 2, după ce au pierdut, la Mediaș, cu 2-1 în manșa secundă a barajului cu CS Mioveni.

Mai jos puteți citi comunicatul celor de la Peluza Nord Sibiu publicat pe pagina de facebook.

„Peluza Nord Sibiu doreste să își exprime public poziția despre situatia actuală a echipei și să prezinte tuturor suporterilor sibieni cauzele ce au dus la retrogradarea clubului nostru în liga secundă.

Pe tot parcursul acestui sezon au fost luate decizii cel puțin bizare de către conducerea acestui club, decizii ce au dus echipa noastră în situația penibilă de a scrie o istorie negativă, aceea de a fi prima echipa de liga 1 eliminată la baraj de o formație de liga secundă.

Prin intermediul acestui comunicat dorim să cerem public DEMISIA celor care au adus clubul în acest impas, și anume:

- RADU NEGUȚ - pauza competitională din iarnă ne-a dovedit din nou că liga 1 este o pălărie mult prea mare pentru el. Scouting-ul penibil și total lipsit de profesionalism al clubului a fost bazat strict pe urmărirea de videoclipuri pe youtube și astfel am ajuns de la Fortes la Aralica, din lac în puț. Intoarcerea lui la Sibiu a fost o garanție a venirii lui Dani Coman în vara aceasta la echipa noastră, conditia fiind aceea de a se salva echipa de la retrogradare, din păcate a fost un compromis falimentar.

- EUGEN BEZA - ideile tactice gândite de acest antrenor au fost de cele mai multe ori lipsite de logică, punctul culminant fiind la meciul de baraj când deciziile luate de el au avut tentă de sabotaj. Echipa făcută pe cumetrii (vorba venită de la baieții pe care i-ai antrenat în acest sezon, total justificată), lipsa totală de autoritate în fața vestiarului (e oarecum de înțeles când te trezești din poziția de antrenor secund etern în cea de antrenor principal), dar și aroganța nejustificată (,,în 2 luni am acumulat cât alți antrenori în 6 ani”) ne-au îngropat și ultima noastră șansă de a rămâne în liga 1.

- JUCĂTORILOR DE FOTBAL - Pe întreg parcursul sezonului 80% dintre purtătorii ilegali de echipament sportiv ai echipei noastre au arătat o lipsa mare de respect față de oraș, de suporteri și de meseria pe care o practică. Lipsa de determinare și de onoare, dar și ,,bisericuțele” din vestiar au dus la un deznodământ inevitabil. Returul barajului a fost cel puțin suspect, mulți dintre voi având o atitudine delăsătoare, rușinoasă și sabotoare (Răzvan Dalbea a reușit ,,performanta” istorică să meargă la vestiare în minutul 6 după 2 cartonașe galbene luate în 3 minute. Cartonaș roșu - cota 5, se pare că obiceiurile de pe vremea când îmbrăcai tricoul alb-verde nu s-au pierdut). Cu toate acestea, Peluza Nord Sibiu și toți suporterii acestui club v-au susținut până la final. Răsplata? La finalul barajului cu CS Mioveni ați fugit aproape toți (mai putin Mayoral și Oprut) la vestiare ca șobolanii, fără pic de demnitate față de cei 1.000 de suporteri prezenți la Mediaș ce v-au sustinut 94 de minute. De data aceasta nu aveți absolut nicio scuză, salariile restante au fost achitate imediat după meciul de la Cluj, v-ați luat banii și ați uitat de fotbal. FCH nu înseamna niciunul dintre voi, FCH înseamnă SIBIU. Noi tot aici vom fi, indiferent de ligă, în schimb voi trebuie să plecați!

Aceleasi personaje ,,de ale casei” menționate în comunicat au reușit să obtină și a 2-a retrogradare a unei echipe sibiene din prima ligă și să își bată joc din nou de un oraș întreg, din aceste motive nu le vedem niciun viitor alături de echipa noastră.

Retrogradarea echipei trebuie să aducă o reconsctrucție masivă atât la nivel administrativ cât și la nivel sportiv, iar anul următor când lucrările la Stadionul Municipal din Sibiu vor fi finalizate trebuie să atacăm promovarea și să revenim în prima ligă.

Peluza Nord Sibiu vă susține necondiționat echipa, indiferent de ligă. Sibiul are și va avea în continuare fotbal!

ÎMPREUNĂ ATACĂM PROMOVAREA.

NU ACCEPTAM DESFIINȚAREA!”

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

6 comentarii

Ombl

Acum 1 an

semnat de cei 3 suporteri platiti ai FC Piețe! :))
Raspunde

Sutin Peluza Nord

Acum 1 an

Adevarat ceau spus cei de la peluza nord . Sunt alaturi de voi . Avem nevoie de echipa in orasul Sibiu in prima liga ⚽️⚽️⚽️
Raspunde

Comploteaza

Acum 1 an

Sigur fotbalistii cand intra in teren se gandesc sa lupte pentru orasul lor... Ne-am luat Dacia si acum suntem suparati ca nu se transforma in Audi...
Raspunde

Internazionale Sibiu

Acum 1 an

Peluza Nord Sibiu? Ahahahahahahaha!!! Astia sunt infratiti cu Peluza Vest Sacadate sau cu ultrasii din Nucet?
Raspunde

Peluza West Gușterița

Acum 1 an

Ce rușine de echipă și de pseudo galerie! Acești 5 inși autointitulați ”daci”! Mai degrabă peluza Prenadez!
Raspunde

Hahaha

Acum 1 an

Mult zgomot pentru nimic. O echipa de cacao, o alta clona plina de blatisti ce nu reprezinta nimic si nu intereseaza pe nimeni. Doar Soimii conteaza in Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus