Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Căruță trasă de cal, la plimbare în centrul orașului. „Este pentru un spectacol”

Căruță trasă de cal, la plimbare în centrul orașului. „Este pentru un spectacol”

O căruță trasă de cal a fost surprinsă astăzi, în traficul din centrul Sibiului. Fotografiat cum se plimbă de pe Calea Dumbrăvii pe Bulevardul Corneliu Coposu, atelajul a ridicat câteva semne de întrebare, întrucât nu le este permisă deplasarea căruțelor în municipiul Sibiu. 

Reprezentanții Teatrului Național Radu Stanca au lămurit situația, explicând faptul că, de fapt, căruța trasă de cal va fi folosită în spectacolul „Călătoriile lui Gulliver”, acesta fiind motivul pentru care atelajul se afla în vecinătatea teatrului, atunci când a fost fotografiat. 

Circulația cu căruțele în municipiul Sibiu este interzisă, astfel că poliția locală monitorizează și amendează cu 400 de lei persoanele care încalcă această regulă. Căruțașul din imagine are însă autorizație de la primărie, a confirmat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

„Atelajul din imagini a fost verificat de Poliția Locală deține autorizație de circulație, făcând parte din recuzita unui spectacol de teatru. Reglementările locale prevăd excepții în cazul acestui tip de evenimente speciale, cu condiția obținerii unei autorizații. Ca regulă generală, circulația cu căruța este interzisă în municipiul Sibiu, amenda prevazuta pentru această contravenție fiind de 400 de lei. Poliția Locală monitorizează cu ajutorul camerelor de supraveghere drumurile și aplică amenzi celor care nu respectă această prevedere”, transmite Primăria.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

DEAC

Acum 2 ani

Nici o problema!!!Veniti pe strada Florilor,in fiecare dimineata,dupamasa vin cu carutele si striga cat ii tin plamanii: Pari de fasoleee,pari de fasolee!!!Cumparam fie vechiii,cumparam fier vechi!!Dar de fapt ei nu cumpara ti-l ia !!! Nu-i controleaza nimenea,nu-i reclama nimenea!!!
Raspunde

Chiriac, Fodor si siguranta circulatiei

Acum 2 ani

Pai si daca e recuzita pentru un spectacol o pui pe un trailer si o duci pana la teatru, nu-i dai "autorizatie speciala" sa pui in pericol siguranta circulatiei pe unele din cele mai circulate strazi dintr-un oras si asa mult prea aglomerat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus