Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Video emoționant. Elevii școlii „Radu Selejan” din Sibiu transmit un mesaj puternic de Ziua Eroilor

Video emoționant. Elevii școlii „Radu Selejan” din Sibiu transmit un mesaj puternic de Ziua Eroilor

Un eveniment deosebit dedicat Zilei Eroilor și sărbătorii „Înălțarea Domnului” a avut loc astăzi, 10 iunie, la școala Gimnazială „Radu Selejan" din Sibiu. Totul a fost la inițiativa profesorului de istorie Andrei Ștefănescu și a celui de muzică Ioan Motronea. Cei doi dascăli au mobilizat elevii de la clasele V-VII pentru a face parte din cor, iar spectatori au fost elevii de la ciclul primar, din clasele II – IV.

Copiii purtând ii sau îmbrăcați în port tradițional au ieșit în fața școlii și au cântat punând mult suflet, trei melodii dedicate acestor două evenimente: o zi comemorativă și o sărbătoare creștină. Cea de-a treia melodie cântată a fost cu atât mai specială cu cât versurile și muzica sunt compuse de profesorul de muzică al școlii, Ioan Motronea. Felul în care copiii o interpretează spune multe despre importanța acestei melodii pentru ei.

„Am tot făcut săptămâna aceasta repetiții și toată lumea a simțit un fior ori de câte ori s-a cântat această melodie. Astăzi copiii au cântat-o de cel puțin cinci ori și după ce au terminat și au mers la clasă toți dascălii din școală ne-am adunat pe scări și am cântat-o și noi”, spune Nelia Corobană, directorul școlii.

 

 

Vizualizari: 2247

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Cetatean

Acum 3 zile

Se pare ca pentru unii nu mai exista pandemie. Regulile anti covid exista pentru a fi încălcate! Unde e distanțarea? Unde sunt măștiile in spatiile aglomerate? Toti de acolo erau vaccinati? Dar dansam alaturi de elevi, fara mască si ne mandrim ce am realizat!
Raspunde

Elev de la scoala 17 :/

Acum 2 zile

Daca ne tineam masca pe fata nu se auzea bine si nu au loc toti elevii din scoala daca respectam distantarea sociala
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus