Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Florin Medeșan, consilier local, a murit la vârsta de 52 de ani

Florin Medeșan, consilier local, a murit la vârsta de 52 de ani

Liberalii medieșeni anunță decesul lui Florin Medeșan, consilier local aflat la primul mandat.

Decesul lui Florin-Cosmin Medeșan a fost consemnat în dimineața zilei de marți, potrivit televiziunii medieșene NovaTV. ”Acesta a suferit un stop cardio-respirator”, arată sursa citată.

Florin Medeșan, șef de departament în cadrul societății locale de salubrizare Eco-Sal, era la primul mandat de consilier local al Mediașului, fiind ales pe listele PNL. ”Cu adâncă durere în suflet, am aflat despre moartea subită a lui Florin Medeșan, consilier local al PNL. A fost un coleg de nădejde dar, mai important, a fost un om bun, deosebit, sensibil la suferințele altora, extrem de altruist si de activ. Transmitem sincere condoleanțe familiei si prietenilor. Suntem alături de voi în aceste clipe grele. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, au scris liberalii pe pagina de Facebook a PNL Mediaș.

Sursa foto: NovaTV

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2557

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Andrei

Acum 2 ani

Alt vaccinat care a murit subit. Veti tot auzi de astfel de cazuri. Stati sa vedeti...
Raspunde

Rosu

Acum 2 ani

Dreptate ai, Andrei. Ai sa vezi ca toti vaccinatii o sa moara, intr-o (pentru ei nu prea) buna zi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus