Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Viitorul Șelimbăr moare, trăiască SC ”1599” Șelimbăr. Consiliul Local Șelimbăr va avea echipă în Liga 2

Viitorul Șelimbăr moare, trăiască SC ”1599” Șelimbăr. Consiliul Local Șelimbăr va avea echipă în Liga 2

Viitorul Șelimbăr, echipa care a promovat recent în liga a doua națională de fotbal încetează să mai existe din 23 iunie, dacă majoritatea consilierilor locali din comună vor vota în favoarea unui proiect de hotărâre propus de primarul Marius Grecu. Consilierii vor vota preluarea dreptului de participare în Liga a II-a a Federației Române de Fotbal de Clubul Sportiv Comunal ”1559” Șelimbăr, de la Asociația Club Sportiv Viitorul Șelimbăr și preluarea echipei de către Consiliul Local.

”Ne dorim ca CSC 1599 Șelimbăr să devină o echipă a județului, a tuturor sibienilor”

Primarul Marius Grecu susține că prin înființarea acestui club sibienii din tot județul vor avea un reper între rivalitățile dintre Sibiu și Mediaș. ”Mediașul, zona de nord a județului se identifică cu echipa lor, în Municipiul Sibiu s-au creat în ultimii ani mai multe echipe, însă simpatiile nu au depășit mult zona orașului. Noi ne dorim ca CSC 1599 Șelimbăr să devină o echipă a județului, a tuturor sibienilor”, susține Marius Grecu.

Investiții în centre de copii și juniori

Marius Grecu, spune că intenția administrației locale este de a crea aici un puternic centru de copii și juniori și de promovare a sportului. ”În acest moment, baza sportivă a clubului se află în reconstrucție, printr-o investiție suportată de Compania Națională de Investiții. Acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla fără să fi avut o echipă înscrisă în campionatul național. Pe de altă parte, degeaba declarăm că sprijinim sportul, o alimentație corectă, un stil de viață sănătos dacă nu oferim exemple, dacă nu creăm infrastructură în acest sens. Noi nu vrem să rămânem la stadiul de fraze corecte și discursuri, vrem să construim. Ne propunem ca în următorii ani să dezvoltăm în Șelimbăr o puternică infrastructură sportivă pentru copii și juniori, și nu vorbesc aici doar de fotbal. Clubul are în vedere deschiderea mai multor secții sportive și vrem să facem activități compatibile cu ce se întâmplă în vestul Europei”, susține primarul comunei, Marius Grecu.

Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr a fost înființat în luna martie a acestui an, printr-o hotărâre a Consiliului Local. În ședința din această lună este propus, de asemenea, ca administratorul public al comunei, Cornel Alexandru Stănilă să fie numit în funcția de șef serviciu al Clubului Sportiv Comunal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5697

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Viorel

Acum 2 ani

mici, bere, fotbal si multa coruptie in primarie, asta e secretul de a baga bani in seminte
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 2 ani

Daca asa va inchipuiti voi ca o sa deveniti un reper pentru fotbalul sibian, va inselati tare de tot! CSC, adica vesnic in liga a II-a... pana sa va aruncati voi la gatul echipelor din Sibiu si Medias, mai aveti de sifonat multi bani publici! Pacat, speram altceva!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrei

Acum 2 ani

Da, exceptional. O echipa de care merita sa fi alaturi cu tot sufletul. Am sustinut Inter Sibiu, cand a fost. Din pacate, au distrus echipa si au facut din ea....Hermannstadt. Pe mine nu ma reprezinta FC Hermannstadt. Hermannstadtul sa fie sustinut de hermannstadteni. Eu sunt Sibian.
Raspunde

Poiană

Acum 2 ani

Cu alte cuvinteproiectul ACS Viitorul Selimbar a ajuns la capat. Si nemaidorindu-se continuarea activitatii si-au spus sa aiasa pe plus vanzand locul primariei, primarie care o va duce asa 2-3 ani si apoi va inchide clubul din lipsa de fonduri. Ce, primaria ppoate sa investesteasca, sa sprijine sportul si sa creeze un centru puternic de copii si juniori doar daca ajunge echipa ub Liga a 2-a? Ce se intampla daca echipa are parte de doua retrogradari si ajunge la "judet", se desfiinteaza?
Raspunde

Cazon

Acum 2 ani

De gusterland ce se mai aude?
Raspunde

Liviu

Acum 2 ani

Vai tu, acum cand echipa a ajuns in Liga a 2-a s-a gandit primarul sa faca academie, cand erau in Liga a 4-a nu er propice pentru academie. Oare ce se intampla daca echipa retrogradeaza vreo doua nivele, se poate intampla, se desfiinteaza?
Raspunde

Codru

Acum 2 ani

1599 e un nume anti unguresc, in primul rand, sovin. Probabil s-au primit ceva ordine de undeva pentru a face lucruri anti unguresti la unison, prin "uniune", ca resping ungurii globalizarea si refuza infuzia de populatii primitive peste ei... iar noi, ne aliniem in toate formele, ca de-aia suntem ultimele slugi ale globalistilor. Trist...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus