Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Mai bine parcare, decât vaccinare! Se mută centrul ”drive through” de pe Cazarma 90

Mai bine parcare, decât vaccinare! Se mută centrul ”drive through” de pe Cazarma 90

Din cauza reducerii numărului de sibieni și turiști dornici de a se vaccina împotriva Covid-19, autoritățile au decis să redea destinația de parcare centrului de vaccinare ”drive through” de pe Cazarma 90.

Centrul de pe Cazarma 90 va fi mutat după 45 de zile de la punerea în funcțiune. ”De marți, 22 iunie, centrul de vaccinare drive through amenajat în prezent în parcarea de pe Cazarma 90 se mută în parcarea din Piața Teatrului. Motivul este faptul că aceasta din urmă este mai puțin solicitată decât parcarea Cazarma 90, situată mai aproape de centru istoric”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de reprezentanții Primăriei Sibiu.

Scăderea interesului față de vaccinarea împotriva Covid-19 determină autoritățile să lase locuri de parcare și în Piața Teatrului. „Astfel, într-o parte a parcării din Piața Teatrului (spre sala de sport) se va amenaja centrul de vaccinare drive through. Accesul în această parte de parcare va fi liber, ieșirea urmând să se facă tot spre bulevardul Coposu. Restul suprafeței parcării se va putea utiliza normal, cu acces reglementat prin barieră și ieșirea spre str. Berăriei”, se mai arată în comunicatul remis redacției.

Amenajarea acestui centru de vaccinare ”drive through”, la care sunt așteptați de la oameni cu mașina, la pietoni și bicicliști, este rodul colaborării a trei instituții: Primăria Sibiu, Direcția de Sănătate Publică și Instituția Prefectului Județului Sibiu.

”Cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID pot face acest lucru atât în centrele fixe amenajate în municipiu, cât și în acest centru drive through, fără a avea nevoie de programare, doar în baza cărții de identitate. La centrul drive through imunizarea se face cu vaccin Pfizer BioNTech și Johnson & Johnson. Până în prezent în acest centru s-au administrat peste 8.000 de doze”, comunicat Primăria Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

John

Acum 1 lună

Nu mai aveti musterii ? Ati blocat orasul cu inchiderea parcarii asteia, de parca intr-o casa de-aia pe centru, intr-un gang, nu puteati vaccina! Dementilor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrei

Acum 1 lună

@john și uite cum o parcare de 200 de locuri blochează un oraș....locuri de parcare sunt berechet, doar sa vrei sa-ti misti fizicul 300m bai Ioane...uite îți propun parcarea din spatele BCR, e veșnic libera...dar ne place sa ne plangem
Raspunde

Alt Andrei

Acum 1 lună

Incredibil cu ce vrajeala umbla USR-istii. Ce sa va povestec, ati ajuns voi in varful gramezii si aveti inpresia ca trebuie sa va etalati toate masurile dictatoriale. Un Sibiu intreg este suparat pentru inchiderea parcarii de la Cazarma 90. Doar voi, bulibase cocotate in varf vreti sa stabiliti ce si cum sa faca lumea. Dar daca au urgenta la spitalul Luther ce sa faca? Sa alerge cu copilul in brate prin tot Sibiul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus