Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

9.74. Managerul interimar de la Spitalul Județean, primul la concursul pentru postul de manager de la Psihiatrie

9.74. Managerul interimar de la Spitalul Județean, primul la concursul pentru postul de manager de la Psihiatrie

Florin Neag, actualul manager interimar al Spitalului Clinic Județean Sibiu, a obținut nota cea mai mare la proba de susținere a proiectului de management pentru ocuparea funcției de manager a Spitalului Clinic de Psihiatrie Gheorghe Preda din Sibiu. În momentul de față are cele mai multe șanse să obțină postul scos la concurs. Potrivit calendarului, mâine, 23 iunie, se vor putea depune contestații, iar în 25 iunie se vor afișa rezultatele finale.

Astăzi, 22 iunie, pe site-ul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu au fost afișate rezultatele la proba de susținere a proiectului de management pentru ocuparea funcției de manager.

Nota cea mai mare, 9,74, a fost obținută de Florin Neag, actualul manager interimar al Spitalului Județean din Sibiu. Acesta a obținut 9,77 pentru evaluarea proiectului de management și 9,71 pentru evaluarea abilități manageriale. Cel de-al doilea candidat, Marius Florin Ucă, a obținut o notă finală 6,16, cu 4,67 pentru proiectul de management și 7,64 pentru abilitățile manageriale. A existat și un al treilea dosar de management admis, cel a lui Nicolae Marian Frățilă, însă, potrivit tabelului afișat, acesta nu s-a prezentat la susținerea proiectului.

Mâine, 23 iunie, se vor putea depune contestații, iar vineri, 25 iunie, se vor afișa rezultatele finale.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 10119

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

No Au

Acum 2 ani

Interesant este alt aspect, cum politicul este promovat încă o dată la nivel de instituții publice sanitare, parcă nu mai există specialiști din afara partidelor politice (vezi PNL cum a acaparat tot ce se poate in județ). Sunt plasați strategic pe cele mai înalte funcții deși, până nu de mult, aceștia nu aveau nimic în comun cu medicina, managementul sanitar, spitale. Mai crede cineva dragi cetățeni, că acești indivizi care apar ca iupurașii din joben sunt specialiși în management sanitar capabili să conducă instituții importante și vitale pentru comunitatea sibiană? Concursurile sunt formale, evaluarea candidaților este subiectivă și în general, iese cine trebuie. Știm asta!
Raspunde

Lost In Loft

Acum 2 ani

Haideți măi....pe bune...sunteti penibili cu promovarea galbena.....cum dracu sa promoveze asta examenul de manager de spital de psihiatrie cand pana acum a fost sef de autobaza la Medias !!! Cat mai insultati inteligenta sibienilor cu numirile politice ??? ce ati blamat la pesedeu facti voi acum, fix la fel identic si neschimbat !!! sa va ia naiba de politruci cu partidele voastre mizearbile !! Apropos, pe moldoveanca aia de la Botosani care isi reneaga originile spunand ca ea e bucuresteanca , o mai tineti mult pe aici ??? ca noi sincer...ne-am cam saturat, si de ea, si de voi !!!
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Nimic nou sub soare. Sunt atat de previzibili incat imi provoaca greață. Bineînțeles ca tipul e auper pregatit, are veleități in toate domeniile: si la autobuze si la spital si la ce vreti voi. E omul potrivit. Întrebări?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus