Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibian prins la vânătoare ilegală. Poliția l-a oprit înainte să omoare vreun animal

Sibian prins la vânătoare ilegală. Poliția l-a oprit înainte să omoare vreun animal

Un bărbat de 35 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliție la vânătoare, deși nu îndeplinea condițiile necesare pentru această activitate.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu au desfășurat ieri o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii braconajului cinegetic în județul Sibiu. Astfel, în jurul orei 7, pe un fond de vânătoare de pe raza localității Bruiu, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 35 de ani, în timp ce participa la o partidă de vânătoare fără a fi însoțit de către organizatorul prevăzut în autorizația deținută. Bărbatul avea asupra sa o armă de vânătoare, scoasă din husă și cu glonț introdus pe țeavă. Cu ocazia vânătorii desfășurate nu a fost recoltat vânat, anunță autoritățile.

În urma celor constatate, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, arma, muniția și documentele găsite asupra bărbatului fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

Foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus