Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

FOTO-VIDEO S-a redeschis ștrandul Aqua Fun din Sibiu

FOTO-VIDEO S-a redeschis ștrandul Aqua Fun din Sibiu

Primele zile caniculare din acest an marchează și deschiderea oficială a singurului ștrand din municipiul Sibiu, Aqua Fun.

Încă de la primele ore ale zilei, pregătirile au fost astăzi în toi. Ștrandul oferă sibienilor care vor să se răcorească peste o mie de șezlonguri și patru piscine de dimensiuni diferite, de la cea mică, pentru copii, până la piscina olimpică cu platformă pentru sărituri.

La cele enumerate mai sus se adaugă un pool-bar, două terase cu restaurant, baldachine de închiriat și zone cu umbră.

”Accesul în incinta Aqua Fun se face fără obligativitatea purtării măștii de protecție și fără verificarea certificării vaccinării. În schimb, ne luăm măsuri de protecție și oferim dezinfectanți, precum și amenajăm șezlongurile astfel încât să evităm aglomerările”, transmis reprezentanții ștrandului sibian.

Prețul unui bilet de acces este de 30 de lei pe zi. Copiii, pensionarii și studenții plătesc doar 20 de lei, iar după ora 16:00 tarifele se înjumătățesc. Copiii sub trei ani pot intra gratuit.

Șezlongul este inclus în prețul biletului de intrare. Închirierea unui baldachin costă 80 de lei pe zi, iar o umbrelă de soare 5 lei.

Ștrandul este deschis zilnic, în intervalul orar 09:00 - 19:00.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 6893

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gaviota Cucuruz

Acum 1 an

Cu acest Aquapark din cartierul Strand, alaturi de Resort-ul de lux Binder, Sibiul se plaseaza in topul destinatiilor estivale, fiind cu mult peste Turcia, Grecia si Spania! Noi venim de ani de zile din San Francisco pentru a ne putea delecta de tratamentele si luxul resort-urilor exclusiviste din Sibiu! Extraordinar oras!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus