Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Acces blocat la intrarea pe autostradă, dinspre Brașov. Traficul este deviat spre Cisnădie

Acces blocat la intrarea pe autostradă, dinspre Brașov. Traficul este deviat spre Cisnădie

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov efectuează lucrări de întreținere astăzi motiv pentru care traficul la intrare pe auotstrada de centură a Sibiului este blocat dinspre Brașov.

”Astăzi, 24 iunie, până la ora 16:00, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 238, pe sensul de deplasare către Veștem, pe raza localității Șelimbăr, județul Sibiu, este blocată breteaua de intrare/ieșire către DN1, în vederea efectuării unor lucrări de asfaltare a carosabilului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Traficul rutier este deviat pe DJ 106D, către localitatea Cisnădie.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcției”, mai spun polițiștii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3599

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Kokos

Acum 2 ani

E vorba de breteaua de iesire de pe autostrada spre Brasov , nu de intrare dinspre Brasov. Hai sa fim mai atenti cu titlul articolului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus