Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trafic îngreunat pe strada Constituției din cauza lucrărilor. Primăria: Avizul este până în 30 iunie

Trafic îngreunat pe strada Constituției din cauza lucrărilor. Primăria: Avizul este până în 30 iunie

Lucrările la rețeaua de gaz de pe strada Constituției provocă tensiuni în trafic, șoferii fiind nemulțumiți de blocarea unei benzi de circulație.

Din acest motiv, coloanele de mașini ajung în unele momente ale zile la câteva sute de metri lungime, până pe strada Bâlea.

Primăria Sibiu explică faptul că în zonă se lucrează la înlocuirea rețelei de gaz, iar șantierul va mai dura până spre data de 30 iunie.

”Urmare a unei solicitări venite din partea constructorului angajat de societatea deținătoare a rețelei de gaz, Direcția Tehnică a emis un aviz de săpătură pentru lucrările de înlocuire a conductei și refacerea branșamentelor la rețea pe strada Constituției. Conform acestui aviz, lucrările se desfășoară în perioada 19 mai - 30 iunie, acest termen incluzând refacerea asfaltului pe suprafețele afectate. Ținând cont de poziționarea rețelei, a fost necesară săpătura în trotuar și carosabil, sub circulație, aceasta urmând să se desfășoare cu restricții în zona lucrărilor”, au explicat reprezentanții municipalității la solicitarea reporterului Turnul Sfatului.

Totodată, Comisia de Circulație a solicitat companiei de gaz să lucreze la subtraversarea străzii pe timp de noapte, pentru a limita impactul asupra traficului.

”Pentru reglementarea circulației în zona șantierului, Comisia de Circulație a emis un aviz favorabil, specificându-se că subtraversarea străzii se va efectua pe timp de noapte pentru a nu produce un disconfort în timpul orelor de vârf. De asemenea, prin aviz i s-a pus în vedere constructorului să asigure semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, pentru informarea participanților la trafic”, au mai declarat reprezentanții primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1491

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Elzorab

Acum 2 ani

Daca ati trecut pe acolo ati văzut cum se lucrează, nu? 3 Dorei se sprijină in lopata iar unul lucrează. Trebuia sa fie un furnicar de muncitori si utilaje care sa lucreze noaptea cu reflectoare...ah stai ca am uitat , aia era prin Japonia. Dragi sibieni stati liniștiți, mai dureaza. Sparg Constitutiei, Calea Dumbravii, intre timp vin si aia cu marcajele pe care le fac tot in amiaza mare iar curand se apuca de pod. Asta e tara lucrului bine făcut
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 ani

Daca nu se făcea era mai bine?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus