Vineri,
21.01.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Ruxandra Cibu Deaconu este primul președinte al USR PLUS, la nivel județean

Ruxandra Cibu Deaconu este primul președinte al USR PLUS, la nivel județean

La conferința USR PLUS Sibiu, desfășurată în cursul zilei de sâmbătă, majoritatea dintre cei 113 delegați a ales-o pe Ruxandra Cibu Deaconu pentru a prelua președinția organizației județene.

Ruxandra Cibu Deaconu și Adrian Echert au fost copreședinți ai USR PLUS Sibiu, în urma fuziunii celor două formațiuni, definitivă și din punct de vedere juridic din luna aprilie a acestui an. Ambii au candidat pentru președinția organizației județene, iar delegații din județ au decis ca Ruxandra Cibu Deaconu (inițial, membră PLUS Sibiu) să fie cea care să reprezinte noua formațiune politică.

Manager de proiect în cadrul Oracle România, Ruxandra Cibu Deaconu a fost aleasă și consilier județean în toamna anului trecut. „Mă bucură încrederea pe care mi-au acordat-o colegii din USR PLUS dar în același timp este o mare responsabilitate și o ștacheta ridicată pentru profesionalizarea și maturizarea organizației. Îmi doresc că noul birou județean să nu dezamăgească și să reușim împreună să atingem obiectivele propuse în campanie”, a declarat Ruxandra Cibu Deaconu, noul președinte al USR PLUS Sibiu, potrivit unui comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Printre cei care au transmis mesaje publice de felicitare a Ruxandrei Cibu Deaconu este și Nicu Ștefănuță, europarlamentarul sibian. ”Ruxandra a fost mereu un politician așa cum încerc și eu să fiu în fiecare zi: concentrată pe construcție, pe unitate, pe echipă. În plus, este un om cu inimă mare, ceea ce pentru mine contează mult. Rux e un om care iubește Sibiul. Iar dacă iubești acest județ știi că oamenii așteaptă doar calitate. Cumva ne-am obișnuit să vrem să fim unici, să vrem mai mult de la viață și e bine așa, pentru că Sibiul merită.

Mult succes colegilor mei de filială aleși în noul Birou județean și local. Am arătat că la Sibiu «în unitate este forța» unei echipe”, a scris Nicu Ștefănuță pe pagina lui de Facebook.

În ceea ce privește organizația municipală, în urma alegerilor care au avut loc zilele trecute, președinția a fost preluată de Emil Ciotloș. Mandatul de președinte al USR PLUS Sibiu în acest caz a fost stabilit pentru o durată de un an.

”Printre obiectivele noilor structuri judeţene se numără: consolidarea noii organizaţii judeţene şi a organizaţiilor locale rezultate în urmă fuziunii, continuarea procesului de extindere în judeţ prin înfiinţarea de noi filiale și restructurarea şi operaţionalizarea departamentelor interne”, se mai arată în comunicatul remis redacției.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Gigi contra

Acum 6 luni

Am aflat cate ceva despre dna: bucuresteanca sau din imprejurimile Bucurestiului cu studii liceale si universitare la Bucuresti. Probabil casatorita sau stramutata la Sibiu...
Raspunde

Nelu

Acum 6 luni

Sper sa fiți 10% mai pregătită si mai activa decât Diana Mureșan, din ce miros eu alegerea dvs.. este o decapitare comandata de la vârf pentru înlăturarea Dianei Mureșan... o femeie de fier care era incomoda primarului Sibian... ei acum primarita poate dormii linistita ca nu o mai deranjaza nimeni... Eu unul nu voi mai vota Barna si USR... ati inceput si voi sa practicati politica celor trei trandafiri roși... înlăturați oamenii care aduc progres si vor sa faca ceva... Felicitari Diana Mureșan!!!
Raspunde

Hipster efemy

Acum 6 luni

Mi-aș fo dorit să particip la întrunirea ăstora, să văd bătăi cu poșete, discuții aprinse despre ong-uri căpușe, agresivitate, pubertate dusă la extrem, aroganță și valuri de prostie imberbă! Barney și Ciolo sunt cele mai odioase și sinistre personaje din țara asta! Le doresc să ajungă la alegeri la sub 5% și să se ducă să-și fete ideile elgibitiste unde și-o înțărcat capra iezii! Și multe one nostril lambs!
Raspunde

Police

Acum 6 luni

Până una-alta, mai penibil ești tu.
Raspunde

Gigi contra

Acum 6 luni

Unde sunt comenariile mele? De ce le-ati cenzurat?
Raspunde

Gigi contra

Acum 6 luni

Ce chestie, sa nu-mi afiseze comentariile!
Raspunde

T

Acum 6 luni

Asa ceva nu se poate!
Raspunde

Alina

Acum 6 luni

Comentarii...?
Raspunde

#giul

Acum 6 luni

Pare un tip de treaba
Raspunde

Andrei

Acum 6 luni

Asa fac progresistii, frate. Cenzureaza ce nu le convine. Inca nu ai realizat ca Turnul Sfatului este plin de USR-isti? Dai peste unul din asta si nu iti publica decat ce vrea el. Suntem in epoca cenzurii si intram din nou, cu graba, in epoca politiei gandirii. Nu veti mai avea voie sa va spuneti parerea, decat daca este corecta politic.
Raspunde

Unu

Acum 6 luni

Inca una parasutata de serviciile centrale, la sibiu, pentru a avea control ! Cum de nu vedem sibieni in functiile astea, totul e de pe malul dambovitei.

Raspunde

Giani

Acum 1 lună

Parasuta a serviciilor, si-a ales de pe lista sibiul, locul de odihna dupa o viata intreaga de contributii intr-ale ciripitului pt diverse ... servicii nationale... Asa ajung toti sefii de institutii la sibiu, parasutati din bucale, pentru merite deosebite! - puisor, unde vrei tu sa zbori - vreau la sibiu, acolo aia sunt mototoli, nu deschid gura, pot sa ma afirm cam asa merge treaba... la bugetarii speciali!
Raspunde

Jipan

Acum 1 lună

d-na nu stie unde e sibiul pe harta, dar stie sa fie consilier! Dar un sibian nascut, crescut in oras, nu au gasit serviciile ***! Femeia stie mai bine cum sta treaba in Praga decat in Sibiu! Parasute parasute... de-asta sibiul merge ca racul, mai mult in rau, cand e condus de unii care nu sunt legati sufleteste de orasul asta... ei 4 zile pe saptamana pleaca la ei acasa... la bucale... d-na a venit la sibiu sa descopere caldura si apa calda, per unitate! URS, partidul securistilor tineri resapati din it-ist, atat ea cat si politrucul de la brasov, si multi altii! Baieti, voi nu aveti nimic in comun cu romania, voi sunteti cehia, franta, etc in romania doar la ordin! Marsh de-aci idioti cu epoleti acoperiti! Incompetenti purtatori de uniforma! Marsh!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus