Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
7°C

Peste 400 de teste pentru depistarea SARS CoV-2 în Sibiu, un caz pozitiv

Peste 400 de teste pentru depistarea SARS CoV-2 în Sibiu, un caz pozitiv

Peste 400 de teste pentru depistarea SARS CoV-2 au fost efectuate în Sibiu, în ultimele 24 de ore și o singură persoană a fost depistată pozitiv. În momentul de față mai sunt opt persoane internate în spital, dintre care trei sunt pe secția de terapie intensivă. De asemenea, de ieri și până astăzi, nu au fost aplicate amenzi. Reprezentanții Instituției Prefectului Județului Sibiu anunță că datele nu s-au modificat față de raportările de ieri. 

Potrivit informării făcute pe reprezentanții Prefecturii în ultimele 24 de ore au fost făcute 408 teste în județul Sibiu și o singură persoană a fost depistată pozitiv. De la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.512 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21.435 de persoane, iar 1.067 persoane au decedat (0 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 8 persoane, dintre care pe ATI 3 adulți. 

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 102 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 5 persoane în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, în urma controalelor făcute de autorități, nu au fost aplicate sancțiuni. 

Sursa foto: Athiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus