Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

CNCAV: Încă două decese în urma infectării cu tulpina Delta

CNCAV: Încă două decese în urma infectării cu tulpina Delta

Încă două decese au fost înregistrate ca urmare a infectării cu tulpina Delta, informează miercuri Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, persoanele, cu vârste de 62, respectiv 35 de ani, sunt din judeţul Bacău şi erau nevaccinate, "deşi aveau condiţii medicale preexistente".

"Conform informaţiilor primite în urmă cu puţin timp de la INSP, alte două decese au fost înregistrate ca urmare a infectării cu tulpina Delta. Persoanele, cu vârste de 62, respectiv 35 de ani, sunt din judeţul Bacău şi erau nevaccinate, deşi aveau condiţii medicale preexistente", precizează CNCAV. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1624

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus