Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

FOTO - Spațiu verde transformat în parcare privată. De mai multe ori

FOTO - Spațiu verde transformat în parcare privată. De mai multe ori

Un șofer care a parcat mașina pe spațiul verde a stârnit miercuri nemulțumirea a zeci de sibieni, aceștia blamând gestul pe rețelele sociale.

Mașina a fost fotografiată miercuri, în jurul prânzului, parcată pe spațiul verde din Parcul Reconstrucției. Imaginea a ajuns pe rețelele sociale, pe grupul Info Trafic Sibiu, spre exemplu, zeci de persoane exprimându-și dezaprobarea față de acest gest.

”De ce să parcăm în parcare, mai bine în zona verde, în parc, lângă restaurant Exclusive, la umbră... poliția patrulează degeaba”, sau ”e prea cald, stau la umbră”, sunt doar două dintre mesajele sibienilor.

La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, un echipaj al Poliției Locale a mers la locul indicat, însă prea târziu.

”În urma sesizării primite, Poliția Locală s-a deplasat la fața locului însă nu s-a confirmat situația semnalată. Zona va rămâne în monitorizarea agenților de Poliție Locală. În cazul în care se constată această contravenție, autovehiculul va fi ridicat, proprietarul fiind nevoit să plătească taxa de ridicare si transport în valoare de 450 lei, taxa de depozitare de 150 lei/zi precum și o amendă în valoare de 100 - 200 de lei pentru parcarea pe o zonă verde”, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

De asemenea, reprezentanții municipalității sibiene le reamintesc sibienilor că dacă observă astfel de cazuri au la dispoziție 0369/911, numărul apelabil non-stop al dispeceratului Poliției Locale.

Important de precizat că situația prezentată mai sus nu este una singulară. În ultimele săptămâni pe adresa redacției au sosit mai multe fotografii, cu aceeași mașină parcată pe spațiul verde, sub copaci.

Sursa foto principală

Vizualizari: 3395

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ion mos

Acum 4 luni

La cum bantuie politia locala in Sibiu normal ca nu a mai gasit pe nimeni! in Hipodrom smecherii parcheaza masinile pe locurile pt handicapati fara sa aiba dreptul pt ca pl pandesc sa prinda mutanti si zombii si nu au timp de altceva.
Raspunde

John doe

Acum 4 luni

Dar in loc de postat si comentat pe net, nu era mai simplu sa sunati direct la plictisitii aia de la locala? PS: are numere de bucuresti... aia oricum nu se simt bine "dăcât" catarati pe trotuare si prin parcuri, asta e specia din sud.
Raspunde

Sibian

Acum 4 luni

Dar de masinile parcate pe trotuar ce spuneti? Si au numere de SB, nu de B sau VL. Nu cred a mai exista trotuar in Sibiu, pe care sa poti merge in Sibiu de la un capat la altul fara sa fie necesar sa sa mergi pe sosea. Iar de scuza ca nu sunt suficiente locuri de parcare m-am cam saturat. Normal ca nu sunt, in conditiile in care trebuie sa aiba masina si mama si tata si copilul cand implineste 18 ani ca doar nu poate sa se duca pe jos la scoala, nu? Adica doua sau trei masini de familie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus