Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Ministrul Transporturilor anunță concurs pentru postul de manager al Spitalului CF din Sibiu

Ministrul Transporturilor anunță concurs pentru postul de manager al Spitalului CF din Sibiu

În perioada 4 – 21 august se organizează concurs de ocupare a postului de manager al Spitalului General CF Sibiu. Anunțul a fost făcut astăzi, 7 iulie, de Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, pe pagina sa de Facebook.

„Mă bucur să anunț că patru spitale CF organizează în perioada următoare concursuri pentru funcții de manager și fac apel la toți profesioniștii din sănătate, care doresc să se implice alături de echipa noastră, să se înscrie cu încredere.

Din partea mea pot promite un concurs pe bune și sprijin din partea ministerului în derularea de proiecte de investiții și modernizare", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

În momentul de față, manager al Spitalului CF este Horațiu Cojocaru, numit interimar în luna ianuarie a acestui an.

Acesta a declarat pentru Turnul Sfatului că ieri, 6 iulie, i s-a prelungit mandatul de manager interimar până la finalizarea concursului. În acest moment nu știe dacă se va număra printre cei care își vor depune dosarul la acest concurs.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus