Joi,
28.10.2021
Partial Noros
Acum
-4°C

Prima competiție pentru cicliștii amatori. Transfăgărășan Challenge a reunit la start peste 300 de concurenți

Prima competiție pentru cicliștii amatori. Transfăgărășan Challenge a reunit la start peste 300 de concurenți

Prima competiție dedicată cicliștilor amatori a avut loc în acest an în cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Transfăgărășan Challenge le-a oferit pasionaților de ciclism oportunitatea de a participa la competiție pe unul dintre cele mai frumoase trasee din România.

La eveniment au participat  336 de cicliști printre care și câteva nume cunoscute precum Steven van Groningen (CEO și președinte Raiffeisen Bank, acesta s-a clasat pe locul 2 la categoria lui de vârstă (peste 60 de ani), Dragoș Bucurenci sau Cătălin Sprânceană. 

„Startul festiv a avut loc la Păstrăvăria Albota, iar cel tehnic din DN7C Transfăgărășan, competiția având o lungime totală de aproape 30 de km. Sosirea a avut loc la Bâlea Lac pe poarta de sosire a Turului Ciclist al Sibiului”, transmit organizatorii evenimentului.

Cel mai Rapid ciclist a fost Florea Adrian-Marius, timp: 01:15:38, iar cea mai rapidă ciclistă a fost Popescu Anca, timp: 01:38:27.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus