Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Sibienii sunt invitați din nou la Ziua Lavandei, în satul Mândra. „Anul trecut au venit 3.000 de oameni”

Sibienii sunt invitați din nou la Ziua Lavandei, în satul Mândra. „Anul trecut au venit 3.000 de oameni”

Cei care sunt curioși să vadă un lan de lavandă și chiar să se pozeze în acesta, pot face asta duminică în satul Mândra. 

Doritorii sunt așteptați începând cu ora 14 și până la apus, să se plimbe printre frumoasele flori cu un parfum deosebit și să aleagă locul ideal pentru fotografii, individuale sau alături de cei dragi. Organizatorii evenimentului, cei care sunt în același timp și deținătorii terenului de la Mândra, anunță că nu se percepe o taxă de participare și că motivul pentru care au venit cu această idee este ca să îi convingă pe cei care vor să se pozeze cu lavanda să o facă într-un mod organizat, iar numărul mare de oameni care s-au bucurat de ziua aceasta a fost foarte mare anul trecut.

„Feedback-ul vizitatorilor de anul trecut ne-a convins să reorganizăm Ziua Lavandei anul acesta. Ne-am bucurat de 3.000 de persoane care au venit să admire lanul și să se fotografieze aici. Nu se percepe o taxă pentru vizitatori”, spun ei.

Lanul de lavandă se găsește la 2 kilometri de la intrarea în sat, prima stradă la stânga, imediat după ce se intră în Mândra. Gazdele vor oferi spre comercializare diferite produse, precum buchețele de lavandă, săculeți sau sirop din lavandă.

Decizia de a organiza această zi a venit, inițial, după ce foarte multă lume a intrat pe proprietatea privată, fără a cere aprobare, pentru a realiza fotografii. Nu de puține ori aceștia au lăsat în urmă flori rupte sau călcate.

Mai multe detalii despre câmpul de lavandă de la Mândra găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus