Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Trafic îngreunat și două persoane ajunse la spital în urma unui accident produs în Săliște

Trafic îngreunat și două persoane ajunse la spital în urma unui accident produs în Săliște

Doi șoferi, un bărbat și o femeie, au ajuns la spital după un accident rutier în care au fost implicați. Polițiștii anunță că traficul este îngreunat în localitatea Săliște acolo unde s-a produs coliziunea între autoturisme.

Un accident rutier a avut loc la intersecția  DN 1 cu strada Gării, în localitatea Săliște. Implicați în accident sunt un bărbat în vârstă de 34 de ani și o femeie în vârstă de 32 de ani.

La fața locului au intervenit de urgență două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari. S-au acordat îngrijiri medicale celor doi șoferi care au fost transportați la UPU Sibiu, conștienți și poli contuzionați.

Traficul în zonă este îngreunat. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea evenimentului.

Sursa foto ISU Sibiu

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus