Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

Trif despre campania electorală din PNL: ”Nu trebuie deranjați, trebuie lăsați în pace, pentru că avem spectacol”

Trif despre campania electorală din PNL: ”Nu trebuie deranjați, trebuie lăsați în pace, pentru că avem spectacol”

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a declarat astăzi că procesul de alegeri din cadrul PNL la nivel național și local arată adevărata față a liberalilor. ”Nu trebuie deranjați, trebuie lăsați în pace, pentru că avem spectacol și românii pot să le vadă adevărata față. Cum se bat efectiv între ei, cum își cumpără voturile cum se amenință în stil mafiot, trebuie doar să-i lăsăm să le vadă românii adevărata față. E la modul general, să nu credeți că în Sibiu sunt altfel decât ceilalți”, a declarat Trif.

Ultima contră dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu s-a consemnat ieri, când actualul președinte al PNL i-a răspuns premierului Florin Cîțu după ce acesta a pus la îndoială democrația din partid. „E o glumă. Mă cunoaşteţi. Pentru mine democraţia este fundamental şi în societate şi în partid. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi că nimeni nu păţeşte nimic. Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei, am mers mai departe şi am condus partidul în mod democratic”, a afirmat, marţi, Ludovic Orban, citat de News.ro.

Florin Cîţu a afirmat luni, la conferinţa de alegeri de la organizaţia PNL Sector 2, unde a fost aleasă lider al filialei Monica Anisie, că în partid s-a ajuns la situaţia în care să îţi fie teamă să ai opţiunea, iar acest lucru este dictatură.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus