Marţi,
21.09.2021
Innorat
Acum
14°C

După ce a trăit 17 ani în Germania, un sibian s-a întors acasă și și-a urmat pasiunea pentru gastronomie. „One kebab este singurul fast-food sibian cu specific 100% nemțesc”

După ce a trăit 17 ani în Germania, un sibian s-a întors acasă și și-a urmat pasiunea pentru gastronomie. „One kebab este singurul fast-food sibian cu specific 100% nemțesc”

După ce a locuit 17 ani în Germania, un sibian s-a întors în țară unde a decis să-și urmeze pasiunea și să pună pe picioare propria afacere. Ionuț Constantinescu este proprietarul „One Kebab”, cel mai recent fast-food deschis în Sibiu care are un concept unic – toate ingredientele sunt aduse din Germania.

Pasionat de bucătărie, Ionuț a avut ocazia să lucreze în Germania în domeniul gastronomic, lucru care a contribuit la specificul afacerii pe care acesta avea să o deschidă în Sibiu. A decis să părăsească țara care i-a fost a doua casă timp de 17 ani și să împartă sibienilor o parte din secretele bucătăriei pe care le-a cunoscut în Germania.

„Am decis să mă întorc în țară și să-mi deschid propria afacere. Lucrând în domeniu și testând mâncarea fast-food de acolo, mi-am dat seama că aș vrea să aduc în Sibiu ceva nou și îmi doresc ca One Kebab să îi cucerească pe clienți încă de la prima comandă”, povestește Ionuț despre ideea de a-și deschide propria afacere.

În ceea ce privește numele afacerii, Ionuț explică faptul că sursă de inspirație i-a fost cumnatul său, cel care a venit cu această denumire. „Când am ales numele pe care să-l aibă fast-food-ul, am vrut să alegem ceva original, care să ne facă speciali. Cumnatul meu a venit cu ideea de One Kebab și am fost de acord pe loc pentru că acest nume arată că suntem speciali, că aducem ceva nou în Sibiu”.

Produse din ingrediente 100% germane

Ceea ce diferențiază afacerea lui Ionuț de alte afaceri de acest gen este savoarea și gustul preparatelor certificate și produse după calitatea nemțească. Vedeta meniului este cu siguranță kebab-ul, ale cărui ingrediente sunt 100% nemțești, transportate cu grijă și atenție din  Germania.

De la făina pentru chifle, până la sosuri și carne, toată materia primă pentru produsele One Kebab este adusă din Germania. „Cred că asta ne diferențiază. Colaborăm doar cu furnizori din Germania și calitatea este extrem de importantă pentru noi”, explică Ionuț.

Mai mult, Ionuț îi invită pe sibieni în locația One Kebab pentru a vedea condițiile locației, modul în care se pregătesc produsele și pentru a se asigura de calitatea fiecărui preparat în parte. „Calitatea produselor depinde de ingrediente, de modul în care le preparăm, dar și de condițiile de lucru de care dispunem. Tocmai de aceea, îi invităm pe oameni să ne treacă pragul și să ne cunoască”, mai spune Ionuț.

Echipa One Kebab și-a început activitatea din luna aprilie, iar de mâine, 16 iulie, vă așteaptă să le treceți pragul locației situate pe strada Nicolae Iorga, numărul 50 (lângă Trans Agape), de luni până vineri, între orele 12 - 00 și sâmbăta între orele 15 – 00. De asemenea, activitatea lor o puteți urmări pe pagina de facebook One Kebab.

Totodată, pe cei de la One Kebab îi găsiți pe aplicațiile de delivery Glovo, Food Panda, Tazz și Takeaway și la numerele de telefon 0731.699.726, 0748.995.012 și 0753.957.505.

 

Comentarii

14 comentarii

Noi2

Acum 2 luni

Sa ma scuzati....locuies de multi ani in Germania zona Bavariei dar sa na bata Dumnezeu daca am vazut pana acuma un Döner / Kebap sau Saorma cum vreti voi sa-i spuneti cu specific NEMTESC. Specific nemtesc sunt: Weißwurscht( carnati albi) cu mustar dulce si Brezel (covrig nemtesc)! Döner-ul sau Dürüm (Kebap in lipie) este specific Turcesc!!!! Romanasul nostru care a lucrat pe aici 17 ani de zile vai mama lui prin saormerii nu a prelut conceptul de la nemti...ci doar a fost angajat in germania la o saormerie Turceasca :) Ma rog...atata am avut de zis. Pofta mare
Raspunde

Ion Iliescu

Acum 2 luni

Sper și eu că specificul este turcesc, nu german. Am mâncat produse turcești bune în alta țară din vest și dacă aș avea încredere că regăsesc acel gust in produsele One Kebab mai că as pleca acum spre Sibiu. Ingredientele sunt și ele importante. Pe la noi prin RO nu am mai văzut de mult timp kebab cu carne de kebab...
Raspunde

Nemtesc

Acum 2 luni

Singurul lucru apropiat de specificul nemtesc este "ö" din Döner, probabil de acolo si confuzia
Raspunde

Gicu

Acum 2 luni

"Weißwurscht" = Weißwur"S"t W E I ß W U R S T. sau intr-un alt caz fericit Weisswurst, aber die WURSCHT, die gibt es leider nicht ;) Hochdeutsch, bitte ;)
Raspunde

Marius

Acum 2 luni

Ar mai fi doua probleme 1) in masura in care isi procura ingredientele din Germania, automat devine ne competitiv cu business-uri similare care isi procura ingredientele pe piata locala la preturi mai mici in lei, si probabil si mai proaspete. 2) business lui este expus la asa numitul " supply chain disruption". Daca din diferite motive, nu poate primi marfa/ingredientele la timp din Germania, ce face? Inchide pravalia? Cu virsul asta , nu greu de imaginat un astfel de scenariu. In rest numai noroc si la cit mai multa vinzari!
Raspunde

Gigi contra

Acum 2 luni

Preparatele nu se deosebesc cu nimic de ceea ce-am vazut prin alte localuri...
Raspunde

Noi3

Acum 2 luni

Poate exprimarea e nefericita dar cu siguranta ce mananci in germania in materie de kebab nu se gasea in Sibiu pana acum…omul asta a adus retetele pe care turcii le folosesc acolo. Am mancat si chiar e diferit fata de ce gasesti in Sibiu. Si da, e ca un kebab din Germania, oricat de ciudat ar suna. Stim cu totii comunitatea turca din Germania deci nu cred ca duc lipsa de originalitate. Nu mai fiti carcotasi, omul incearca ceva, nu da in cap.
Raspunde

Nonick

Acum 2 luni

Am mancat de la One K... Mediocru cel mult, preturi mari (kebab mediu 17 lei). Si de mentionat ca tendinta acum e de a consuma chestii locale, crescute in apropiere, nu aduse din Germania si ne mai si laudam cu asta.
Raspunde

Florin

Acum 2 luni

Este o diferenta mare intre Döner si Kebab ... tot ce pot zice e pacat ca nu a ales sa faca un Kebab asa cum se face in Germania
Raspunde

Munteanu

Acum 2 luni

Oricum ar fi, succes! Sa fie o afacere profitabila!
Raspunde

Robert

Acum 2 luni

Am primit și ei bani da facă reclama ce nu înțelegi, qsa funcționează ora de Sibiu
Raspunde

Fritz

Acum 2 luni

Döner Kebab ist eine Berliner Erfindung Es geschah in Berlin: Kadir Nurman steckte 1972 als Erster das Fleisch in einen Fladen- und hatte den Döner erfunden. Heute ist er so beliebt wie Currywurst und Burger.
Raspunde

Sven

Acum 1 lună

"Der Döner Kebab (türkisch; „(sich) drehendes Grillfleisch“[1]), kurz Döner, ist eines der bekanntesten Gerichte der türkischen Küche. Er ist dem griechischen Gyros ähnlich. Es besteht aus mit Marinade gewürzten Fleischscheiben, die schichtweise auf einen senkrecht stehenden Drehspieß gesteckt und seitlich gegrillt werden. Von diesem werden nach und nach die äußeren, gebräunten Schichten dünn abgeschnitten." Source:https://de.wikipedia.org/wiki/Döner_kebab
Raspunde

Nina

Acum 2 luni

Mdaaaa…. După cum spunea cineva poate exprimarea e greșita, într-adevăr așa și e, articolul vrea sa facă referire la faptul ca locația, conceptul si o mare parte din ingrediente provin din Germania. In Germania comunitatea turca e foarte dezvoltată si kebabul in Germania este extrem de bine căutat si consumat de asemenea, înainte sa pună bazele acestui kebab a colaborat cu diverse localuri unde se vând aceste produse de aceea “s-a furat” sa zic așa ideea de kebab din Germania, nu ca omul si-a făcut kebab cu specific nemțesc, cât despre “noi 2” te mai pot prinde încă 100 de ani in Germania ca tot analafabet/a vei muri sa nu imi vi cu povesti ca ești de mulți ani in Deutschland și ai cam uitat limba maternă, de fapt ai și “ucis-o”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus