Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

FOTO Primul avion care a aterizat la Sibiu de la Bologna și-a primit vineri ”botezul”

FOTO Primul avion care a aterizat la Sibiu de la Bologna și-a primit vineri ”botezul”

Cei de la RyanAir au efectuat în dimineața zilei de vineri primul zbor între Sibiu și Bologna, anunță reprezentanții Aeroportului Sibiu.

”Echipajul și pasagerii zborului FR7537 au fost întâmpinați cu tradiționalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Bologna – Sibiu – Bologna. Noua destinație Bologna va fi operată cu două zboruri săptămânale și reprezintă cea de-a treia rută inaugurată de compania aeriană RyanAir în 2021 la aeroportul sibian, urmând ca din sezonul de iarnă al acestui an să fie lansate zboruri directe spre Billund, Danemarca”, se în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului de către reprezentanții Aeroportului internațional Sibiu.

Bologna este cea de-a doua destinație din Italia către care cei de la RyanAir operează zboruri de pe aeroportul din Sibiu. Prima a fost Veneția Treviso, dinspre și către care zborurile sunt programate în zilele de marți și sâmbătă. Pe ruta Sibiu – Bologna, zborurile sunt programate în zilele de luni și vineri.

Cea de-a treia destinație către care RyanAir operează zboruri de la Sibiu este Corfu (Grecia), în zilele de marți și sâmbătă. „Conexiunile directe de la Sibiu spre nordul Italiei asigură nevoia de mobilitate a traficului etnic și, totodată, stimulează segmentul de trafic de turism dintre Sibiu și cele două destinații: Veneția și Bologna. Sperăm într-o dinamică pozitivă în ceea ce privește numărul de pasageri pe aceste rute disponibile de la Sibiu”, spune Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului internațional Sibiu.

Sursa foto: Aeroportul internațional Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Sddfasdff

Acum 1 an

mama ei de Jurnalistica... voi ati citit titlul? cum sa scrieti asa ceva atata timp cat aeronava a aterizat la Sibiu nu la Bologna... Titlul corect era: FOTO Primul avion care a aterizat de la Bologna la Sibiu și-a primit vineri ”botezul”

Raspunde

Traian D.

Acum 1 an

Mulțumim pentru atenționare, am corectat. Traian D.
Raspunde

Toma

Acum 1 an

Bun venit RyanAir,bun venit Bologna!Sibiul si nu numai Sibiul are nevoie de cat mai multe zboruri,de un aeroport"viu"!David Ciceo,in marea lui lacomie si cu minte putina a luat totul de aici si a dus la Cluj!Nu s-a gandit ca afecteaza mii de pasageri pe care i-a indepartat de aeroport obligandu-i sa mearga mai mult si cu costuri mai mari.E drept ca a fost ajutat de lipsa totala de implicare a autoritatilor locale.Zboruri rentabile(Milano,Paris,Basel,Charleroi)au fost mutate la Cluj devenind zboruri cotidiene.Uitati-va la Moldova unde Iasi,Bacau si Suceava impart aceleadi rute in zile diferite ale saptamanii,pasagerii fiind multumiti.Acestui sarlatan ar trebui sa i se raspunde in acelasi mod cum a facut-o el!
Raspunde

Ionel Tiribomba

Acum 1 an

Faceti una pana la Barcelona.... gramada de castraveti murati ce sunteti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus