Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
10°C

Premieră la Sibiu: Festival al baloanelor cu aer cald și petrecere cu muzică live la o mie de metri altitudine

Premieră la Sibiu: Festival al baloanelor cu aer cald și petrecere cu muzică live la o mie de metri altitudine

Air Sensation, organizator de zboruri cu balonul cu aer cald, organizează în luna august, pe un câmp de la marginea Sibiului, primul festival dedicat baloanelor cu aer cald. Programul include și o petrecere în care zeci de invitați se vor distra la o mie de metri altitudine, în timp ce ascultă muzică live.

Transilvania Balloon Fiesta este programat între 26 și 29 august, pe câmpul de la intrarea în Ocna Sibiului, iar programul este unul plin pentru fiecare zi. Astfel, joi, 26 august, este programat un zbor liber în formație pe timp de seară cu cei care doresc să participe la zbor și nu reușesc să ajungă la Sky Party de a doua zi.

Vineri seara cei interesați pot vedea și participa la un zbor liber în formație, alături de cunoscutul artist Adrian Eftimie, care va asigura muzica live. Organizatorii estimează că la ”Gravity Zero SKY PARTY” vor lua parte în jur de 40 de oameni, care se vor ridica în nori simultan cu 15 baloane.

”Începând cu ora 19:00 se deschid porțile și evenimentului de la sol, astfel va începe un spectacol de warm-up, în timp ce ne pregătim pentru întoarcerea zburătorilor. Adrian Eftimie va continua petrecerea la sol, până târziu în noapte”, se arată pe site-ul evenimentului.

”Misiunea noastră este să ducem muzica în aer la, probabil, prima peterecere de acest gen de pe Mapamond. Anul acesta vor participa aproximativ 15 baloane cu aer cald, atât din România cât și din alte țări, care vă vor ridica spre cerul albastru, la timp de apus, admirând cele mai frumoase priveliști și ascultând muzica live setată de un artist DJ. Înălțimile de aproximativ o mie de metri vor aprinde simțuri noi”, explică Alex Cinezan, organizator al evenimentului.

​Festivalul continuă sâmbătă când cei care doresc să simtă adrenalina au ocazia să facă bungee jumping din balon sau sărituri cu parașuta.

”Nu vrem să-i uităm nici pe cei mici, astfel dorim să deschidem un capitol de Jules Verne pentru a-i ferici și pe aceștia. Dimineața târziu sau seara devreme, în funcție și de condițiile meteo, vom ancora mai multe baloane cu aer cald la care, pe lângă copii, pot participa și cei care doresc doar să aibă senzația de a zbura cu un balon cu aer cald. Ridicările se operează între 5 și 30 metri înălțime, într-o zonă limitată”, mai spune Alex Cinezan.

Organizatorii vor face publice săptămâna viitoare prețurile și condițiile de acces, însă dau asigurări încă de pe acum că ele vor fi modice.

Sursa foto

Vizualizari: 16762

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Birtu

Acum 2 luni

Era si cazul sa apara si acest festival ,dupa cate baloane anunta administratia locala. Spital nou,balon, fssss. Drumuri noi in oras, balon ,fssss. Curatenie in cartiere, balon, fsss. E plin de baloane servite de administratie,ce mai conteaza cateva in plus.
Raspunde

Ceausu Cristian Ilie

Acum 2 luni

Când pot face programare pentru zbor cu balonul? Aștept cu nerăbdare sa trăiesc din nou senzația zborului cu balonul!
Raspunde

Petrisan Mircea Valentin

Acum 1 lună

As dori o rezervare pentru două persoane, pentru vineri sau sâmbătă, pentru un zbor cu balonul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus