Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Compania care deține mall-urile din Sibiu a rămas fără conducere. Primii doi, cei mai importanți angajați, au părăsit compania

Compania care deține mall-urile din Sibiu a rămas fără conducere. Primii doi, cei mai importanți angajați, au părăsit compania

NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator de mall-uri din Europa Centrală şi de Est, cel care deține și cele două mall-uri din județul Sibiu, a anunţat, vineri seară, că Alex Morar, CEO şi Mirela Covasa, CFO, au decis să plece din companie şi au cerut boardului să pregătească planul de succesiune, anunță Ziarul Financiar. Chief financial officer (CFO) este responsabilul de partea financiară din companie, în timp ce chief executive officer (CEO) este cea mai înaltă funcție dintr-o companie.

În acelaşi timp, NEPI a anunţat numirea lui George Aase ca preşedinte al boardului în locul lui Robert Emslie. Alex Morar lucrează la NEPI de 14 ani dintre care ultimii şase în poziţia de CEO. Mirela Covasa lucrează de 10 ani în companie.

În comunicatul oficial, George Aase le-a mulţumit celor doi pentru munca depusă şi realizările obţinute având în vedere că NEPI a ajuns cel mai mare dezvoltator de retail – mall-uri din Europa Centrală şi de Est cu 56 de proprietăţi în nouă ţări cu 2 mil. de mp, faţă de 22 de proprietăţi în 3 ţări la început. Totalitatea activelor NEPI a ajuns la 6,7 mld. de euro.

Pe lângă Sibiu, NEPI deţine printre altele mall-ul Promenada, Mega Mall, Brăila Mall şi City Park Constanţa, Iris Titan Shopping Center Bucureşti, Ploieşti Shopping City, Pro, Severin Shopping Center și Shopping City Timişoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4498

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Munteanu

Acum 2 ani

Da si au niste branduri slabe. N-ai ce cumpara din avcele mall-uri!
Raspunde

Maller

Acum 2 ani

Muntene, pentru tricouri de plasa cu Italia incearca la Dumbrava si in targ...
Raspunde

Birtu

Acum 2 ani

Poate-i angajeaza pe bibu si astrid ca sint buni manageri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus