Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

Sibiul, inclus de presa din SUA într-un top al orașelor europene de vizitat în pandemie. ”Este un oraș fermecător”

Sibiul, inclus de presa din SUA într-un top al orașelor europene de vizitat în pandemie. ”Este un oraș fermecător”

Publicația americană Washington Independent a făcut o listă de șase orașe europenii pe care americanii le pot vizita în siguranță în timpul pandemiei, din aceasta nelipsind Sibiu. Alături de Viena, Santorini, Vilnius, Praga și Tbilisi, Sibiul este recomandat pentru un turism sigur în contextul COVID-19. ”Puține țări încearcă din răsputeri să depășească această situație îngrozitoare și să găsească diverse modalități și strategii pentru a reînvia turismul. În acest sens, ei vin cu diferite moduri și mijloace de a atrage turiștii. Este o veste bună pentru pasionații de călătorii. Odată cu ridicarea restricțiilor în câteva părți ale lumii, în ideea de a promova un turism sigur în mijlocul COVID-19, este acum momentul pentru a planifica o călătorie. De asemenea, puteți beneficia de câteva oferte fascinante și reduceri la biletele companiei aeriene și puteți economisi remarcabil cheltuielile generale de călătorie”, scrie Washington Independent.

Sibiul este prezentat ca ”un oraș fermecător din Transilvania”, denumit „Orașul cu ochi”. Orașul cu case iconice cu ochi, care i-au dat porecla orașului, este cunoscut pentru bogata sa cultură, istorie și minuni arhitecturale. Atracțiile importante ale Sibiului includ Piața Mare, orașul vechi, Turnul Sfatului și multe altele. Desemnată cu numeroase titluri precum Capitala Culturii Europene, Regiunea Europeană a Gastronomiei și cea de-a șasea cea mai bună destinație turistică din Europa, pe diverse platforme, Sibiul este una dintre cele mai turistice destinații de vizitat. Din septembrie până în noiembrie este cel mai bun moment pentru a vizita Sibiul, pentru a beneficia de cele mai bune oferte și reduceri la biletele de avion ieftine”, scrie Washington Independent.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Acel x care îți arată oglinda

Acum 2 ani

Ca să vezi pe ce cheltuie babeta banii publici, de parcă s-ar duce mulți după fentă. Clasamente imbecile, fără sens, comparații între mere, pere, prune și cartofi, iar fraierul de sibian rămâne cu banii dați degeaba.
Raspunde

Rușine Fodor

Acum 2 ani

Acest fel de-a cumpăra publicitate în afara țării dăinuie de pe timpul lui Iohannis. Este de-a dreptul revoltător ce face Astrid Fodor cu banii Primăriei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus