Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „Cât de imoral a ajuns PNL Sibiu să susțină un turnător al Securității cum este Eugen Iordănescu?”

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „Cât de imoral a ajuns PNL Sibiu să susțină un turnător al Securității cum este Eugen Iordănescu?”

Cât de josnic puteți fi, domnule Eugen Iordănescu? Ați fost declarat colaborator al Securității comuniste, dovedit în instanță, adică un ”turnător” de rând care își pâra prietenii, colegii la cel mai odios aparat de represiune al sistemului comunist. După ce ați făcut toate aceste lucruri, în loc să aveți decența să vă retrageți din funcțiile în care reprezentați județul Sibiu, ați ales să transmiteți o scriosare deschisă către consilierii județeni, prin care încercați să prostiți sibienii că dumneavoastră., în calitate de ”turnător” al Securității, ați fost de fapt o victimă inocentă și încercați să vă comparați cu cele câteva milioane de români care au fost membri ai Partidului Comunist, dar nu au făcut și poliție politică. Este josnic chiar și pentru dumneavoastră acest demers!

Ați încercat să vă folosiți de figura tatălui, deși tot dumneavoastră, în notele informative, v-ați pârât tatăl că a făcut și el ”turnătorie” politică la Securitate, lucru dovedit și arătat în instanță de reprezentantul CNSAS.

Domnule Iordănescu, au fost oameni întemnițați și torturați în închisorile comuniste și cu toate acestea au refuzat să devină informatori pentru Securitate. Și vă pot da foarte multe exemple de seniori liberali care au făcut lucrul acesta, unii plătind chiar cu viața.

Mai josnică decât comportamentul dumneavoastră, care nu surprinde pe nimeni, este atitudinea președintelui penelist al Consiliului Județean Sibiu și a consilierilor județeni PNL care reprezintă întreg Partidul Național Liberal la nivel de județ, care, deși știau că sunteți turnător dovedit v-au susținut și v-au votat pentru a reprezenta sibienii în Consiliul de Administrație de la Aeroport și de la Drumuri Județene.

Făceați referire la un consilier județean USR care v-a criticat și nu v-a votat în acele consilii de administrație. A fost, probabil, o eroare de moment a useriștilor, deoarece în următoarea ședință, când a trebuit să fiți votat din nou, ca să reprezentați Consiliul Județean, toți useriști v-au votat cu două mâini, uitând complet de retorica anti-securistă pe  care o clamează la tot pasul.

Să nu uite lumea că dumneavoastră, umăr la umăr cu președintele Consiliului Județean, ați reprezentat Sibiul în cadrul evenimentului Sibiu - Regiune Gastronomică Europeană, un proiect care ar fi trebuit să repună Sibiul pe harta turistică europeană și nu numai, dar care, din cauza managementului dumneavoastră și al doamnei președinte, a fost un fiasco total.

În final, aș fi vrut să fac un apel la liberalii sibieni să renunțe la a mai promova securiștii care au făcut poliție politică, pentru că se învârt în mormânt înaintașii liberali și nu numai ei, ci toți cei care au murit ca deținuți politici în temnițele comuniste. Din păcate, nu am către cine să fac acest apel, pentru că în PNL Sibiu nu mai există liberali autentici. Vechiul PNL a fost cotropit de hienele pedeliste care și-au vopsit, pentru moment, blana în galben.

Chiar nu poate fi condus Sibiul decât cu oameni promovați de PNL, care au făcut poliție politică în perioada comunistă?

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Vizualizari: 2127

Comentarii

7 comentarii

Canaris

Acum 1 lună

Aveti mare dreptate,domnule.......Astia sunt cel putin la fel de ticalosi ca si voi......O sa castigati la pas urmatoarele alegeri....Nationale.....O sa faceti o figura mult mai frumoasa la Sibiu ca pana acum....Dar ,pentru binele vostru nu mai apareti sa ne spuneti asta.....Batista pe tambal.....Muzica cat mai in surdina.....Asta este formula succesului.......Oare cat de probabile sunt niste ture pe Dumbravii-Mihai Viteazu-Balea-Piata Mare cu strigaturi la adresa hotilor ?...Putin probabile .....Ala de zbiera in portavoce si va ura de bine in fruntea populimii este acum secretar de stat.....Cand eram doar cu cainele mai ziceam si eu....Desi cainele mai inteligent ca mine(golden) se uita mirat....Cand eram cu fata bagam capul in pamant la strigaturi.....Altul care cei drept aparea cam sporadic este acum viceprim....Avea o atitudine demna ....Nu l-am vazut sa sara sau sa strige...In schimb pe ala de la portavoce ma temeam de fiecare data sa nu l loveasca apoplexia ....Asa de tare se agita....Atunci a dat adevarata masura a competentei sale.....Cum stati cu abilitatile vocale ,domnule ministru Trif? ...Aveti portavoce la partid ?
Raspunde

Un tânăr

Acum 1 lună

Eh, lăsați, atât voi cât și PNL ne-ati dat un președinte turnător, chiar 2 mandate. Cu ăla de ce nu va mândriți? Nu e PNL fecioara satului dar măcar aveți bunul simț să tăceți acum, nu de alta dar știți ca sunteți ipocriți. Poate peste 5 ani, dacă va veți reforma cu adevărat, vom mai pleca urechea la voi, dar pana atunci, luati-va de mana toți din PSD cu PNListi cu tot și mergeți cât vedeți cu ochii, poate va opriți în Coreea de Nord.
Raspunde

Soviet

Acum 1 lună

Cum reusesti sa emiti aberatii pe banda rulanta? Cine ti-a dat presedinte turnator? Nu l-ati votat voi cu doua mâini, țăranii ardeleni, pe Basescu cind se stia de atunci ca e turnator. Psd nu e vreo lumina dar macar a incercat sa ridice nivelul salariilor in Romania, astia de ii votati voi incearca sa vinda ce mai e de vindut si sa serveasca bine interesele multinationalelor din România.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasilică Elefterescu

Acum 1 lună

Sibienii votam sasalai!!!!!!
Raspunde

Rosu

Acum 1 lună

Din pacate, mai Vasilica, sunt tot mai putini, si unii, si ceilalti.

Raspunde

Mihaly

Acum 1 lună

daca esti prost chiar nu e cazul sa te mai si lauzi...stai cuminte in banca ta

Raspunde

Barna

Acum 1 lună

Nici în visele cele mai negre, nu credeam că vom ajunge în așa hal ! Guvernare pentru ei. Unde e poporul? Să stea acolo în micimea lui, ciocul mic, noi suntem la cârma țării.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus