Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Cod roșu de vijelii și grindină în trei localități din Sibiu

Cod roșu de vijelii și grindină în trei localități din Sibiu

Meteorologii au emis, în urmă cu puțin timp, un cod roșu de averse torentiale 40..50l/mp, grindină, vijelie și descărcări electrice în trei localități din Județul Sibiu: Rășinari, Boița și Râu Sadului.  Avertizarea a intrat în vigoare la ora 17.40 și rămâne valabilă până la 8.40.

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, cetățenii celor trei localități au fost informați și avertizăți prin mesaj Ro-Alert.

Situația înregistrată la nivelul județului Sibiu este permanent monitorizată prin Centrul Operațional al ISU Sibiu.

Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice preconizate , pompierii din cadrul ISU Sibiu sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie.

În cazul unei situații de urgență reale, solicităm cetățenilor să anunțe de îndată evenimentul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Mai jos puteți viziona imagini trimise de un amator de la Râu Sadului. 

Vizualizari: 6387

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus