Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Nouă cadre militare au fost avansate în grad la Spitalul Militar din Sibiu

Nouă cadre militare au fost avansate în grad la Spitalul Militar din Sibiu

Nouă cadre militare au fost ridicate în grad vineri, 30 iulie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Spitalului Militar din Sibiu.

Vineri, 30 iulie, la sediul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, a avut loc festivitatea de înaintare în grad a opt cadre militare din unitate.

Comandantul spitalului, colonel medic șef lucrări dr. Doru-Florian-Cornel Moga i-a felicitat pentru noul grad dobândit, le-a urat împliniri în cariera militară și mult succes în activitățile ce vor urma.

Potrivit reprezentanților unității spitalicești au fost avansați:

- în gradul de colonel: locotenent colonel (Intd.) Ioan-Cătălin CIOPEI, locotenent colonel (Med.) Radu-Ioan NEACȘU;

- în gradul de maior: căpitan (Med.) Alexandru ALECU, căpitan (Intd.) Emil BĂDĂLAN, căpitan (Intd.) Viorela-Marinela VARNA;

- în gradul de plutonier adjutant principal:  plutonier adjutant (Au.) Mihai-Daniel CÂRDEI, plutonier adjutant (Med.) Mihail-Daniel MANIUȚIU;

- în gradul de plutonier major: plutonier (Med.) Ionuț AMNAR;

  • în gradul de sergent major: sergent (Med.) Constantin Tudosă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Alti speciali, toata ziua numai speciali!

Acum 2 ani

Numai sibieni in poze! Toti nascuti, crescuti, formati, educati in orasul asta! Asta explica si nivelul jalnic si degradarea morala si profesionala continua prin care trece acest oras in ultimii ani !!!

Raspunde

GiGi Ping

Acum 2 ani

Nasol pentru prazari

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus