Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Actualizare: Bilanț victime în urma accidentului de pe Valea Oltului: Opt persoane au ajuns la spital, dintre care două în stare gravă

Actualizare: Bilanț victime în urma accidentului de pe Valea Oltului: Opt persoane au ajuns la spital, dintre care două în stare gravă

Actualizare 18.16. Polițiștii sibieni anunță că traficul pe DN 7 a fost realuat în ambele direcții.

Actualizare 16.41. Toate cele nouă victime ale accidentului de la DN7, din zona localității Râul Vadului, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu sunt conștiente, însă, două sunt în stare gravă. Una dintre vctimele în stare gravă a fost transportată cu elicopterul de la Craiova. Cinci victime au ajuns la Spitalul din Sibiu, printre ele aflându-se și de-a doua victimă aflată în stare gravă. O persoană dintre cele accidentate a refuzat transportul la spital. 

„Total 9 victime conștiente (4 cod verde, 3 cod galben și 2 cod roșu). ATPVM (4 pacienți preluați și transportați către UPU Sibiu din care 2 cod verde și 2 cod galben); 1 victimă cod verde refuză transport; 1 victimă cod roșu preluată de SMURD C și se transportă la UPU Sibiu; 1 victimă cod roșu preluată de elicopter Craiova, 1 victimă cod galben și 1 victimă cod verde preluate de 2 echipaje SAJ Valcea”, este bilanțul trimis de autoritățile aflate la fața locului.

Actualizare 16.05. Polițiștii sibieni aunță că traficul de DN 7 se desfășoară alternetiv, în aceste momente.

Actualizare 15.03. Autoritățile din Vâlcea anunță că sunt nouă persoane implicate în accident. Echipajul de descarcerare a extras un bărbat de cca 30 ani, în stare de inconștiență căruia i se aplică manevrele de resuscitare. De asemenea, patru persoane sunt transportate la UPU Sibiu cu diverse traumatisme.

La această oră, pompierii militari vâlceni asigură măsuri de apărare împotriva incendiilor. Echipajul SMURD a acordat prin ajutor calificat, monitorizat și transportat, la CPU Brezoi, o victimă. La fața locului va sosi elicopterul SMURD de la Craiova pentru preluarea unei victime accidentată grav. 

Actualizare 14.40. Polițiștii sibieni anunță că, din primele cercetări, accidentul a fost produs de un șofer de 54 de ani, din județil Vâlcea, care, conducând spre orașul Vâlcea, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în altă mașină condusă pe aceeași direcție, acroșând, în același timp, un alt autoturism, condus tot spre Sibiu.

Știre inițială: Un accident rutier s-a produs după localitatea Câineni, în zona localității Râul Vadului, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu. Potrivit autorităților sunt patru autovehicule implicate și posibil șase victime. Persoana care a apelat la 112 spune că o persoană ar fi încarcerată. Traficul în zonă este blocat total. 

Pompierii militari vâlceni se deplasează cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ Vâlcea cu două ambulanțe, la locul accidentului. 

Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu precizează că de la Sibiu, spre accident a pornit un echipaj tip B.

„Patru mașini implicate și sunt șase victime posibil, incarcerate. ISU Sibiu a deplasat forțe de asemenea la intervenție. Pentru unul dintre pacienti a fost solicitat elicopterul, fiind suspect de abdomen acut chirurgical. Celelalte victime sunt asistate de forțele prezente. Acțiunea este in dinamica”, a transmis acesta.

ISU Sibiu se deplasează cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și automacaraua.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona localității Râul Vadului, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Revenim cu detalii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 14663

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

6 comentarii

Vall

Acum 2 ani

După atâtea accidente mortale nu se vede deloc POLITIA pe drumuri.Sefii acestora sunt responsabili în mare parte pentru tragediile de pe drumurile țării.Ca și politicienii care nu au înăsprit sancțiunile. E o adevărată aventură sa călătorești la distanță în tara asta

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alin

Acum 2 ani

stimete domn, ce vă opreste să vă faceti politist? păreți extrem de inteligent, bine educat, in timp scurt ati putea deveni chiar sef la serviciul Circulație. Apoi, din acea pozitie, ati putea lua toate masurile concrete pe care, desigur, le cunoașteti

Raspunde

Borat Sadgiyev

Acum 2 ani

Polițiști sibieni mint la 16:35 coloana pe sensul Vâlcea -> Sibiu încă NU s-a mișcat de loc!
Raspunde

Borat Sadgiyev

Acum 2 ani

Polițiști sibieni mint la 16:40 coloana pe sensul Vâlcea -> Sibiu încă NU s-a mișcat de loc!

Raspunde

Borat Sadgiyev

Acum 2 ani

Polițiști sibieni mint la 16:45 coloana pe sensul Vâlcea -> Sibiu (la ieșire din Câineni înspre Sibiu) încă NU s-a mișcat de loc!

Raspunde

Cosmin

Acum 2 ani

Știre falsă. Traficul nu a fost reluat pe ambele sensuri. E ora 21:12, iar coloana de mașini spre direcția Sibiu nu se mișcă deloc!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus