Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Nu uitați de abonamentul Tursib! „Tombola client fidel Tursib” se organizează și în acest an

Nu uitați de abonamentul Tursib! „Tombola client fidel Tursib” se organizează și în acest an

Devenită deja o tradiţie, tombola “Client fidel Tursib” se organizează şi în 2021, ca în fiecare an, de o lungă perioadă încoace.

Dorim aşadar să reamintim tuturor clienţilor fideli ai companiei de transport local din Sibiu, faptul că la această campanie pot participa toţi clienţii Tursib care îndeplinesc în mod cumulativ următoarele criterii de eligibilitate: şi-au făcut abonamente valabile în interiorul Municipiului Sibiu, pentru toată perioada 01.01.2021 – 31.12.2021, fără întrerupere.

Cel de-al doilea criteriu este să vă înscrieţi la concurs, prin completarea unui formular. La fel ca anul trecut, am optat pentru înscrierea online. Formularul va putea fi completat pe site-ul www.tursib.ro în perioada 7 – 17 decembrie 2021.

Nu vor putea participa la această Campanie clienţii care beneficiază de gratuitate sau reduceri la abonamente şi angajaţii Tursib. Excepţie fac donatorii de sânge care beneficiază de abonamente subvenţionate, dar care au dreptul să participe.

Clienţii înscrişi în concurs vor avea posibilitate să câştige, prin tragere la sorţi, diverse premii: laptop, telefoane mobile sau abonamente Tursib.

Tragerea la sorţi se va face de asemenea în mod electronic, în data de 20.12.2021.

Vă invităm aşadar pe toţi cei care ne sunteţi clienţi, să vă faceţi abonamente, aşa încăt să vă puteţi înscrie în concursul nostru şi să aveţi şansa de a căştiga unul dintre premiile pe care Tursib le oferă.

Vă mulţumim de pe acum tuturor celor care vă veţi înscrie la tombolă, dar mai ales tuturor celor care utilizaţi serviciile de transport în comun oferite de compania noastră !

 

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus