Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Premierul Florin Cîțu vine în Sibiu, la alegerile din PNL. Ludovic Orban nu apare pe lista invitaților

Premierul Florin Cîțu vine în Sibiu, la alegerile din PNL. Ludovic Orban nu apare pe lista invitaților

Președintele PNL, Ludovic Orban, nu figurează printre participanții care au confirmat prezența la ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Sibiu, în urma căreia se va alege noua conducere a organizației. ”La ședință sunt așteptați 350 delegați din județul Sibiu, iar printre invitații de la nivel național se regăsesc dl. Prim-ministru Florin Cîțu, Ministrul Afacerilor Interne, dl. Lucian Bode, Ministrul Energiei, dl. Virgil Popescu, și primarul municipiului Cluj-Napoca, dl. Emil Boc”, anunță PNL Sibiu printr-un comunicat de presă.

Totuși, Ludovic Orban va fi prezent la ședință, anunță candidatul la funcția de președinte al organizației, Constantin Șovăială. ”Domnul Orban ne-a confirmat prezența, de aici urmează să plece în Alba, unde, la fel, se desfășoară alegeri interne”, a declarat Șovăială.

În prima parte a evenimentului vor avea loc alocuțiunile invitaților și cele ale candidaților la funcția de președinte al PNL Sibiu, transmise în direct pe paginile de Facebook, susțin liberalii.

Purtarea măștii și respectarea măsurilor în vigoare pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

Vizualizari: 2151

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

PNL partid vomitiv

Acum 5 luni

Felicitari, PNL! Peste 3 ani va garantez majoritate in parlament de 75% PSD si AUR! Lepre galbene ordinare!
Raspunde

Andrei

Acum 5 luni

Nu omule, ca peste trei ani ei spera sa instaureze deja dictatura covid. Nu vor mai fi alegeri libere, tu ce crezi? 75 la suta din populatie nu va mai putea sa voteze, ca nu sunt vaccinati. Si atunci se vor vota vaccinatii intre ei. Stiu leprele ce stiu si isi fac planul sa guverneze netulburati.
Raspunde

Contra

Acum 5 luni

Câââââț, Câțule!
Raspunde

Ovidiu

Acum 5 luni

Betivu de Orban vine la Sibiu...il adunam iar din sant..acum 15 ani, asa se intampla.
Raspunde

Hans Jorg

Acum 5 luni

Noi sibienii adevarati, autohtoni sau somoni, votam doar sasalai pentru ca ne pute tot ce e romanesc!!!
Raspunde

Partid expirat

Acum 5 luni

un oltean parvenit securist vine sa sustina un moldovean parvenit dar tot securist! Scarba maxima!
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 5 luni

Pune tu unul mai bun, neam de slugi, un sibian neaos si destept , daca o fi! Cine nu i lasa ma lepra, pe sas l au lasat pana la Cotroceni…
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus