Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
5°C

Cazurile cresc în continuare în Sibiu: alte șase noi îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore

Cazurile cresc în continuare în Sibiu: alte șase noi îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore

Alte șase persoane au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, în județul nostru. Numărul internaților se menține la 13, dar cel al pacienților aflați pe terapie intensivă a crescut ușor (de la unul ieri, la doi raportați astăzi). La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 364 de teste. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26553 de persoane, au fost vindecate 21461 de persoane, iar 1070 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare 470 persoane aflate în carantină și zece persoane în izolare, conform raportului transmis de Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Gigi contra

Acum 2 ani

Si vor mai creste... cu cat ne apropiem de sfarsitul perioadei de concedii, cu atat cazurile de infectare vor creste! Nu va dati seama ca e o facatura?
Raspunde

Silviu

Acum 2 ani

Bineinteles ca o sa mai creasca, dar nu ptr ca este o facatura, ci ptr. ca nu se mai respecta distantarea. Parca nu mai exista covid, nimeni nu mai tine cont de nimic. O sa fie jale.

Raspunde

@silviu

Acum 2 ani

Cum sa respecti distantarea cand s-a dat drumul la festivaluri, concedii, terase, nunti si botezuri...?!
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Siguuuur ca da , cand au fost zile cu 0 cazuri , n-a mai fost facatura?

Raspunde

Gigi contra

Acum 2 ani

Degeaba dati dislike, asta e adevarul... Multe sunt facute din pix, altfel cum va explicati ca, dupa ce lumea a inceput sa se vaccineze prin parcari si prin malluri a scazut rata de infectare si iute au dat drumul scolilor?! Nu vi se pare ciudat? Se vaccimneaza 500 de oameni si dupa o saptamana rata infectarii scade de la 2,5 la 0,5?!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus