Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

FOTO OlimpiAria: 30 de sibieni s-au întrecut pe dealul Gușteriței, cu bicicletele

FOTO OlimpiAria: 30 de sibieni s-au întrecut pe dealul Gușteriței, cu bicicletele

Timp de o săptămână, sibienii au avut la dispoziție mai multe competiții sportive la care să participe - de la fotbal sau volei, până la ciclism și atletism. Astăzi s-a desfășurat ultimul concurs, cel de ciclism, prin Gușterița.

Având participarea gratuită la oricare din competițiile organizate în cadrul OlimpiAria, mai mulți sibieni au profitat de oportunitate pentru a-și testa limitele. La ultima competiție, cea de ciclism, au participat 30 de persoane. Concursul a început în jurul orei 10 și a durat puțin peste o oră, timp în care concurenții au parcurs 20 de kilometri, cu bicicletele mountain bike. Marius Budăi, unul dintre sportivi, pasionat de ciclism, a reușit să încheie concursul pe locul 10. Spune că a ales să participe din dorința de a promova mișcarea în Sibiu. 

„Am ales să particip în primul rând pentru pofta constantă de adrenalină și prin aceste concursuri sper să putem promova mișcarea.”

Sibianul povestește că a avut ocazia de a parcurge un traseu deosebit, dar dificil, cu multe urcări. „Ținând cont de faptul că este foarte cald afară, a fost puțin dificil, dar numai până la intrarea în pădure. În rest, am admirat un peisaj superb și am avut parte de un drum foarte, foarte bun. A durat o oră și 20 de minute, având un traseu de aproximativ 20 de kilometri. Este un traseu frumos, dar dificil prin pădurile Gușteriței, cu multe urcări”, spune Marius.

OlimpiAria s-a desfășurat în perioada 2-8 august, în câteva locații emblematice ale Sibiului - Sala Transilvania, Parcul Subarini, Traseul tradițional de MTB Gușterița și Centrul Aria.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

N-au avut alta treaba...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus