Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
6°C

Infracțiunile rutiere din ultimele două zile, la Sibiu: șoferi beți, vitezomani și depășiri neregulamentare

Infracțiunile rutiere din ultimele două zile, la Sibiu: șoferi beți, vitezomani și depășiri neregulamentare

Polițiștii rutieri au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 58.400 de lei, în ultimele 48 de ore, în județul nostru. Totodată, au reținut 27 de permise de conducere, în vederea suspendării.

În cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate de către polițiștii rutieri pe toate segmentele de drum din județul Sibiu, în ultimele două zile, au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 58.400 de lei. Dintre acestea, 43 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 5 situații fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile. 

Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier și ridicate în vederea suspendării 27 de permise de conducere, din care 8 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru depășire neregulamentară, 5 pentru depășirea regimului legal de viteză iar 6 pentru alte abateri. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Paul

Acum 3 luni

Ce sa vezi, cum iasa in strada, cum se dau amenzi si se iau carnete! De ce trebuie sa astepte sa fie carnagii inainte sa faca asta? Ei ne tot baga in fata comunicate cu "preventiv" blabla. Uite ca daca intervin si ei preventiv se pot scoate soferii periculosi de pe drumuri! Vreau sa ii vad pe strada in fiecare zi, pana nu mai aud de accidente majore, asa cum au fost in fiecare saptamana pana acum!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus