Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

VIDEO-”Așa fac și la ei acasă?”. Reacția bulgarilor când văd proprietarii unei mașini cu numere de Sibiu că fac scandal

VIDEO-”Așa fac și la ei acasă?”. Reacția bulgarilor când văd proprietarii unei mașini cu numere de Sibiu că fac scandal

Un clip video realizat în Bulgaria, în care apare o mașină cu numere de înmatriculare din județul Sibiu, a devenit viral în ultimele ore pe internet.

Clipul arată o mașina cu numere de Sibiu parcată neregulamentar într-o stațiune turistică din Bulgaria și o femeie care vociferează, urcându-se pe plafon în costum, în încercarea de a opri mașina de ridicat mașini.

Sursa video

Imaginile s-au viralizat pe diferite rețele sociale din Bulgaria, reacțiile vecinilor noștri de sud fiind destul de acide la adresa celor din clip.

”Oare așa fac și la ei acasă?”, se întreabă un internaut, care spune că totul s-a întâmplat în zona Sunny Beach. ”Acolo fac și mai rău”, răspunde o altă persoană.

Numeroase comentarii sunt jignitoare și fac referire la etnia protagoniștilor.

”Fac circ în loc să plătească 5-10 leva pentru a parca în zona albastră. E greu să te plimbi puțin până găsești un loc de parcare, consumi combustibilul”, spune un alt cetățean bulgar în comentarii.

”Nu respectă legea și tot ei ajung să urle precum copiii”, concluzionează un alt internaut.

Vizualizari: 12436

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Gigi

Acum 2 luni

Nu-i tot cisnadianca cu "Oh my gosh!" ?
Raspunde

Anemona Nagâț

Acum 2 luni

Garoi de Hermannstadt!!!

Raspunde

Profu

Acum 2 luni

Țigani și atât. Nu reprezintă Sibiu!!!
Raspunde

Gigi

Acum 2 luni

Nu prea înțeleg de ce spui că nu reprezintă Sibiul. Sunt ai noștri. și aici fac la fel, dar ne-am obișnuit prea tare cu ei și nu-i mai vedem.
Raspunde

Rammstein

Acum 2 luni

Oare nu o fi facut școala generală la avrig??..
Raspunde

Kokos

Acum 2 luni

Haoleu manca-ti-as , iar ne facura astia de cacao prin tari straine.

Raspunde

Mihaly

Acum 2 luni

mno ce sa zica si ceafa lata aia !? oare de aia le furau masinile romanilor mai anii trecuti sa nu faca ca la ei acasa !?
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 2 luni

Dar nu are legătură cu locul ci cu atitudinea majorității romanilor: "Nu sunt niciodată vinovat! Întodeauna alții sunt de vina, alții au greșit și eu sunt acela nedreptățit." Se vede asta cu ochiul liber și în trafic, unde adesea cel care greșește e acela care și apostrofează. Se vede în creșterea copiilor, când parintele intervine în favoarea progeniturii proprii, chiar și atunci când copilul este o buruiana desăvârșită. La școală, când primește o nota slaba, e cadrul didactic prea sever. Și altele. Și altele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus