Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Sondaj: AUR, la 4% de PNL. PSD are aproape dublu față de PNL

Sondaj: AUR, la 4% de PNL. PSD are aproape dublu față de PNL

O agregare a sondajelor realizate în România, prezentată de publicația Politico, citată de G4Media, arată o scădere a PNL la 18% în intenția de vot a electoratului și o creștere semnificativă a PSD până la 34%. O creștere importantă o înregistrează și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) care a ajuns la 14%, în timp ce USRPLUS se situează abia pe locul 4, cu 12%. UDMR își păstrează procentul de 5%.

Liberalii au scăzut de la 23%, cu cât era estimată intenția de vot pentru acest partid la mijlocul lunii iunie. Punctul maxim avut de PNL a fost în septembrie 2020 – 33%.

PSD și-a revenit de la un minim de 23% în august 2020, urcând acum la cel mai mare procent din ultima perioadă: 34%. USR PLUS scade de la 17%, cât avea în luna aprilie, la 12%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2002

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

John doe

Acum 2 ani

De 30 ani, romanii voteaza intre ciuma rosie si ciuma galbena. Si, desi niciunul dintre cele 2 "partide" nu e in stare de mare lucru, tot cu ei voteaza peste 4 ani. Iar daca peste 4 ani, combinatia ciumei rosii + ciuma aurita va avea majoritate clara, este timpul de un exod masiv din Romania.
Raspunde

Rammstein

Acum 2 ani

Si va continua pana la desființarea completă a acestui partid surogat...!!..și-au făcut-o cu mâna lor...în românia normală și educată a președintelui nu vor mai exista partide politice istorice!!..nu..vor guverna ong -urile, asociațiile, breslele.... urmează disoluția statului,..după care se așterne întunericul peste acest teritoriu!!..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus